Şimdi Ara

MİNİ COOPER ALDIM , Uzun bi serüven oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Yıl arabasız kaldıktıktan sonra ,ikinci el tr şartları ile karşı karşıya kalıp nefret etmeye başlamıştım ki, kendime bi güzellik yapayım orta segment sıkıcı sedan hatchbag lerdense , yaşımında genç olmasından dolayı orta bütceli bir spor araba alayım dedim ,
    Astra gtc
    Bmw e46 coupe
    Mini cooper
    Bu modellere bakmaya başladım ve sonunda mini cooper aldım 2004 model r50 1.6 atmosferik motor , çift renk cam tavanlı tam istediğim donanımda ve rengdeki aracı aldım diyebilirim , forumda sorucak danışıcabilecek pek kimse yoktu , hatta bi konu başlığı açılmasını yönetimden istedim ama çok talep olursa dediler pek umursamadılar

Araç hakkında merak ettikleriniz cevaplayabilirim, almayı düşünenlere yardımcı olmaya çalışırım, kendi adıma çok memnunum ve bundan sonra r56 ve en son john workse kadar yolu var diyebiliyorum.

Fotoğrafıda yükleyeyim tam olsun
     MİNİ COOPER ALDIM , Uzun bi serüven oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 9 Nisan 2015; 20:50:14 >

• Fiyat nedir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne mutlu ki icinize sinen bir araba almissiniz. Hayirli olsun, tekeri duz bassin..

• Hayırlı olsun aracınız. Ama bu arabayı nedense ben hiç sevemedim.
  • Dar bence araçları ama seviyorsunuz ki almışsınız hayırlı olsun. Tarz araçlar benimde hoşuma gidiyor ancak 3. Kişiyi arabada rahat ettiremeyince bir anlamı olmuyor. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Hayırlı olsun aracınız. Ama bu arabayı nedense ben hiç sevemedim.

Aracı almak için kuzenim gitti 40 yaşlarında onunda hiç tarzı olmayan bir araç hatta caydırmaya çalıştı beni araba ile 500 km yol yapıp getirdikten sonra satmayı düşündüğün an beni arıyorsun ilk cümlesi buydu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tşk ederim Allah herkesin gönlüne göre versin kazasız belasız inş,
    Araç 30 bin tl ye maal oldu (Bedelli askerlik şansına alamıcaktık yoksa aracı satmıyordu)
    Çok dikket çekiyor bu fiyata bu kadar ilgi görecek başka araç yoktur diyebilirim
    Aileye ikinci aracı aldığımız için rahatlıkla alabildim ama 4 kişi rahat şekilde yolculuk edebiliyor , inmek ve binmenin dışında rahatsız edici bir durum yok , arka koltuk oturma bölümü çok uzun bacak mesafesi kısa olsada o uzunluk biraz kurtarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 9 Nisan 2015; 20:52:41 >
  • mini cooperlarda go kart arabası kullanırmış gibi bir hava oluyormuş doğru mu bu olay sizede öyle mi geldi
  • savascoker kullanıcısına yanıt
    Benimde yaşım 24 ama ben bu aracı hiç sevmedim şimdiye kadar
  • Bu araçlara ancak binen bilir gerçekten. Gerek tarzı, gerek sportifliği olsun. Ve ülkemizde ki genç oranı düşünüldüğünde fazla tutulmamasının tek sebebi fiyatıdır.

Sizde 2. el alarak bunu ispatladınız tebrikler. Araç yorulmamış olması, bakım aralıklarının bilinmesi, şanzımanı vs önemlidir. Nede olsan arıza durumunda borusana işiniz düşerse fena olabilirsiniz.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Tasarım olarak hem klasik hem sportif his uyandıran bir araç.
    Piyasanın değil kalbinin sesini dinlediğin için de tebrik ederim.
    Kazasız ve kurallı sürüşler dilerim

• Hocam hayırlı olsun renk seçiminiz çok güzel olmuş ileride araba almak nasip olursa kesinlikle mavinin herhangi tonlarında bir araba almayı planlıyorum.
  • Hayırlı olsun

• Allah kaza bela vermesin. Hayırlı olsun.

• Allah kaza bela vermesin , yolda kapışmak isteyenlerle bir olmayın

Rengi cok guzel icine sindiyse bize laf dusmez.

• hayırlı olsun guzel arac
  • Hayırlı olsun.
    Özel değilse fiyatı ne?
    Lpg oluyor mu ?

• Güle güle kullanın, güzel bir tercih olmuş.

Daha fazla foto bekliyoruz.
  • Hayırlı olsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.