Şimdi Ara

SB Audigy2 Platinum Win7 Uzaktan kumanda sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun yıllardır kullandığım emektar Audigy2 Platinum u optik digital bağlatı üzerinden daha önce Sony STR-DB1080 ses sistemimde 6.1 D.P. NEO formatında kullanıyordum. LG 52PQ6000 plazma TV alınca ses sistemimi salona kaydırdım yerine Logitech Z5500 5.1 ses sistemi alıp yine optik digital kablo ile 5.1 formatında çalıştırıyordum.

daha önce winXP audigy4 için olan özel bir yazılımla Audigy2 mi kullanıyordum, Win7 kurduktan sonra Remote Control özelliği kayboldu, ön panelle düzgün iletişim sağlayamıyor. sırf bu yüzden XP kullanmaya devam ediyorum, win7 de ön paneli tüm fonksiyonları ile çalıştırabilecek bir formül var mı?

satıp X-fi fln alın demeyin, çünkü işçilik açısından en kaliteli ürünü bence audigy2 platinum ve 5.1 de tüm beklentilerimi karşılıyor.

• bendede audigy 2 zs platinium pro 7.1 kart var malesef vista ve win7 de dış modül çalışmaz hale geliyo kumanda özelliği çalışmıyor daha bir çok özellikte cabası 2 çözüm var ya kartı kullanmıcan değiştirecen yada xp de kullancan veya 2 işletim sistemi kurucan müzik film izlerken xpde diğer uygulamalarda win7 yi kullancan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.