Şimdi Ara

Cinsel yolla hastalık bulaştı, acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gecen hafta girdigim iliskiden dolayi penisimden sari yesil renkte akinti gelmeye basladi. Ilk cinsel birliktelik yasadığım kişi Cumartesi gunu gittigim acile gunde 2 tane 250 mg c* ve bir sase m* verildi ama 7 gundur akintim artarak devam ediyor hakim olamadığım durumda. Ve tuvalete bile korkarak gidiyorum, çok sızlıyor ve kasıklarım ağrıyor. Belli ki yanlış antibiyotik verildi, keşke geçens efer verilen enjeksiyon antibiyotikten verilseyd. bugun ilişkiden sonra 12. gün olacak, doktora gittim tedavinin etkili olmadığını söyledim, kültür alındı ama ancak çarşamba günü görebileceğiz sonuçları? Daha fazla beklemek istemiyorum, ne yapmam lazım direk hangi bakteri olduğunu ve doğru antibiyotik tedavisini başlatabileceğim bir merkez var mı? Endişelerim artıyor, yardımcı olabilir misiniz?

İdrar tahlili sonuçlarım çıkmış sadece buna bakıp tedavi başlanamaz sanırım.

idrar tahlil sonuçlarım aşağıda:
    Lokosit (mikroskop) 17
    Tortu Berrak
    Lökosit (Esteraz) ++
    PH 5.0

idrar kültürü * yazıyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winterday -- 29 Mart 2015; 11:17:40 >

•  Cinsel yolla hastalık bulaştı, acil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 27 Mart 2015; 22:29:59 >
  • Hep prezevatif kullanıyorduk hastalandıktan sonra, geçen sefer ön sevişme esnasında olan oldu ama şu an bunun pişmanlığı ile kendime daha eziyet edemeyeceğim
    canım yanıyor.
  • doktora git ölüme kadar cinsel organını kesine kadar yolu var.Ürolojiye git tedavini ol.Ön sevişmeden bulasmıtır dedigin gibi illah iliskide bulasmıyor öpüsmede vs vs vs
  • zaten gittim ama kültür sonucu çarşambaya gelecek o güne kadar kaybedeceğim 5 gün var önümde. vakit kaybetmeden bu kültür tanısını koyabilecek bir merkez var mı onu öğrenmek istiyorum
  • Ilk antibiyotik fayda etmediyse kulturu bekleyeceksiniz
    Kültür testinde etkenin hangi bakteri oldugu ve hangi antibiyotik ile tedavu edilebileceği bulunacak sonra size recete edilecek
    Erkenden is yapabileceğiniz bir yer yok kultur sonuclarini bekleyeceksiniz
    Ayrica ilac adlarini niye sansurluyorsunuz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

Ilk antibiyotik fayda etmediyse kulturu bekleyeceksiniz
    Kültür testinde etkenin hangi bakteri oldugu ve hangi antibiyotik ile tedavu edilebileceği bulunacak sonra size recete edilecek
    Erkenden is yapabileceğiniz bir yer yok kultur sonuclarini bekleyeceksiniz
    Ayrica ilac adlarini niye sansurluyorsunuz ki

reçetesiz alınmıyor ama birilerine yanlış bilgi vermek istemem şu tedavi etmiş diye.
  • mikrobiyoloji tetkikim de çıkmış sanırım, gerçibirkaç tane barkod alınmıştı daha çıkacak mı bilmiyoum.

Boyalı mikroskopik inceleme (Gram, Gonokok Kültürü) PMNL ve Mikroorganizma görülmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.