Şimdi Ara

Çin mallarının kalitesiz olduğunu iddia eden Gigabyte, 550 milyon dolar kaybetti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
4.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eksik söylediğim yerleri tamamlamışsınız teşekkür ederim. Ancak şu konuda itirazım var. Hem Türkiye’de hem çin’de hem Abd’de insanlar yoksul. Misal Türkiye’de intihar ediyor, çinde arabanın önüne atlıyorlar, abd’de heryer evsizlerle dolmuş. Çin’de partililer sermayedarlar süper lüks bir hayat yaşıyor bunuda kabul ediyorum. Ama çin ve abd’de süper lüks yaşantı var diye halk aç değil anlamına gelmez. Mesela acar kent sanırım öyle villalar var ki felaket. Yani bir kısım lüks içinde diye toplumun tamamı refah içinde anlamına gelmiyor. Çin’e gitmedim ama bir kaç belgesel izledim ve gerçekten belki bizim kadar yoksullar oradakilerde.
  • Ahmet DOĞAN kullanıcısına yanıt
    Ucuz olmayanları da genelde çin malı olmuyor iphone gibi

• palamutix P kullanıcısına yanıt
    Yazılımı dışında kalanları

• Aa, Türkiye mi olarak kurtaracağız?

• tokatli6061 T kullanıcısına yanıt

Atma recep hangi parçalar orijinal çin malı? Çin de üretiliyor olmaları onları çin malı yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palamutix -- 14 Mayıs 2021; 8:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palamutix P kullanıcısına yanıt

Recep kendin itiraf ediyosun çinde üretildiğini sonra kendini inkar ediyosun yazmayı yeni öğrenip buralaramı geldin

• cigolayt anakartı hariç diğer parçalarına gram güvenim yok :D

• tokatli6061 T kullanıcısına yanıt

Çin de üretilmek ile çin malı olmak arasındaki farkı biliyormusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palamutix -- 14 Mayıs 2021; 11:42:32 >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Çünkü orda her şey ucuz -_-

• Gigabyte oldu gigabit :|

• quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

Bedeli ne olursa olsun şu Çinli istilasından dünyayı kurtarmak lazım.

Elalemin tayvanlısı kalkıp çin malı kullanmayın gelin tayvan malı kullanın mesajı veriyor ve çinli firmalarda bunu görüp birleşiyor, ortak tepki koyuyor, ülkesinin çıkarını düşünüyor aynısı senin ülkende olsa yabancılarla birlikte olup kendi ülkesinin kuyusunu kazan şirketler olur. Bize bu tür olaylar fersah fersah uzakta birlikmiş, beraberlikmiş, ülke çıkarıymış falan biz böyle şeyler bilmeyiz o yüzden bu tür olaylarla karşılaşınca çinli istilası falan filan diye zırvalarız.

• önceden gigabyte marka anakart alırdım fakat zamanında yaşadığım tecrübelerden birdaha gigabyte anakart almadım ne aldım? ikinci nesil intel işlemci aldığım zaman(i5 2500k) ilk defa anakartımı asus z68 pro aldım tam 9 yıl kullandım bu sistemi geçtiğimiz şubat ayına kadar kullandım;sistem anakartı bozuldu mecbur kaldım bilgisayar sistemimi yeniden topladım bu seferde asrock anakartlı bir sistem aldım... siz siz olun tek bir markaya bağlı fanatiklik yapmayın! zamanında amd de kullandım ama intel bir başka amd de sürekli sıkıntı yaşadım belki benim şansımadır ama intelde öyle bir sıkıntım olmadı hiç intel ile yola devam...

• Ahmet DOĞAN kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ekmek o kadar köfte. İyi mal sadece çinde değil tanzanya da papua yeni ginede de yapılır. Olay imkan meselesi sadece.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok alakası var, siz okuduğunuzu anlamamışsınız.

• Doğrudur ama amerikan istilasına tercih ederim çini.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Elalemin tayvanlısı kalkıp çin malı kullanmayın gelin tayvan malı kullanın mesajı veriyor ve çinli firmalarda bunu görüp birleşiyor, ortak tepki koyuyor, ülkesinin çıkarını düşünüyor aynısı senin ülkende olsa yabancılarla birlikte olup kendi ülkesinin kuyusunu kazan şirketler olur. Bize bu tür olaylar fersah fersah uzakta birlikmiş, beraberlikmiş, ülke çıkarıymış falan biz böyle şeyler bilmeyiz o yüzden bu tür olaylarla karşılaşınca çinli istilası falan filan diye zırvalarız.

Alıntıları Göster

O sizin sığ düşünceniz , ben her anlamda kastetmiştim. Başta Uygur Türk'ü kardeşlerimi düşünerek yazmıştım.

Dininiz imanınız para ki işi sadece ekonomi düzeyinde algılamışsınız.

Yazık çok yazık insanlığını kaybedenlere.....

• Çin malları fiyatına göredir arkadaşlar. Çok iyi para verirsen en kalitelisini üretir malzeme kalitesi olarak. Kumaş, plastik, metal, porselen aklına ne gelirse hepsinin kalitesini arttırabilirsin iyi fiyat ödersen. Bu malzeme kalitesinin 10 larca yıldır çinde kötü olmasının sebebi ucuz olmasıydı. Ama son dönemlerde hakikaten kaliteli malzeme kullanılan ürünleri var çok fazla. Şayomi olsun hueweyi olsun vb tonlarca markanın çok geniş ürün yelpazesi var ve çoğu kaliteli malzemeler en az abd malı gibi kaliteli.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.