Şimdi Ara

Cevap: Çözünürlük mü? Tazeleme frekansı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun dışında grafik işlerim olacağı için 4K den vaz geçemedim, 20" FHD çözünürlüğe denk gelmesi için 40" bir panel lazım idi. şansıma kampanyada da LG 40UV800 modelini buldum 1360 TL ye hemen satın aldım.

Monster marka 27 Gbps HDMI 2.0 kablosunu alarak, 4K@60p formatında görüntü aktarmayı başardım. 159 TL mediamrtk te. BU kadar para vermek zoruma gitti bir kabloya ama 1.4 hdmi ile 4k@30p yi geçmemişti.

Sonuç olarak şunu söyleyebilirimki; tereddüt etmeden alınabilir, farcry 4, dragon age inqusion, Project Cars, F1 2014 oynadım lag konusunda sıkıntı olur mu diye, paneli oyun moduna alıp denemelerimi yaptım hiç bir şekilde gözüme latency takılmadı. adeta yağ gibi akıyor görüntü. gtx970 i sli yapsam eminim sonuç çok daha iyi olacak.

Ekran boyutu çözünürlük ile doğru orantılı olarak çok önemli artık cep telefonlarında bile 2k çözünürlük var windows masaüstün görüntüsünü kopyalayıp orada 1:1 oranında baktığınızda okumak için mercek gerekir. aynı şekilde 24-27" ekranda 4k çok küçük kalıyor.

boş ağırlığı 26 kg olan emektar beyaz Asus T10 server kasamım boyutu ve rengi ile monitörün beyaz rengi çok güzel uyum sağladı. panelin tek eksi yanı 3d desteğinin olmayışı ki bu kriter benim için hiç önemli değil. tam istediğimi buldum üstelik çok uygun fiyata.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.