Şimdi Ara

Çinliler Panik Oldu, Çin Arabalarına Getirilen Ek Vergiden Dolayı Türkiye’de Fabrika Kuracaklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ensonhaber sitenin sahipleri akpli editörleri bile ahmet türkü savunuyordu adam yaşlanmış niye 10 sene yatıyor diye ama ülkedeki baya olayları derinden takip ediyorlar

çinli arabalara gelirsek togg yaptırıyorsun ama yurtdışı satışı ne kadar oldu mesala yurtdışında satış yapılan ülkeler var mı engellenir mi ben olsam çinli arabaları sokmazdım cünkü türkiye hala içten yanmalı araba yapmıyor yazık bu ülkeye kendini bitiren tek ülke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 13 Haziran 2024; 14:57:39 >
  • Dalga mi geciyorsunuz. Adamlar simdilik musteri kacmasin diye oyle soyluyor. Çindeki fabrikayi kapatip turkiyede mi acacaklar. Buna anca enayiler inanir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ispanya ile anlaşma imzalandı, RTE ve AKAPE gitmediği sürece burada asla fabrika açmayacaklar.

• Montaj tesisi kurarlar bize fabrika diye yutturulur. Memlekette motorsiklet fabrikası da var. Lafta fabrika ama aslında parçaların birleştirildiği montaj tesisi.

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt

Ben TR'de araba üreticisi olsam benim ürettiğim arabanın yabancı muadili vergiyle 250 oluyoken ben neden 100'e mal ettiğim aracı 110'a satayım en az 200'e satarım.

Yıllarca Mercedes parasına Anadol satıldı bu ülkede araba ithalatı yasakken aynı mantık.

• boş paket egea size yeter neyinize gerek ısıtmalı/soğutmalı deri koltuk sanrof güvenlik donanımları...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.