Şimdi Ara

Çinden yoyo aldım [SSLER GELDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar bundan 15-20 gün önce banggood ve aliexpress sitelerinden bi kaç sipariş vermiştim. banggooddaki siparişlerimden ilki gelmiş. evde olmadığımdan görevliye teslim etmişler bi kaç gün önce bugün de görevli beni görünce verdi. yani baya hızlı geldi. kendince önlemler alarak güzelce kargolamış adam memnun oldum hiç yoktan önlem falan almış. ilk açtım paketi yoyolar sallanıyor falan ip yok bi şey yok çok korktum sonra da sıkılaştırılabildiğini ve ipleri de görünce bi rahatladım. çinden bi şey almayın hıyar yollarlar efsanesi de bi yalanmış bizzat şahit oldum. ürün kaliteli bence beğendim elle tutulur hoş bi şey renkler falan hoşuma gitti.

http://www.banggood.com/2PCS-Flash-Yoyo-Ball-Children-Loving-Toy-p-938773.html link bu ürün 2.48 dolar ama alırken 36 puan kullanmıştım sitenin kendi puanı. onunla beraber 2.12 dolar oluyor. 2 tane geliyor zaten güzel oynadım biraz baya beğendim uğraşmalık stres atıp zaman geçirmelik en kötü ihtimal hatıra veya dekor için kullanılabilecek bi şey. ayrıca çekik gözlü kardeşlerimizin yaptığı hareketleri izleyip çizgi filmlerden falan gaza gelmeyin 3-5 turdan fazlasını yapamadım. çok zor bi şey.

ss yükleyemedim yavaştan denerim tekrar

yoyoyu tamamen sökmüştüm onun fotoğrafı vardı poşeti çekmiştim üstündeki kağıt vs ve daha ayrıntılı fotoğraflar vardı. ancak sanıyorum boyut veya başka bi şey yüzünden yükleyemedim onları. bulabilirsem bi yolunu onları da eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotosikletPilotu -- 24 Aralık 2015; 20:13:39 >

• N'apak
  • Hocam bayblade de satıyorlar mı? Çocukluğumda yaşayamadığım tek şey şey bu. Hep içimde ukte kalmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

Hocam bayblade de satıyorlar mı? Çocukluğumda yaşayamadığım tek şey şey bu. Hep içimde ukte kalmıştır.

var hocam beyblade de sipariş edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Gerrard

N'apak

hayırlı olsun diyebilirsiniz hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayakkabı Aldım , Nasıl ? (SS)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.