|
Çinli otomobil markası SWM, Türkiye'de fabrika kurmak için başvuru yaptı (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: en1gmaBir gecede kurulmuyor o fabrika dediğiniz
Ucuza araç modeli var egea alın
pardon yerli otomobil fabrikamız vardı zaten, hem seçimden önce nerdeyse 1 gecede kurulmuştu ama oda nerdeyse 2 milyona falan satıyor arabayı özür dilerim. neden egea alayım.
-
Yerli otomobil fabrikamız yok diyorsunuz, doğru mu anladım?
-
hocam kusura bakma ama bence bunlarla boşuna uğraşıyorsun.
önceki gün biriyle konuştum bir komşu, fabrika yok diyorlar halen varsa neden bir videosu yok diyor. dedim canlı yayın vardı açıp izledin mi ? (şimdi kapatmışlar sanırım canlı yayını, önceden vardı) yok izlemedim görmedim. e bakmazsan görmezsin kör denir sana.
esnaf da vardı bi tane yine inanmıyorlar fabrika olduğuna.
akıllarında kalan muhalefetin kanallarından pompalanan yalanlar, italyadan geliyor togg, ulan ilk prototip orada üretilmiş olabilir, fabrika yoktu o zaman ama şimdi var ve canlı yayın yapıyor. ama bu akıllarında kalmıyor, sene olmuş 2024 adamlar halen fabrika boş üretim yok diyebiliyor.
ne kadar fotoğraf video atarsan at, ne kadar ss koyarsan koy önlerine, adamların at gözlüğünü çıkaramıyorsun hocam.
sen adamı yerin dibine soktum sanıyorsun ama adamın umurunda değil ki gerçekler, onlar inandığı yalanlarla mutlu ve vazgeçmeye de niyetleri yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 11 Temmuz 2024; 10:58:51 >
-
Benim yöntemlerim daha farklı,ben adamı foruma yazamayacak hale getiririm. Ekran görüntüsü alırım konuşmayı,meşhur ederim
-
var diyorumda ne işe yarıyor, 2milyona araba aldıktan sonra.
-
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_var diyorumda ne işe yarıyor, 2milyona araba aldıktan sonra.
Bende diyorum ki yine yerli parçalar içeren fabrikası da burada olan egea alabilirsiniz.
Togg c suv segmentinde bir elektrikli araç, bu segmentteki c suvların fiyatları malum
Zaman içerisinde daha uygun fiyatlı togg modeli de çıkacak,onu bekleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 11 Temmuz 2024; 12:0:29 > -
bizimle pek alakası yok bu olayın. iş gücü dolar eur bazında en ucuz ülkelerden türkiye. avrupada da bizim gibi çinden gelen araçlara vergi uygulanıyor. adamlar uyanık. burada üretip satışını yapacaklar. türkiyede zaten iyi satış rakamları varken avrupadaki ek çin vergisinden de yırtmış olacaklar. win win
-
Forumdaki birtakım şarlatanlar ise bunun tam aksini söylediler
https://forum.donanimhaber.com/forumu-manipule-eden-tipler--159045204
Şekil ada görüldüğü gibi
Bak hiçbirinden tık çıkmıyor
-
yav fabrıka falan kurdukları yok rot balans merkez gibi bişey kuruyorlar burada lastikleri takp bijon sıkıyorlar al sana fabrıka. Bu ulkede bı cacık olmaz bkz yerli cep telefonu markaları vs hep aynı mantık arge sıfır
-
AB ile aramızda Gümrük Birliği diye bir anlaşma var. Öyle kafamıza göre her ülkeye ek vergi koyamıyoruz yani.
Aramızdaki ticaret dengesi de çok kafa kafaya olduğu için agresif bir hamle şansımız pek yok.
Çine karşı net ithalat açığı verdiğimiz için bu vergi kozunu kullanabildik.
Zaten Türkiye'nin planı belli.
1-AB ile Gümrük Birliği anlaşmasını güncelle,
2-Çin'i ortak üretime teşvik et,
3-Kalan tüm ülkelerle Serbest Ticaret Anlaşması imzalamaya çalış.
-
Şikayetiniz iletildi
-
Suriler giderse Çinli swm biter!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X