Şimdi Ara

Çinden alınan telefonu rusyadaki bir adrese göndermek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aliexpres'den aldığım bir telefonu direkt rusya'ya göndermek istiyorum...

Ancak buranın gümrük mevzuatıyla ilgili bir bilgim yok...

Dikkat etmem gereken bir husus var mı bilemedim...

Genel olarak ürünlerdeki açıklamalara baktım konu hakkında bir şey yazmıyordu...

Bilgisi olan arkadaşlar var ise aydınlatırsa sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pek bi fikir yok herhalde... :(

• Bazı ürünler rusya üzerinden de gönderiliyor onlara bak ama türkiye rusya üzerinden gönderdim yok

• Aliexpresste rusya deposu olan bir çok telefon satıcısı var. Rusya içinden gönderiyorlar yani. Aliexpress russia depot ya da russia warehouse diye aratırsanız google dan denk gelebilir bir şeyler.

• Geçen yıl Rus bir arkadaşla konuşmuştum, bir gümrük sınırlaması yok ama gelmesi iki ayı buluyor demişti.
  • anladım arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim, aldık bakalım bi yerden, sonuca göre bir bilgilendirme yaparım ilerleyen günlerde...
  • Benim de Rusya da tanıdıklarım var . Aliexpress ten en çok alışverişi de Ruslar yapıyor ama bir türlü cesaret edip telefon sipariş edemedim. Tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir çok kişi rusyadan alım yapıyor mi max 2 de cok görmüştüm
    bir abim cok kısa olsada odessa ya ukrayna ya gidiyor 1 kez ae üzerinden telefon aldığını söylemişti bilginize.
  • gayet güzel gidiyormuş... :)

20sinde verdiğim sipariş dün itibarı ile, ankaradan istanbula gider gibi hiç bir prosedüre takılmadan, çinden rusya'ya gitmiş durumda...

bu arada posta postaneye gidiyor, eve gitmesini isterseniz 100 ruble gibi bir para istiyorlarmış...

bu da ek bir bilgi olsun... :))
  • Uzaktan Kumandan kullanıcısına yanıt
    rusya'da takipli ya da takipsiz hepsi direkt postaneye gider. yazdığınız gibi dağıtıcı elemana bir gün önceden 100p verirseniz (rüşvet istiyor çakal) ertesi gün size verir. postane yakınsa kendiniz de alabilirsiniz. sıra vs pek olmaz.
  • lappland kullanıcısına yanıt
    Rüşvet gibi olduğunu sanmıyorum, sitesinde de yazıyor...

link verir misin hocam. zamanında kadın bana yalvarmıştı para koparmak için. o yüzden öyle dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lappland

link verir misin hocam. zamanında kadın bana yalvarmıştı para koparmak için. o yüzden öyle dedim.

https://www.pochta.ru/

bu siteden posta takibi yaptığım sırada, ürün postaneye ulaştığında "isterseniz alttaki formu 100 ruble karşılığında doldurun yarın gün içinde size teslim edelim" gibi bir ibare vardı...

bunun için rüşvet olduğunu sanmıyorum dedim...
    öyle yazıyorsa değildir hocam zaten. ben o zaman para istedikleri için öyle düşünmüştüm. her şeye para istedikleri için fesat düşünmüşüm çalışanlar hakkında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.