Arkadaşlar Merhaba Bundan Bir 5 sene önce bir hocam bana çin yuanının ilerde çok değerlenebileceğini söylemişti sizce türk lirasını geçermi çin yuanı cevapları alayım teşekkürler.
Arkadaşlar bilgisi olan varsa cevap yazabilirmi ekonomi okuyan varsa gelecekle alakalı
alınmaz eğer paran değer kazansın istiyorsan bitcoin al sakla grafiklere baksana 3 ay önce bile 1 bitcoin 3800TL idi şimdi 9500 civarlarında
Bitcoin konusu Demişken Elimde Zaten Bitcoin Tutuyorum Ama Çin Yuanı Hakkında Kulağıma Çok Şey Geliyor Bu Yüzden Yazdım.
yuan konusunda bitcoin ne alaka
yuan'a gelecek olursak çin büyüyen bir pazar yuan ucuz ama uluslararası ticarette kabul görmüş bir para birimi değil tıpkı tl gibi.
5 sene beklersen 1 tl olsa bile iyi bir kazanc elde edersin fakat bozdurup tl'ye dönecegin icin kar eder misin bilemem
benim gözüm israil şekel'inde
adam yuan değerlenirmi diye sormuş bende bitcoin daha çok değerlendiği için söyledim ikiside sonuçta para ikisinede yatırım yapılıyor
Neden alınmasın. Bence tl dışında her şey alınır bu ara ne alırsan al kardasın. Nasıl bir ülke olduysak artık. Çin Yuanı şu an 0.75 seviyesinde yakında o da 1 bantını geçer. Alın bakın:https://piyasa.paratic.com/doviz/cin-yuani/