Şimdi Ara

Cinliler nasıl medeniyet kurmuslar onceden anlayamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok eski bir medeniyet. Ama pisler. Bu pislikleriyle nasıl medeniyet kurmuslar milattan once anlayamıyorum. Bu sacma salak yemek adetleri o zamanlar da varmış diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• medeniyetimiz 500.000 yil oncesine dayaniyor ama bizim yahudilerin pohpohladigi darvinistler bunu kabul etmek istemiyorlar.

yaptigimiz buyuk medeniyetler 12.000 yil once bir goktasi yuzunden sonlanmaya yaklasti. Bu carpisma ile nuh`un tufani oldu ve dunya resetlendi.

https://www.theatlantic.com/science/archive/2018/07/early-humans-left-africa-250000-years-earlier-than-thought/564896/

Cin de bulunan son ornekler 2,5 milyon yil oncesine gidiyor. yani humanoid idda edilen yaratiklardan 500.000 yil oncesine kadar.

yani evrim vs hayvanlar arasinda tutarli. lakin insan bir yerde dna`si degistiriliyor. yani uretilmesi yeniden kodlanan dna dan oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

medeniyetimiz 500.000 yil oncesine dayaniyor ama bizim yahudilerin pohpohladigi darvinistler bunu kabul etmek istemiyorlar.

yaptigimiz buyuk medeniyetler 12.000 yil once bir goktasi yuzunden sonlanmaya yaklasti. Bu carpisma ile nuh`un tufani oldu ve dunya resetlendi.

https://www.theatlantic.com/science/archive/2018/07/early-humans-left-africa-250000-years-earlier-than-thought/564896/

Cin de bulunan son ornekler 2,5 milyon yil oncesine gidiyor. yani humanoid idda edilen yaratiklardan 500.000 yil oncesine kadar.

yani evrim vs hayvanlar arasinda tutarli. lakin insan bir yerde dna`si degistiriliyor. yani uretilmesi yeniden kodlanan dna dan oluyor.
    Bu 2,1 milyon yil onceki insanlar bizim gibi alet kullaniyor muydu peki acaba? Son dedigin sey bizi Annunakilerin yaratmasi vs. gibi seyleri aklima getiriyor. Bu anunakiler mi bizi degistirdi veya yaratti yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 14 Mart 2020; 3:9:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Bu 2,1 milyon yil onceki insanlar bizim gibi alet kullaniyor muydu peki acaba? Son dedigin sey bizi Annunakilerin yaratmasi vs. gibi seyleri aklima getiriyor. Bu anunakiler mi bizi degistirdi veya yaratti yani?

Alıntıları Göster
    evet. duz dik durabiliyorduk ve ellerimiz yine bugunki gibilerdi ayaklarimiz bugunki gibilerdi.

annunakiler uzayli falan degil. melek olarak bildigimiz varliklar olmalilar.

tufan da herkes nuh`un tahtadan gemi yaptigini saniyor ama bana gore ona teknoloji verildi. yani o zamanin ilerisinde belki bizim bildigimi uzay olusumunun otesinde bir teknoloji. bu teknoloji ile uretilen aracin icinde hayatta kaldi. hayvan vs toplanmadi bu arada. hayvanlarin genetik ornekleri alinip Nuh`a verildi.

Life of Bag yazarsan google gorursun "gen ornekleri verildi" ne demek istedigimi ... Handbags of GODS olarak da aratabilirsin.

• Çünkü düz mantık düşünüyosunda ondan.Türkiyede Çin gibi devasa nüfusu sahip olsa burasıda öyle olur toplumun bir kesimi Kedi köpek yer tıpkı Çöp konteynırından yemek aradığımız gibi.Adamların nüfusu okadar çok fazlaki her kesimden insan var Zenginide var orta kesimide sokaklarda yaşayıp kedi köpek yarasa yiyenide var.Adamların hayatını yaşamadığın için sana burdan kendi bakış açınla bakmak kolay geliyor.Medeniyet dediğin kavramı iyice öğren Dünyanın bütün Ülkelerinde iyi koşullarda yaşayan insan var kötü koşullarda yaşayan insanda var ama.Sorun Adamların nüfusu kontrol edilemeyecek seviyede başa çıkılamaz mecvur yarasa böcek yiyen birilierinin çıkması muhtemel Dünya kapitalizmle yönetiliyor herkez eşit şartlarda Dünyaya gelmiyor umarım biraz olsun bakış açını değiştirirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Hocam sen çok güzel şeylerden bahsettin.Bununla ilgili boş vaktinde konu açar mısın?
    Veya önereceğin kitap dergi var mıdır? İlgilimi çekti gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drumyr

Hocam sen çok güzel şeylerden bahsettin.Bununla ilgili boş vaktinde konu açar mısın?
    Veya önereceğin kitap dergi var mıdır? İlgilimi çekti gerçekten.
    kitap degil de bilimsel makaleleri takip ederim.

2 sene once greenland`a 12.000 sene kadar once gok tasi carptigi ortaya cikti.

12.000 sene oncesinden ilk medeniyet izi gobekli tepe ortaya cikti ...

maya, sumer, babilyon, misir, aztec medeniyetleri arasinda 5000 yillik ve 5000 km fark olmasina ragmen benzer yapilar bulgular ileri teknoloji urunleri ...

bunlari toplayinca beni buyuk tufana goturuyor ...

greenland`a gok tasi carptiginda dunyada 11 12 siddetinde depremler ve dev tusunamiler oldu vs... Bu da Nuh ve Sumer mitolojislerinin basladigi donemler ile uyusuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 14 Mart 2020; 10:31:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atasözlerini sizler içi boş süslü cümleler mi sanırsınız.

Ne demiş bir Türk atasözü; Nerede çokluk orada b..kluk.

Çin pis de Hindistan çok mu temiz? kalabalık yerlerin çoğunun ortak kaderi. bir de fakirlik eklenince katmerli pislik olur
    İnsan dediğimiz şey homo sapiens sapiens. Homo olan insan ise bir cins. Yani bir kaç milyon yıl önce yasayan homo erectus ve homo habilis gibi insan türleri var evet. Bilim ise sürekli değişen yapıda, yani ilk insanlar belki 3 milyon yıl önce çıktı. Dediğin şeylerin bilimsel kaynakları var mı ? Yoksa sadece bir komplo teorisi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

medeniyetimiz 500.000 yil oncesine dayaniyor ama bizim yahudilerin pohpohladigi darvinistler bunu kabul etmek istemiyorlar.

Uzun zamandie bu bolume yazmiyorum su korona olaylari haric.

Twittee daki **** ve yandaslari buraya da sarmis. Yazdiklarin komik yani okuyan bilen icin komik. Hic okumamis insani ele alirsak sana inanabilir aaaa evet diyebilir.

Bunun haricinde komik.

Not: DH yazdigim ismi sansurluyor. Masallah hocam cok yakisiklisiniz hocam denilen adam iste anlayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 14 Mart 2020; 16:31:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Uzun zamandie bu bolume yazmiyorum su korona olaylari haric.

Twittee daki **** ve yandaslari buraya da sarmis. Yazdiklarin komik yani okuyan bilen icin komik. Hic okumamis insani ele alirsak sana inanabilir aaaa evet diyebilir.

Bunun haricinde komik.

Not: DH yazdigim ismi sansurluyor. Masallah hocam cok yakisiklisiniz hocam denilen adam iste anlayin.

Alıntıları Göster
    evet ... **** lanan isim kim bilmiyorum ama

evet okumus insani ele aliyoruz ve sahte kemiklerle kendi cahilliklerini insanlara yedirme derdindeler.

orada ben koymusum , gecmisim ornekleri ... cikaramayinca hemen hakaretler baslamis ...

giritte 6 milyon yillik insan ayak izi bulundu mesela. sizin kafa ayi izi dedi ... simdi insan ayidan mi geliyor oldu? bildigin bas parmagi iri olan topuklu ayak izini ayi yaptiniz ya ...

olmayan kemiklerden ara form olustur ... olmayinca bulunan diger bulgulari gormezden gel ... kafaniz harbi guzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: General Tao

İnsan dediğimiz şey homo sapiens sapiens. Homo olan insan ise bir cins. Yani bir kaç milyon yıl önce yasayan homo erectus ve homo habilis gibi insan türleri var evet. Bilim ise sürekli değişen yapıda, yani ilk insanlar belki 3 milyon yıl önce çıktı. Dediğin şeylerin bilimsel kaynakları var mı ? Yoksa sadece bir komplo teorisi mi ?
    bilimsel olan ne ?

4 farkli medeniyet arasinda 5000 yil farkin yaninda 5000 km var. bu adamlar 5000 yil once 5000 km lik ucuslar yapamiyorsa nasil ortak yapimlari var? bilimsel degil de ne bu? bulamadiginiz kemik formlari uydurdugunuz kemik formlarini insanlari enayi yerine koyarak yedirmeye calistiniz ... ama maya, babilyon, sumer, aztec, misir gibi medeniyetlerin kalma bire bir canli olarak gordugumuz yapilari mi komplo teorisi ?

dedigim gibi 5000 km ucacak kabiliyetleri yoksa nasil birbirini tamamliyorlar?

uzgunum darvinciler ...

giritte zaten 6 milyon yillik modern insanin ayak izi bulundu. maymunsular 6 milyon yil once yuzemiyorlardi ... adaya cikildigina gore demek ki insanin o zaman gemi-kayik yapabilme yetenegi vardi.

size ne gostersek kabul etmeyeceksiniz. bir yaraticinizin olmasi fikri sizi deli ediyor degil mi?

• nüfusu milyar ile ifade edilen bir yerin yenilebilecek herşeyi yemesi normal, yemek bulamıyorlar yemek.
    Çok önyargılıymışsın sende ha

Ben sana yanlışsın demedim. Kanıtın var mı dedim. 6 milyon yıllık "modern insan" ayak izi diye bir şey yok. Paleontologlar bir hominin olduğunu düşünüyorlar evet ama homo sapiense ait olduğunu okumadım. Adını yazamacağım tuhaf türlere aitler (ama gene de birer insan dışı homininler)https://arkeofili.com/girit-adasinda-5-7-milyon-yillik-insan-benzeri-ayak-izleri-bulundu/
    Evrim Ağacı
    Girit'te Keşfedilen Fosilleşmiş Ayak İzleri, İnsan Evrimine Dair Yeni Bulgular Sunuyor! - Evrim Ağacı
    https://evrimagaci.org/giritte-kesfedilen-fosillesmis-ayak-izleri-insan-evrimine-dair-yeni-bulgular-sunuyor-5219

Bir yaratıcı da yok demedim. Agnostiğim ben. Bir yaratıcı var ise o zorunlu varlıktır bunu tartışmaya gerek yok ama o varlık da çelişki yaratıyor bizim için. Bizim algımızın ötesinde yani. Algımızın ötesindeki bir şeyi tartışmak da saçmalıktır. Kısaca düşüncem bu. Ortak yapımlar derken ? Mayaların, azteklerin, mısırların piramit yapması mı ? Ne yalan söyleyeyim, bilmiyorum ama sen bana uzaylı, annunaki vs yaptı diyorsan kanıtını da göstereceksin arkadaşım. Bir çok uygarlığın gizemleri var. Bu gizemlerden kimisi çözüldü, kimisi çözülmeyi bekliyor. Yoksa 2000 yıl önceki romanın denizin basıncını kullanarak betonları sertleştirmesi de var. Bilmem kaç kilometrelik devasa su kanalları yapmışlar. Adeta mühendislik harikaları. Ama hepsinin bir açıklaması var.

Bu arada şu darwinist, natüralist gibi adlar takmayın. Darwinizm dediğin doğal seçilim kuramı ile canlıların türemesi. Bunun sahte mi gerçek mi olduğunu anca taşın altında yaşayan insanlar tartışır. Dediğim gibi insanın türemesi değişebilir. Belki 3, 3.5 milyon yıldır. Doğu afrika da ortaya çıktığımızı düşünüyoruz ama kesin değil bu. Belki de doğu afrika da bir popülasyon ayrıldı ve gene insan benzeri bir hominin türünün oluşmasında rol oynadı. Asıl siz "yaratılışçılar" millete kendi fikirlerinizin gerçek olduğunu empoze etmeyin.

Bak bu piramit konusu harbiden ilginçmiş. İnsanlar neden büyük gördükleri kişileri şekilli mezarlara gömdüler ? Halikarnas mozelesini biliyorsundur. Persler yapıyor bunu. İnsanların yayılmalarına bakınca 15k yıl önce amerikaya geçmişler. O zamana kadar şekilli şukullu şeyleri inşa etme geleneği oluşmamıştır herhalde. Yani devasa boyutlarda şekillere. Harbiden ilginç. Ama pek uzaylı işi olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Çok önyargılıymışsın sende ha

Ben sana yanlışsın demedim. Kanıtın var mı dedim. 6 milyon yıllık "modern insan" ayak izi diye bir şey yok. Paleontologlar bir hominin olduğunu düşünüyorlar evet ama homo sapiense ait olduğunu okumadım. Adını yazamacağım tuhaf türlere aitler (ama gene de birer insan dışı homininler)https://idp.nature.com/transit?redirect_uri=https%3A%2F%2Fwww.nature.com%2Farticles%2Fd41586-017-03029-9&code=c6f03f2c-6cff-471e-9e3b-ab56a215dc18https://arkeofili.com/girit-adasinda-5-7-milyon-yillik-insan-benzeri-ayak-izleri-bulundu/https://evrimagaci.org/giritte-kesfedilen-fosillesmis-ayak-izleri-insan-evrimine-dair-yeni-bulgular-sunuyor-5219

Bir yaratıcı da yok demedim. Agnostiğim ben. Bir yaratıcı var ise o zorunlu varlıktır bunu tartışmaya gerek yok ama o varlık da çelişki yaratıyor bizim için. Bizim algımızın ötesinde yani. Algımızın ötesindeki bir şeyi tartışmak da saçmalıktır. Kısaca düşüncem bu. Ortak yapımlar derken ? Mayaların, azteklerin, mısırların piramit yapması mı ? Ne yalan söyleyeyim, bilmiyorum ama sen bana uzaylı, annunaki vs yaptı diyorsan kanıtını da göstereceksin arkadaşım. Bir çok uygarlığın gizemleri var. Bu gizemlerden kimisi çözüldü, kimisi çözülmeyi bekliyor. Yoksa 2000 yıl önceki romanın denizin basıncını kullanarak betonları sertleştirmesi de var. Bilmem kaç kilometrelik devasa su kanalları yapmışlar. Adeta mühendislik harikaları. Ama hepsinin bir açıklaması var.

Bu arada şu darwinist, natüralist gibi adlar takmayın. Darwinizm dediğin doğal seçilim kuramı ile canlıların türemesi. Bunun sahte mi gerçek mi olduğunu anca taşın altında yaşayan insanlar tartışır. Dediğim gibi insanın türemesi değişebilir. Belki 3, 3.5 milyon yıldır. Doğu afrika da ortaya çıktığımızı düşünüyoruz ama kesin değil bu. Belki de doğu afrika da bir popülasyon ayrıldı ve gene insan benzeri bir hominin türünün oluşmasında rol oynadı. Asıl siz "yaratılışçılar" millete kendi fikirlerinizin gerçek olduğunu empoze etmeyin.

sence bunlar maymunsu ayak izleri mi?

ilk insansi maymun 1.8 milyon yil once dogrulmayi ogrendi agactan indi deniliyordu... arada 4 milyon yil fark var. topuklari uzerinde yuruyen insan bunlar. ayak izlerinden belli.

hala darwinistler neyin derdinde onu anlamadim ...

ben annuakiler gercek demedim. bana gore melekler onlar. dedigim arastirmayi yaparsan cantalar uzerinde bir cok farkli hayvan motiflerinin oldugunu gorursun. her canta resmedildigi bolgede yasayan hayvanlar ile uzerine motif edilmis.

sadece beton degil ...

dedigim gibi the istanbul rocket yazarsan bile kac bin yillik oldugu belli olmayan ama roket icinde ozel kiyfetli insan figurleri gorebilirsin.

bu turde ilginc cizimler sumer, maya, aztec gibi kavimlerce resmedilmis.

3000 yillik maya kabilesi astronotlari nereden biliyordu ?

bu ve benzer yapilar 3000 4000 yillik ... 4000 yil oncesinden insanlar propeller yani atesliyicileri nereden biliyorlardi? o kafasi kopuk roket anadoluda, diger benzer astronot figurleri ise maya yani guney amerika da bulunma. aralarinda 1000 yil fark ve 10.000 km okyanus var. nasil benzer seyler resmetmisler?

benim anlamadigim mantik bu! arada 1000 yil 2000 yil ve 10.000 km deniz mesafesi olmasina ragmen bu kadar ileri teknolojilerden nasil haberleri oldu? bak o kus figurlu teknoloji getiren ortak figurleri katmadim bile ...

bu acikca , buyuk yikim oncesi medeniyetimizin olduguna dair en buyuk kanittir. bu inkar edilemez. mayalar, sumerler, misirlilar, babiller hatta antik cindekiler bizle dalga gecmek icin mi uydurdular bunlari?

• quote:

Bak bu piramit konusu harbiden ilginçmiş. İnsanlar neden büyük gördükleri kişileri şekilli mezarlara gömdüler ? Halikarnas mozelesini biliyorsundur. Persler yapıyor bunu. İnsanların yayılmalarına bakınca 15k yıl önce amerikaya geçmişler. O zamana kadar şekilli şukullu şeyleri inşa etme geleneği oluşmamıştır herhalde. Yani devasa boyutlarda şekillere. Harbiden ilginç. Ama pek uzaylı işi olduğunu sanmıyorum.
    piramitler konusunda suyun kaldirma kuvvetinden yararlaniyorlar. lakin o devirde arsimetten once misirlilar bunu biliyordu. kendi hesaplamalari ile yaptilar lakin farkli milletler ile karisinca sonlari geldi. sumerler lidyalilar bu sonu paylastilar.

uzayli isi degil zaten.

anlatmaya calistigim bu ... 12.000 yil once gronland`a gok tasi carpiyor.

kraterin buyuklugu ortada.

dunya`ya 3 defa gok tasi carpiyor 200 milyon yilda. 3unde dunya uzerinde buyuk degisimler oluyor.

son carpma nuh tufani ile ayni araliga denk geliyor ilginc sekilde.

ilginc sekilde gobekli tepe de 10.000 12.000 yillik gecmise goturuyor ve son arastirmalarda gobekli tepenin bir asteroid carpmasini anlattigi ortaya cikariliyor.

12.000 yil once medeniyetlerimiz yikiliyor. geri kalanlar sonradan bu medeniyetleri resmediyorlar ... anitlarla bize anlatmaya calisiyorlar.

• Ona kalırsa Hint'te eski bir medeniyet en az Çin kadar eskidir. Ama onlar da pis
    2 ayak üzerinde yürümek farklı, dik yürümek farklı. Dik yürüyenler erectuslar. İlk kalıcı olarak yürüyenler australopithecus olması lazım. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Attigim kaynaklarda da australopithecusa ait olabileceği yazıyor zaten. Evrim teorisine karşı kanıt olsa zaten modern evrimsel teori değişirdi. Altını çizerim evrim değil evrimsel teori değişirdi.

Maya, aztek vs kültürünü bilmiyorum. O yüzden bu konuda daha konusamam. Olay ilginc geldi ama bilim adamlarından böyle bir ihtimal hiç okumadığım için inanmam zor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.