|
Bildirim
Hızlı bir şekilde bize de gelir
Orada beyni hala çalışan bir kaç bürokratlar mühendis olsa yeter :) Uygulanışından sonra 1-2 sene demez |
6. nesil prototipler ABD tarafindan uretildi diye biliyorum. Ama ne tür teknolojiler barındırdığı paylaşılmıyor tabi. Pilot AI olduğundan istedikleri mach hızına cikabilirler ve insanoglu bedeninin uzerindeki G kuvveti sınırlamalar da olmadigindan istedikleri şiddette manevralari yapabilirler. Tabi tum bunlar için muhtemelen hem yeni teknolojiler, hem yeni donanım, daha dayanıklı malzeme ve cok daha gelişmiş yazılımlar lazım. Dolayisiyla tam hazır hale gelmeleri biraz daha zaman alabilir. SR-72 bunlardan birisi. Bir de Hermeus gibi özel şirketler var ki bunlar da çok çılgın hipersonik ucaklar gelistiriyorlar.
|
amerikan taparların kafalar başka birşey :D uzaylı teçleri varmışta :))))))))))))))) L ve S hattınını yüksek hatlarla mix yapmışlardır. |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
amerikan taparların kafalar başka birşey :D uzaylı teçleri varmışta :))))))))))))))) L ve S hattınını yüksek hatlarla mix yapmışlardır. |
Çok büyük ihtimalle kuantum radarların menzil ve tespit sorunlarına çözüm buldular Kuantum radarı gerçeğe dönüştüğünde "hayalet uçak" kavramı tamamen işlevsiz/hikaye kalacağı için de normal radardan bahseder gibi açıklama yapıyorlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 21 Nisan 2024; 12:15:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konya'daki gizli uzay üssünde yeraltı deposunda bekliyorlar, çaktırma. |
|