Şimdi Ara

Cinsel ilişkide hpv kapmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce böyle bir şey başına gelen varmı ?
    Biseksüel bir adamın eşcinsel bir adamdan kaptığı hpvyi fahişeye bulaştırması akabinde o fahişe ile birlikte olan apaçinin sevgilime bulaştırması ve hastalığın bana da geçmesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malumunuz kondom hpvyi korumuyor dünyanın yarısında hpv var.Ayrıca ileride düzgün bir kadına bulaştırmak istemiyorum.Aşı olacağım ama ben bilgiliyim bir de bunun cahili var.

• sevgilinden ayril en iyisi. hayir gelmez onune gelenle dusup kalkandan
  • olum ne iğrenç ne geniş insanlarsiniz la. Nefsinize hakim olsaniza biraz. Hayvanlardan bizi ayıran şey nefis ve beyindir. Neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

olum ne iğrenç ne geniş insanlarsiniz la. Nefsinize hakim olsaniza biraz. Hayvanlardan bizi ayıran şey nefis ve beyindir. Neyse.

Hocam ben ne yapayım kız zorladı reddetsek adımız geye çıkar.Neyse eliza testi de yaptıracağım allah korusun hiv bile olabilir m.k

• Ne pislik insanlarsınız abi yha aileniz akrabanız yok mu sizin hiç mi ahlak eğitimi vermedi Türk uz biz Türk biz varoluşumuzdan beri ahlaktan sapmamis milletiz siz ne rahat insanlarsınız utanın biraz bari ilminiz yetmiyor vicdanınızı sorgulayın biraz

• Senin sevgilinin apaciyla ne isi var la.

Sirf onunla yattigi icin reddetsen bunun bi serefi var diyip tekmeyi bassan olmazmiydi.

Babsettigin siralama gercekse ve sen bunu bile bile o kizla birlikte olduysan hpv sana hak zaten kardes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cinsel organ krampı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: temürrmelik

Sen bilgilisin???
    biseksüel adam eşcinselden hastalık kapıyor, sonra hastalığı fahişeye bulaştırıyor, apaçi bu hastalığı fahişeden alıyor ve senin sevgiline aktarıyor, senin sevgilinde sana bulaştırıyor ve tüm bunların üstüne sen bilgili oluyorsun ve üstüne bide bunun cahilide var???
    bazen düşünüyorum bunca iğrençliği iğrençlik olarak gören bendemi bir sıkıntı var acaba... şu kıyamet kopsada geberip gitsek, bu kadar kirlilik artık fazla...

Evet bilgiliyim en azından hatamı kabul edip aşı olacağım ve ileride eşime bunu söyleyeceğim.Türkiye de fahişelerle birlikte olup saf sünepe türk kızlarına binbir çeşit virüs bulaştıran ve hasta olduğunu söylemeyen milyonlarca kişi var.İşin bu yönünü konuşalım kaldı ki cinsel ilişki yaşadıysanız sizde de olma riski yüksek gidin bir baktırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: temürrmelik

Sen bilgilisin???
    biseksüel adam eşcinselden hastalık kapıyor, sonra hastalığı fahişeye bulaştırıyor, apaçi bu hastalığı fahişeden alıyor ve senin sevgiline aktarıyor, senin sevgilinde sana bulaştırıyor ve tüm bunların üstüne sen bilgili oluyorsun ve üstüne bide bunun cahilide var???

HPV cok yaygin bi hastalik ama bu adam nasil bunu bu kadar takip edebilmis cok ilginc
    gende ortada bir asci- bahcivan-sofur-usak durumu var

• Kardeşim Hpv kapmissan aşı nın anlami yok. Aşıyı kapmadan önce yapacaktın. Hastalığın tedavisi yok maalesef.Ama ortaya cikan semptomları yok edilebilir.Umarim test pozitif çıkmaz,geçmiş olsun

• Belirtiler nedir. Eğer kapmışsan mikrobu hayatın kaydı. Çoluk çocuk karın herkese bulaşacak . Mezarına kireç dökecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: OguZMaSTeR

Belirtiler nedir. Eğer kapmışsan mikrobu hayatın kaydı. Çoluk çocuk karın herkese bulaşacak . Mezarına kireç dökecekler

Cinsel bölgede siğil çıkıyor.Allah belasını versin m.k.Beyler benden size tavsiye geçmişinde kirli adam olan kadınlarla çıkmayın yada aktif cinsel hayatı olduğunu düşündüğünüz kişilerle birlikte olmayın bar kaşarları klüp kaşarları örnekler.Piyasada 30 tane kadınla birlikte oldum şunu yaptım bunu yaptım diyenlere aldanmayın hepsinde bu virüs var gaza gelmeyin .Geneleve gitmeyin allahı reddederim ama eşim olacak kişiye bu hastalığıda bulaştıracağım için çok üzgünüm

• sen bu sıralamayı nasıl öğrendin lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: IC1101

sen bu sıralamayı nasıl öğrendin lan

Eski sevgilisinin kerhaneye gittiğine eminim gerisi biraz fantezi.

• bilgili ama apaçi kafalı adam.kız sana tevacüz mü edecek yoksa?
  • HPV cinsel yaşamı olan insanların 3'te 2'sinde var takma kafana. İnsanlar utandığı için söyleyemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

HPV cinsel yaşamı olan insanların 3'te 2'sinde var takma kafana. İnsanlar utandığı için söyleyemiyor.

O halde....Sizde var mı hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert KÜÇÜKUNCU

quote:

bu resimdeki gibiyse hpv degil bu

hocam bundan bende çok var o ne

Hpv.......
    Edit.Herpes sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babafingo31313131 -- 23 Ağustos 2016; 16:43:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Bateman

quote:

quote:

Hpv.......
    Edit.Herpes sanırım

hocam ben evli değilim şimdiye kadar cinsel ilişkimde olmadı çokda dini takıntısı olan biri değilim ama bu konularda çok takıntılıyım.

Kendi kendine nasıl böyle bişey olsun ?

Edit: herpes görsellerde çok daha farklı birşey gibi duruyor

Edit2: arkadşaın attığı o resmin link yapısını incelediğimizde pearly penile papules adlı bir kelime var link içinde hastalık olabileceğinden şüphelenerek yazdım ve evet hastalığın adı pearly penile papules imiş. araştıracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert KÜÇÜKUNCU -- 23 Ağustos 2016; 17:12:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Bateman

quote:

quote:

Hpv.......
    Edit.Herpes sanırım

hocam ben evli değilim şimdiye kadar cinsel ilişkimde olmadı çokda dini takıntısı olan biri değilim ama bu konularda çok takıntılıyım.

Kendi kendine nasıl böyle bişey olsun ?

Edit: herpes görsellerde çok daha farklı birşey gibi duruyor

Edit2: arkadşaın attığı o resmin link yapısını incelediğimizde pearly penile papules adlı bir kelime var link içinde hastalık olabileceğinden şüphelenerek yazdım ve evet hastalığın adı pearly penile papules imiş. araştıracağım.

Herpes sadece cinsel ilişki ile bulaşmıyor.Ofis tuvaletinden kapan var .Herpesli biri ile aynı evde yaşaman bile neden olnuş olabilir örnek yurtta kalmak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.