Şimdi Ara

Çinde canlı tavuk yeme yarışmasını kazanan kız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
7.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çin'de yamyam lık baya var.Tavuğu boşver canlı fareyi bütün yiyenleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri bu çini yok etsin aq:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eyvah H1N1 virüsü geliyor..

• Arkadaş ne biçim insanlar yav. İnsan diş yapısı buna uygun da değil eti kesip koparamazsın hayvan da ne acılar çeker. Metehan zamanında acımayıp hepsini kesecekti soylarını tüketecekti çin diye bi ülke kalmayacaktı anca öyle rahat ederdi dünya. 1.5 milyar insan olmadığını düşünün büyük bir yük kalkar

• Küresel bir felaket olsa, yamyamlığa en yatkın tek ırk.

• Videodaki kız pek Çinli gibi görünmüyor. Sanırım Tayland'da çekilmiş bir görüntü olmalı.
    Her çekik gözlü gördüğünüzde Çin'le ilgili bir hücum yapmanıza gerek yok.
    Elbette birçok konuda eleştirilmeyi ve durdurulmayı hak ediyorlar. Ben de bazı konularda onlara karşıyım. Fakat bunun kontrolsüz bir nefrete dönüşmesi iyi bir şey değil.
  • Milyarlarca insan var, içlerinde böyle deli olan illa çıkar ama bir toplum olarak bu tür şeyleri benimsemek nasıl bir kafadır ben anlamıyorum.

• Yamyamin baska versiyonu bunlar. Acil karar alip bu tipleri insan sinifindan aforoz etmeli ve ayni muameleye maruz kalma sansi vermeli.

• Hastalığı falan boş verdim, hadi çok nüfus var her bulduğunu yedin ona da eyvallah. Ama o hayvan canlı canlı yediğinde nasıl acı çekmiştir, köpekleri falan canlı canlı haşlıyorlar bu mahluklar. Acı çektirmekten hoşlanıyor şerefszler.
  • Videoda tavuk canlı gibi durmuyor. Hiç çırpınma filan görmedim. Video ortasından başladığı için mi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

Videodaki kız pek Çinli gibi görünmüyor. Sanırım Tayland'da çekilmiş bir görüntü olmalı.
    Her çekik gözlü gördüğünüzde Çin'le ilgili bir hücum yapmanıza gerek yok.
    Elbette birçok konuda eleştirilmeyi ve durdurulmayı hak ediyorlar. Ben de bazı konularda onlara karşıyım. Fakat bunun kontrolsüz bir nefrete dönüşmesi iyi bir şey değil.
    %99 Çinli değil zaten, videodaki anonsu dinledim Çince bir anons değil (%1’i de bilmediğim lokal diyalekt olması ihtimaline karşı bıraktım)
    Malesef sadece bizim insanımız değil tüm dünya şu süreçte yayılan ve hiçbir kaynak gösterilmeden altına “Çinliler şunu yapıyor, bunu yapıyor” yazılan dezenformasyon videolarına inanma eğiliminde

Nasıl BBC, virüsle ilgili haberlerde arka planda Türkiye fotoları kullanıp algı yaratmaya çalışıyorsa bu tip dezenformasyon videolarının da Amerika/İngiltere güdümünde bilinçli yayıldığını düşünenlerdenim.

Sosyal medyada gördüğümüz paylaşımlara karşı şüpheci yaklaşıp sorgulamak şart, bu virüsle ilgili paylaşımlar için de böyle, başka hassas konularda da böyle olmalı

• :D bence abla değil o tayfun abi de neyse muhabbet can sıkıcı.
  • Senin ben gelmisini geçmişini 32 dışını 10 parmağını 2 ayağını diye başlamak isterdim başladım da ama gerisi getiremedim.

Pu Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın pislik insanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Bizim millet zaten ırkçılığa dünden hazır.
    Şu videoyu bile tarafsız bir gözle izleyip atılan iftiraya tepki vermek yerine ''Bunları dünya üzerinden yok edeceksin'' vs. demeye başlamışlar.
    Daha kimin hangi milletten olduğunu ayırt edemeyen şahıslar milletleri dünya üzerinden yok etme arzuları yaşıyorlar.
    Afrika savanalarındaki gnu sürüleri gibiyiz. Başı çeken antilop ne yöne gidiyorsa, arkadaki milyonluk sürü de aynı şekilde hareket ediyor.
  • Karabibersiz yenir mi yazmış biri
  • Hocam karabiberi bilmemde tuzsuz girmez tavuk 👍😋

• abi bunlar vahşi hayvanlardan bile beter bir şey bu ülkeye biri atom bombası atsın içindeki insanlar ile beraber yok olsun bu ülke
  • Seyretmedim ama,tavuğu bulan ateşi mi bulamamış onu anlamıyorum bir türlü.Niye çiğ çiğ yiyorsun arkadaş?
  • Caniler hayvanlara eziyet
    Ediyorlar onları atacaksın
    Sırtlanların arasına canlı canlı
    Paramparça edecek sırtlanlar
    Canlı canlı yenecekler

• Trump baba yok et bunları arkandayız

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.