Şimdi Ara

Çinli Chery ve MG'den 'ek vergi' açıklaması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
2
Favori
12.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ww,Seat,peugeot nissan bmw,audi hangisinin fabrikası var Türkiye'de .Böyle çifte standart olmaz ,bir anda 1750bin TL.lik bir arabadan 1100 bin vergi .Arabanın gerçek değeri 625bin .1 arabayı kendimize 2 arabaya yakın vergiyi şehir hastaneleri,havalimanları,köprüleri yapan garanti verilen 5li muteahit bozuntularına ödeyeceğiz.Bu sürdürülebilir bir durum değildir.

• Ben İstanbulu sadece depreme yönelik önlemlerden dolayı eleştirdim. Geçen sene 3. Havalimani mevkisinde 4x4 araba kiralayıp gezmiştik, şehir çok küçük bir alana sıkışmış durumda. Biraz dışına çıkıyorsun her yer bildiğin köy gibi. İstanbul değişik bir yer. Şehir içi yıkılıp yeniden yapılacak gibi değil, kamyon girecek sokak bile yok.

Tek çözüm yeni ve Sovyet banliyö tarzı devasa konutlar yaparak eski evlerde oturanların satın almasına izin vermek gibi geliyor.

Onun için şehrin dışarıya gitmesi gerekiyor ama nasıl yapacaklar bende bilmiyorum. En az 5-6 milyon nüfus yıkılacak evlerde oturuyor.

Türkiye de mülteci de yok. Onlar geçici sığınmacı ve geri gitmeleri gerekiyor. Şu an Suriyede araba ve yakıt fiyatları da fıkra gibi gelecek ama bizden ucuz.

Yanlış istihdam muhabbeti de doğru değil hocam. İstanbul 80 milyar Dolar ödenek almış 5 senede. Ankara 15 milyar Dolar almış. Paranın ne kadar devasa olduğunu anlatmak gerekirse Opel 2.5 milyar Dolara satılmıştı.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sawasson kullanıcısına yanıt

aklıma vestelin telefona vergi getirmesi geldi

• One Shot One Kill kullanıcısına yanıt

şimdi anladım. Her şey çok güzel olacak(15 yıl sonra) Ekrem İmamoğlu

• One Shot One Kill kullanıcısına yanıt

Tüm Dünya ABD nin kölesidir. bir kölenin köleliğe isyan etmesi demek açlığa, acıya, göz yaşına razı gelmesi demek, işin acı tarafı isyan etmesi onu kölelikten muhtemelen kurtaramayacak. var mısın köleliğe isyan etmeye

• Milletin zararı kötülüğü için elinden geleni yapan bir hükümet dünyada kendi milletine bu kadar düşman olan başka bir hükümet var mıdır acaba.

• Hemen güzel ortalama bir araca binecek ya millet zamı dayayın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 11 Haziran 2024; 20:3:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cin mali araba ve italyan fransiz arabasi alinmaz

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Hilekar alamanin çemberinden geç diyorsun yani  

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Mesajina bakilirsa 3 4 yil uyanmis biri.artik mamasi mi kesildi

Kafasina okuz mu fustu

Tren mi carptida uyandi..

• Roy CharLes kullanıcısına yanıt
    4 yıl önce masöz gönderip eşliğinde mohito ikram eden hükümetimiz ben de kırgınım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiden hata ediyor bu yönetenler, ehliyetsiz ve liyakatsız kafası çalışmayan yöneticiler yüzünden bu hallere düştük diye düşünürdüm ama artık işin içinde iş var ihanet var, hırsızlık var, hainlik var diye düşünmeye başladım.

Fiat Palio 1.3 Multijet kullandım, yaklaşık 10 sene. 10 sene içerisinde sadece üç kere bakım yaptırdım araca, suyu ve yağı hariç. Bu on senede sadece 1 kere beni yolda bıraktı, onda da aküsü bitmiş.

Palio'yu satıp 1,5 Clio 4 İcon aldım 2016 yılında. Onu da 2023 Ekim ayında sattım. Beni bir kez bile yolda bırakmadı.

2023 Ekim ayında da Cliomu satıp Chery Omoda 5 aldım. Geçen süre içerinide gayet memnunum araçtan.

Ben kendi deneyimlerime göre İtalyan, Fransız ve Çin araçları gözü kapalı alınır diyorum.

Peki siz hangi veriye göre "alınmaz" diyorsunuz?

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

Japon ve Alman arabalari daha kaliteli o veriye gore alinmaz diyorum.. Japon ve Alman arabalari daha iyi senin Otto Skorzeny yasasaydi ve sorsaydik jawohl Alman arabasi en iyisidir ustun irk olarak ustun araba uretiyoruz diye beni desteklerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Haziran 2024; 14:16:27 >
    Aksları çabuk kırılıyor herhal internette bi dünya videosu var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Trubetzkoy kullanıcısına yanıt

Simdi Otto Skorzeny'nin ruhunu cagırdım önce bir Heil Hitler selamı verdim o da Heil Hitler dedi mevzuyu sordum, eğer Fiat Renault Citoren araba alırsanız ve kaza yaparsanız suratınız benim gibi olur dedi..

Objektif bir bakış açısı değil sizinki. Elinizde bir veri vs. yok. Yakın bir arkadaşımda da Nissan Qashqai mevcut ve çocuk bir daha Japon arabası almamaya yemin etti. O da diyor ki "Japon arabası alınmaz". Aynı sizin hesap.

• şimşek gibi esecek dedik adam sömürge valisi çıktı

Bahsettigim arabaların kalitesi Alman ve Japon muadillerine göre daha düsük bu cok bilinen bir gercektir.. Yani surası burası sundan böyledir seklinde yazmayacağım genel olarak hem sac kalitesi hem malzeme kalitesi kötüdür..

Japon ve Alman kıyaslamasına gelince bu konuda da Japon markaları eğer orta segmentten bahsediyorsak yani mercedes bmw falan demiyorsak, hepsinden daha sağlam.. Bu genel bir sağlamlık ve kalitedir.. Japon arabaları Alman arabalarından daha az arıza yapar ve dayanıklılıgı da daha yüksektir yani belki spesifik markaya göre degisse de genel olarak bu sekilde..

Fransız, Italyan arabaları yine genel olarak malzeme kalitesi kötü ve daha dayanıksız olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Haziran 2024; 14:29:44 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.