Şimdi Ara

Cine 5 Kapatıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu konuyu kapatın cine5 in kapandığı falan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanalın tasviye açıklamasının üstüne uyduda yayın olmayınca konuyu açtım..zaman zaman uyduda yayın olmuyor.şu anda ise yayın devam ediyor tekrar programlarla ama en kısa zamanda tasviye sonuçlanacak..

• Cine 5 an itibariyle uydudan ve tüm platformlardan indirilmiştir

• Cine 5 siyah ekran ve sinyal yok. Aynaya sprey sıktım gözümü kıstım ama çıkmıyor.

Listeden siliyorum.Güle Güle..

• Cine 5 in resmi sitesi,twiter,facebook ve instagram hesaplarıda silinmiş.

• Cine5 tamamen kapandı türksat uydusunda kesildi. Dsmart,Digitürk,Filbox,Türksat Kablo,Tivibu ve Turkcell Plus tan çıkarıldı hatta Resmi web sitesi,Facebook,Twitter ve Instagram hesaplarında silindi ve kaldırıldı. Cine5 şuan tarihin tozlu sayfalarında yer alıyor. Türkiyenin İlk şifreli kanalıydı.

• arkadaşlar...22 yıl süren yayın hayatı sonlanarak ekrana veda eden cine-5 ülkemizin analog şifreli kanalıydı müthiş filimleri gösterirdi ve yıllar önce geceleri playboy kuşağıyla kırmızı noktalı erotizim yayını yapardı...üzücü şekilde kapanan kanal elveda cine-5...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...22 yıl süren yayın hayatı sonlanarak ekrana veda eden cine-5 ülkemizin analog şifreli kanalıydı müthiş filimleri gösterirdi ve yıllar önce geceleri playboy kuşağıyla kırmızı noktalı erotizim yayını yapardı...üzücü şekilde kapanan kanal elveda cine-5...

İyi oldu kapanması zamanında gençlerin ahlağını bozdu bu cine5

• Vaybe bir efsane daha sona erdi

• Karasalda da uçmuş mu ?
  • Bir efsane daha gitti.tvarsiv.com dan son goruntulerini almak izlemek lazim.yukarda arkadasin dedigi gibi kanali kanal yapamayan yonetici utansin.gunduz sacma sapan program yayinlaniyordu.abi koysana bi foxkids kuşaği , 90lar film kusagi, 90lar turk sinemasi kusagi.

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    2 göt görünce ahlakımız bozulacak kadar ezik milletmiyiz yani?
  • şimdi tamamen kapandı mı ? benim bütün kanallar uçtuğu için tam bilmiyorum yerine ne geldi ne gitti. uçtu mu kanal ?
  • arkadaşlar...cine-5 üzücü şekilde yayın hayatına veda etmiş...elveda cine-5...
  • Elveda efsane
  • 2-3 haftadan beri ha bugün gelecek ha yarın galecek diye beklerken,acaba ne oldu diye Turksat sitesine girdim,listesinde de frekansını görünce bende mi sorun var derken"burasını"gördüm,içeriye girince anlamış oldum.

İlk şifreli kanal. El Cezire satın almıştı diye biliyordum.Külçe altınlı reklama giriş müziği ve görseli çok hoşuma giderdi.

Cine 5 te karardı desenize,tarihin tozlu raflarına gimiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 18 Ocak 2016; 14:04:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...22 yıl süren yayın hayatı sonlanarak ekrana veda eden cine-5 ülkemizin analog şifreli kanalıydı müthiş filimleri gösterirdi ve yıllar önce geceleri playboy kuşağıyla kırmızı noktalı erotizim yayını yapardı...üzücü şekilde kapanan kanal elveda cine-5...

h
  • Cine 5 en iyi en büyük grupta olsaydı inanın kapanmazdı hatta HD yayını bile olurdu.
  • bende diyorum bu cine 5 e ne oldu demek yayın hayatı son bulmuş.
  • Bir taraf olan bertaraf olur. Resmen tayyib kapattı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.