Şimdi Ara

Çin İphone 4 A1332 bazı sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu nereye açacagımı bilemedim ama benim gibi magdur olanlar illaki vardır.. buraya açayım dedim..

Geçen gün Çin Malı İphone 4 Aldım modelide A1332 memnun kaldım aslında telefondan yani bana yetiyor görünüş olarak falan güzel..

şimdi benim sorularım şunlar telefonda mesaj yazma klavyesi çok küçük kalem olmadıgı için parmagımla yazıyorum buda zor oluyor bunun bi çözümü varmı (pek önemli bi sorun degil)

asıl soruna gelince Rehberde sim kartımdaki numaralar güzel bi şekilde çıkıyor buraya kadar sorun yok. Fakat mesaj geldiginde numaranın sahibinin ismi çıkmıyor. sadece numara gözüküyor rehberde kayıtlı oldugu halde bu soruna bi çözüm bulabilirmiyiz.. Şimdiden teşekkürler..

• bence nokia 5800'ın kalemlerinden al bir tane yanında bulundur en iyi çözüm bu olsa gerek diye dusunuyorum
  • ekranı iphone gibi dokunmatik olmadıgı için kalem olmadan yazmaya calışmak can sıkabilir 5800 veya baska bir telefonun kalemini kullanmak yardımcı olur öte yandan sim rehberindeki isimleri tel hafızasına tasırsanız arayanların ismi gorunecektir büyük ihtimalle yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • teşekkürler saolun yeni girebildim nete hemen cevap vereyim..

drorbital ; saol görüşün için bende öyle düşündüm son kararı verdim dedigin gibi bi kalem arıycam.

clax22 ; dün dedigin taşıma olayını denedim olmamıştı ama tekrar denemeyi düşünüyorum birazdan...

yardımlar için saolun.. peki olmazsa başka çözüm yolları bulabilirmiyiz rehber olayı için ?
  • up up
  • ayni sorun bendede vardi. numaralarin basina +9 birakman gerekiyor. tabii bu türkiyedeki numaralar icin gecerli.
  • banada bu telefon geldi üstelik türkçe fakat tom kedi , gibi bazı uygulamalara girince DRİVER IS NOT READY die bi hata veriyor çöüzüm varmı ne yapmalıyım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.