Bildirim
cin teller
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: zawvma
ben telefon almayı dusunuyorum 2.el lere bakdım cın malı lunalar arteler bunlarla nokıa shopdan alcagım tel arsında ne gıbı fark var?
Hocam farklılıklar çok.Malzeme kalitesinden-menülere-içindeki aygıtlara kadar.Bence çin malına hiç bulaşmayın bi arıza çıkarsa gidinki yaptırasınız -
bozulursa yptrmasın dıyosnda 2300 vercegıme arteye 8 tane cın malı alırım ama ozellık acısından gorunus acısından farklılıklar cok varsa alınmaz tabı sahte oldukları dırek bellı oluyo dıyosn snrm -
bu teller çok cin -
DİREK OLARAK BELLİ OLUYOR.DURUŞU İLE....KAMERSASI İLE MENÜSÜ İLE ZATEN MENÜ İLK EKRAN BENZİYOR.MENÜDE GEZİNİNCE DİĞER ÇİN MALLARI MENÜSÜ VAR.....ALIPDA ELİNDEKİ PARADAN DA OLMA .... -
cin malı alma -
KAÇAK ANYCOOL ALDIM İMDAT TOPİĞİNİ BİR İNCELE ORADA GEREKLİ BİLGİLER MEVCUT SEVGİLER -
cin malına bulaşma,kalitesiz.
Sahte ürünle hava olmaz -
en fazla 1-2 haftaya kdr hava atma şansın var onnlada elletmeden hava atacaksın
ztn max. 15 gün sora çöpe atarsın -
Dayım arkadaşım kullanıyor herhangi bir problem yok.
Tabiki bulaşılmaz ama ekonomik duruma iyi olmayanlara göre ideal.
Kalite aranmayacak telefonlardır ki düşünün bluetoothları bile çok yavaş.
Kameraları falan vasattır.Kasaları hemen soyulur dayanıksızdır. -
saolun -
EKONOMİK DURUMUMUZ ELVERMİYOR.ONUN İÇİN BU CİN MLLARINI ALIYORUZ....DİYENLERİN HEPSİ ÇİFT HAT KULLANIYOR..BUNUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM.SEVGİLER -
quote:
Orjinalden alıntı: ARIKAN
EKONOMİK DURUMUMUZ ELVERMİYOR.ONUN İÇİN BU CİN MLLARINI ALIYORUZ....DİYENLERİN HEPSİ ÇİFT HAT KULLANIYOR..BUNUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM.SEVGİLER
ya bırak bunları
ekonomik durumun ii diilse
biraz daha az özellikli telefon alırsın
yada 2. el bişiler bakarsın
böle çakma şeler kullanarak olmaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: BreakBeaT
quote:
Orjinalden alıntı: ARIKAN
EKONOMİK DURUMUMUZ ELVERMİYOR.ONUN İÇİN BU CİN MLLARINI ALIYORUZ....DİYENLERİN HEPSİ ÇİFT HAT KULLANIYOR..BUNUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM.SEVGİLER
ya bırak bunları
ekonomik durumun ii diilse
biraz daha az özellikli telefon alırsın
yada 2. el bişiler bakarsın
böle çakma şeler kullanarak olmaz.
evet,doğru
-
Çin mallarının gözde kaçan ama aslında önemli bir sorunu var.Oda çok yüksek SAR değerleri.Buna anycool dahil. -
bulaşmayın eliniz yüzünüz pislenir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X