Şimdi Ara

Çinden akıllı telefon getirtip satacağım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben şuanda parası olan bi girişimci olsam direk GM firmasının yaptığını yapar, çindeki çok iyi ama ucuz telefonları türkiyeye getirir satarım.

zaten marka telefonların pahalı olması, daha kaliteli olduklarından değil, o marka dediğimiz firmaların fiyatlandırma politikalarından dolayı.
  • o işe kalkışma tek tek getirtmen lazım yoksa kesinlikle gümrüğe takılacaktır...
  • O yaptığını yabancı toptancı market ve elektronik marketler yapmakta. İade alıp çope atıyorlar. Elektronik işinde aksesuardan para kazanırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kusura kalma ama senin getirdiğin telefon şans işiydi ben aliexpress çok alışveriş yaptık arkadaşla 4 tane tablet getirdik.Son aldığım tablet 9.7" gümrükte kaldı 35 lira verdim.Telefon kolay kolay geçmiyor.Şanş işi ama seninki daha çok şanş toplu almak çok zor iş tek tek satmayı düşüyorsan hiç uğraşma 1 ay beklenmez gelmesi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: game-thrones

hocam kusura kalma ama senin getirdiğin telefon şans işiydi ben aliexpress çok alışveriş yaptık arkadaşla 4 tane tablet getirdik.Son aldığım tablet 9.7" gümrükte kaldı 35 lira verdim.Telefon kolay kolay geçmiyor.Şanş işi ama seninki daha çok şanş toplu almak çok zor iş tek tek satmayı düşüyorsan hiç uğraşma 1 ay beklenmez gelmesi için

Hocam Türkiyede değilim gümrük sıkıntısı yok, tek tek satmayı düşünüyorum çünkü fazla satılmayacak zaten, gelirime ek katkı için yapıyorum işi
  • UP

Arkadaşlar ilk sipariş ettiğim 2 telefon geldi geçen hafta, birini komşumuz dükkanımıza geldiğinde beğendi aldı, diğerinide yabancı birine sattık, komşumuz çok memnunmuş telefondan tekrar sipariş ettim, iki telefona 160 dolar kâr ettim 1 depo mazot aldım arabam için 50 dolarda kaldı.
  • runx89 kullanıcısına yanıt
    Çinden gelen telefonların eğer imei kodlarını değiştirmezseniz telefonlar %90 ihtimalle kapatılıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 9 Şubat 2014; 13:49:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmei işini nasıl hallediyorsunuz ? Bulgaristandada imei sorunu yok mu
  • İmei sorunu diye birşey yok hocam burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 9 Şubat 2014; 13:54:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

İmei sorunu diye birşey yok hocam burada.

ne ala memleketmiş hocam ya, her şey serbest ucuz
    Hangi model hocam link var mı?
    kusura bakma dostum ilk mesaja dikkatli bakmadan yazınca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS

quote:

Ucuz birşey yok hocam aslında türkiyeye göre ucuz ürünler var ama burada asgari ücretin komikliği (150 euro) ve alım gücünün düşüklüğü herşeyi öldürüyor, ben şanslı olan taraftayım neyseki

quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hangi model hocam link var mı?

Lenovo A850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 9 Şubat 2014; 14:19:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS

quote:

Ucuz birşey yok hocam aslında türkiyeye göre ucuz ürünler var ama burada asgari ücretin komikliği (150 euro) ve alım gücünün düşüklüğü herşeyi öldürüyor, ben şanslı olan taraftayım neyseki

peki hocam sana bir şey soracağım ileriki aylarda bulgaristana gideceğim yanımda kalacak yer hariç ne kadar para getirsem yeterli olur?

• TURKISHBOSS kullanıcısına yanıt
    PM attım hocam konuyu dağıtmayalım diye
    Bulgaristanda kalınır mı bir yaz tatili mesela ne kadara patlar?Ev tutması yemesi içmesi gezmesi vs.
  • a4technic kullanıcısına yanıt
    Kalınır 1 ay fazla abartmadan yer içersen kira dahil 1500 tl yeter, ama günün tüm öğünlerini dışarıda içki eşliğinde yersen ona hiçbiryerde para dayanmaz , bulgarca bilmiyorsan aylık veya haftalık ev kiralamak için avrupalıların ev kiraladığı yere gitmen gerek ingilizce bilen emlakçılar için , onlarında fiyatı daha yüksek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.