Şimdi Ara

Çinde canlı tavuk yeme yarışmasını kazanan kız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
7.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videoyu açma cesaretim yok. Hayvan acı içinde kalmıyor mu ? Bildiğin kanatlarıyla komple tavugu alip isiriyor mu nedir? Kiyamet kopsa yeridir ya ne lanet bi dünyaymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet.

Her şeye rağmen hayvanları bitkilermiş gibi konveyorlerde yetiştirip hasat etmekten daha rezil değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpectreMain

Videoyu açma cesaretim yok. Hayvan acı içinde kalmıyor mu ? Bildiğin kanatlarıyla komple tavugu alip isiriyor mu nedir? Kiyamet kopsa yeridir ya ne lanet bi dünyaymış
    Ben meraktan izledim de, tavuğun tüylerini koparıp canlı canlı ısırıyor. Ben de bir kaç saniye izleyebildim. Allahın midesizleri ya canilikten başka bir şey değil bu...
  • SpectreMain S kullanıcısına yanıt
    Tavuk ölü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cesaret edip izleyemedim bile.
    Bu çinin başına ne geliyorsa yeridir. Her şey bunlardan çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezillik. Kepazelik + iğrençlik.

• Cig tavuk zehirler adami gebermistir umarim ruh hastasi.

• Abdnin yerini çin alınca olacakları tahmin edemiyorum

Rusya abd ab çine karsi birlesmeli

• Çinde canlı tavuk yeme yarışmasını kazanan kız
  • lan hayvan canlı canlı nasıl acı cekiyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Abdnin yerini çin alınca olacakları tahmin edemiyorum

Rusya abd ab çine karsi birlesmeli
    aynen hacı, 6-7 ay önce Huawei ambargosu zamanı arkadaşla konuşuyoduk, arkadaş dedi ki, ABD'nin dünyaya dikdatörlüğü gene iyiydi, Çin ABD'nin yerini almasın Çin ortalığı bok eder manyaktır bunlar dedi, bu konuyu görünce benim de aklıma bu gelmişti

• Cinlilerin basına ne gelıyorsa yemekten gelıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 13 Mart 2020; 21:57:41 >
  • Ya bu Çinlileri, Rusları falan gördükçe god bless america diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Videoyu izlemedim, ama çiğ tavuk yenilmez, yenilirse sağlığı ciddi şekilde tehdit eder...
    Sadece çiğ olsa neyse kanlı canlı yiyor... Ulan madem miden yok hayvana acı bari vicdansız.
  • Ameriga şunlara dalsın, hem biz rahatlayalım hem de ameriga ekmeğine baksın.

• olaya bilimsel açıdan bakmak gerekirse olası bir kuraklık ve açlık tehlikesinde aç kalmayacak ve varlığını sürdürecek tek millet bu zibidilerdir. su kalmasa birbirine işer, yemek bitse önce sırayla birbirinin ağzına sıçar o da biterse etrafta bok püsür ne varsa yer bunlar. bunlar hayatta kalanlar herşeyi yapar.

• Videoyu iki kere izledim.Kadin! bildigin erol tas gibi yiyor ama canli canli yiyor.Yedikten sonra da pis pis guluyor.Ne diyecegimi bilemedim valla
  • Ha canlı yemiş ha ölü. Ne farkeder? Ilk önce hayvan yemeyin daha sonra Çinlileri eleştirin.

• Cezalandırıcı bir Tanrı'ya inanan biri değilim ama şunların cezasını biri versin artık. Gözü dönmüş bu ibinelerin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.