Şimdi Ara

çin malı 8800ların kalitelisini nereden alabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8800 arte yada 8800 scricco nun çin malı replikalarının kalitelilerini sattığını düşündüğünüz dükkanlardan bana öneride bulunabilir misiniz? Özellikle bu telefona sahip olanlar cevap verirse sevinirim iyi forumlar...

• bir çok telefoncuda satılıyor çıkıp biraz telefoncuları gezmen lazım... fakat bu telefonlar stabil olmaması kullanışsız olması ve sar değerleri nedeni ile tercih edilmiyor...
  • arkadaşım çin malı alacağına orjinal ikinci el verelim :)
  • Çin malının kalitelisi ?
  • menü ikonları çok kalitesiz dir.yani hani resim kalitesizmi değilmi diye baktığında anlarsın ya onun gibi.birde yazı şekli ince vede şekilsizdir.başka telefonmu bulamadın be kardeşim. parana yazık valla..
  • HALA BUNCA YAZIYA VE BUNCA OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN ÇİN MALI ALMAK İSTEYENİN OLMASINA İNANAMIYORUM::::)))))) FORMDA YÜZLERCE İNSAN ALDIKDAN SONRA ZIRILZIRL AĞLARKEN....NEDEN ACABA..ARKADAŞIM GİT ONA VERECEĞİN PARA İLE ADAM GİBİ TELEFON AL ŞU ANDA DOKUNMATİK EKRAN 3G WİFİ ÖZELLİĞİ OLAN NOKİA--S.ER-LG-MOTOROLA-SAMSUNG SATILIYOR...BU ÇİN İSRARIN NEDEN????????::::::))))
  • Hocam sakin alma pisman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

HALA BUNCA YAZIYA VE BUNCA OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN ÇİN MALI ALMAK İSTEYENİN OLMASINA İNANAMIYORUM::::)))))) FORMDA YÜZLERCE İNSAN ALDIKDAN SONRA ZIRILZIRL AĞLARKEN....NEDEN ACABA..ARKADAŞIM GİT ONA VERECEĞİN PARA İLE ADAM GİBİ TELEFON AL ŞU ANDA DOKUNMATİK EKRAN 3G WİFİ ÖZELLİĞİ OLAN NOKİA--S.ER-LG-MOTOROLA-SAMSUNG SATILIYOR...BU ÇİN İSRARIN NEDEN????????::::::))))

Polat molat senin deyiminle "DOKUNMATİK EKRAN 3G WİFİ'li" telefon kullandığı zaman millette otomatikman bu telefonlara yönelecektir zaten :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.