Veriler kullanıcı memnuniyeti ve yorumlarına dayanıyor.. Japon arabalarının daha az arıza vermesi JD Power ve Consumer Reports gibi sirketlerin arastırmalarıyla desteklenebilir |
Çinli Chery ve MG'den 'ek vergi' açıklaması (8. sayfa)
-
-
Amerika iyi bir örnek değil. Oradaki şartlar ve yerleşim yaşam şekli Türkiyeyi bırak Avrupada da yok. Bir market 5 kilometre ötede mecburen arabanla gidiyorsun her şey otomobil üzerine kurgulanmış hoş değil. Avrupa da da bizim gibi daracık sokaklar iç içe girmiş binalar çok. İtalya da falan da millet bizim gibi daracık sokaklara araç bırakıyor dön dönebilirsen. Yani bu biraz kıta yaşamı ile ilgili.
-
Avrupalı firmalar galip geldi. Ne ithalatçı firma önünü görebilir, ne tüketici. Şu vakitten sonra alınmaz Çinli markalar.
-
8 Temmuz sonrası satışlar ani şekilde düştüğünde paşa paşa çekilmek zorunda kalabilirler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baktılar insanlar ucuza güzel arabaya biniyorlar, bunlar bu arabalara binemezler deyip vergiyi yapıştırdılar.
Bu halk olduktan sonra %500 ÖTV getirseler yine de şaşırmam.
-
-
İstanbulun nüfusunu hırlısı hırsızı teröristi ile 20 milyon yapan da babamdı.
Ekrem İmamoğlu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ona bakarsan dsg şanzımana ana avrat söven sakın almayın diyen binlerce insan var. O zaman vw grubu çöp diyebilir miyiz?
s.soylunun neyi oluyorsun sen? zekası mı?
-
vw den skodadan seattan isteyemediğini bu çinli firmlardan niye istiyorsun ?
pardon onlar yandaş değildi dimi
-
Tek derdin çok yakması ve kalitesiz olduğu mu? Mercedes’de 13 lire civarı yakıyor dizel bir de yersen. Dokunmatik ekransız 2016 model. D sınıfı benzinli araç ne yakması gerekiyordu? 15 litre filan değil bir de sallıyorsun. Çin dandik değil ne kadar ekmek o kadar köfte. Xiaomi markası dandik mi? Zamanında kibriti bile Çin’den alıyorlardı ne konuşuyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E desinler madem rest çeksinler niye çekmiyorlar? Servis olarak bir kaç şehirde 1 tane servis bırakacağız. Rezillik yaşarsanız sizin ülkeniz sorumludur desinler madem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah be , bir kez olsun güzel bir haber alalım. Hep bir sıkıntı.
-
kronik bu kasada maalesef
-
Param var. Niye Xiaomi alayım ?
Parası olana Çin malı ÖNERMEM, ALMAM, ALDIRMAM.
1 defa yere düşünce kullanılamaz hale geliyor.
S serisi 13 litre yakar ama 200 ile giderken belki…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısın, şimdi daha iyi anladım. Düzeltiyorum.
Her şey çok güzel olacak (15 yıl sonra- tabi nüfus artmaz ise) Ekrem İmamoğlu
-
Xiaomi yere düşünce kullanılamaz hale geliyor diye sallayan masum köylü...
Ben almam, beğenmiyorum. Dayanıklı olmadığı bir gerçek. Aç testleri izle.
Cebimde param var. Niye Çin malı alayım ?
-
Çin malı alan cebinde parası olmadığı için çin malı almıştır.
-
Devlet olarak bu vergi milletin canını yakmaya çalışıyorlar benzine zam sonra seçimlerde tepe takla oluyorlar. Aldığımız nefese kadar herşeyimiz vergi olmuş herşey bir birine zincirlemedir bu fatura yı Milet olarak bizler ödüyoruz çalmasını en iyi yapan yönetim sistemi dir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X