Şimdi Ara

ÇİN MALI OLMAYAN 2000 YTL YE KADAR SCOOTER TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 176 CM 85 KG AĞIRLIĞINDA Bİ ADAMIM. SADECE EV İŞ ARASI KULLANACAĞIM HIZ YAPMAYACAĞIM 2000 YTL YE KADAR ÇİN MALI OLMAYAN SCOOTER ARIYORUM. 125CC İŞİMİ GÖRÜRMÜ YOKSA 150CC Mİ ALMALIYIM

• honda beat
  • sıfır almak istediğimi söylemeyi unutmuşum
    bu arada sıfır yamaha cygnus rs buldum 2350 ye sizce nasıl biraz bütçemi aşacam ama değermi
  •  ÇİN MALI OLMAYAN 2000 YTL YE KADAR SCOOTER TAVSİYESİ

125cc Scooterlar arasında en mantıklısı Kymco Agility gibi duruyor.

---

12" Jantları var. Yol tutuşu açısından çok olumlu. Rakipleri genelde 10" oluyor.

9.4hp gücünde. Aynı sınıftaki rakiplerinden daha güçlü ve sınıfının en seri modeli.

Kymco firması tüm dünyada sağlamlığı ile tanınıyor. 100.000km garantisi veren tek motosiklet üreticisi Kymco.

Agility'nin sele altı bagajıda yine rakiplerine göre oldukça geniş. Fullface bir kask tam sığıyor.

Yakıtı ortalama seviyede. 125cc'lik scooterlar kadar yakıyor yani. Şehir içinde 3Lt falan.

Yedek parçası Honda-Suzuki ve Yamaha gibi Japon rakiplerine göre daha ucuz. Ve en az onlar kadar iyi servisleri var.

• buda güzel alternatif kymcoda kemikli bir markadır
  • YAV KYMCO 2650 LİSTE FİYATI VAR BİRKAÇ YERİ ARADIM 2550 SON OLUR DİYOLAR ALIM SATIM RUHSAT FİLAN BANA 2700'Ü GEÇECEK. GERÇİ KYMCO NUN TEKERLERİ 12 İNÇ O KAFAMI KARIŞTIRIYO
    YAMAHA ANAHTAR TESLİM 2350 ASLINDA KARARIMI VERDİM GİBİ AMA SİZ YAMAHANIN BU MODELİNİ TAVSİYE EDERMİSİNİZ
    http://www.beldeyama.com.tr/www/urunler/urundetay.php?k_id=9&u_id=259

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazohist -- 11 Temmuz 2008; 8:44:48 >
  • 3-5 daha fazla ver, Kymco al derim. Arada dağlar kadar fark var çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıfır olması şartmı bence biraz araştırıp 2.el temiz beverly vespa falan bulabilirsin scooterlardan pek anlamam yanlış bilgi vermek istemem sana ama piyasadaki en kaliteli scooterlar italyan olduğundan eminim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.