Şimdi Ara

Cine5 çözücü bir program lazım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar IncaTv kartı kullanıyorum.pubs'ın ve moretv'nin birçok sürümünü denedim çoğunda açmadan hata veriyor.Açılanlarda da görüntü yok.Cine'yi çözen bir program var(cineTV) ama onda da ses yok nasıl halledebilirim?

• @Hardveyrmanyaı!...
    Biraz basit olacak ama...Ayarlar/Tv Ayarları altından
    kartını seçili duruma getirdinmi?..
  • nodar Tv ayarları diye bi yer bulamadım. nasıl ulaşıcam oraya??
  • Ses için Wilma yı denedinmi? Ben çok memnunum, şurdan alabilirsin,
    http://www.singlix.com/freetv/Wilma21.zip
    400KB, kolay gelsin..
  • Ses için öncelikle ses ayarlarında kaydederken bölümünde line-in seçili olacak.(TV kartının ses çıkışı ses kartının lin-in girişine bağlıdır diye böyle söyledim. Normalde bağlantılar böyle oluyor.) ve görüntü çözücü programda doğru TV kartı seçili olacak.
    Bütün tv kartlarını dene şifreli olarakta ses alabildiğin tv kartı seçili kalsın ve sonra uygun bir ses çözücü program çalıştır. Eğer hiçbirinden şifelide olsa ses alamıyorsan. tv kartının ses kodlarını gösteren programlar vardı. Bu kodları bulup. CineTV'de var mı bilmiyorum ama manuel olarak bu kodları görüntü programına girersen sorun çözülebilir.
  • cdemir dün gece problemi çözdüm sağol,hemde tam dediğin gibi.ses için cplus kullanıyorum,hiç pürüz yok.ama cine5'e çözülürken kısa sürelerle şifre giriyor onu nasıl düzeltebilirim?
  • Bu anlattığınız programlar XP'de de çalışıyor mu dostlarım?

Daha doğrusu : WinXP Pro'da şifreli kanal çözen program önerebilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HardveyrManyaı</i>
    <br />cdemir dün gece problemi çözdüm sağol,hemde tam dediğin gibi.ses için cplus kullanıyorum,hiç pürüz yok.ama cine5'e çözülürken kısa sürelerle şifre giriyor onu nasıl düzeltebilirim?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Ses çözücü program ile ilgili olabilir. Farklı programlar denedin mi
    Cineses diye bir çözücü olacaktı.

Birde ses ayarlarında <b>kayıttan çalarken</b> seçeneginde line-in seviyesini biraz düşük tutmanı tavsiye ederim. Bu seviye düşük olursa arka plandaki şifreli ses seviyeside düşük olur. Fakat çözücü programla başka tv kanalları seyrediyorsan line-in in düşük olması o kanaların sesinin de düşük çıkmasına neden olabilir.

<b>Crock</b> bu tip programları xp'de hiç denemedim.

• Ben de XP Pro var.MoreTV ve Pubs kullanıyorum MoreTV kullananlar
    için ayar yapma;Ayarlar/TV Kartı Ayarları/Tv kartı ayarı altında
    Tuner ve Model seçimini yapacaksınız.Ses için en iyi sonuç Cplus win.
    Eğer Pubs kullanacaksanız daha öncesinden herhangi TV izleme programını
    çalıştırıp kapatmanız gerekmektedir.
    Saygılar !...
  • klavyedeki F10, F11 tuslarini kullan.
  • Ben de de XP Pro var more ve wilma kullanıyorum ve line in i cine çözerken kapatıyorum ses billur gibi çıkıyo
  • ben syster6d diye bir program kullanıyorum. sadece cine5 için değil tüm kanalları onda izliyorum. çok sade ve güzel bir program. enter e basınca cine5 ayna gibi. ama ondada ses problemi var. bunun için bir ses çözme programı kullanabilirsin. ben bir tane kullanıyorum ancak adını hatırlayamadım.
  • Arkadaşım sen birde bu siteye bi gözat bu konuda en büyük kaynak
    bu site,hem de türkçe vede şifreli yayınlar üzerine detaylı bilgiler
    var.http://www.angelfire.com/va2/neptunnet/#Program
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.