Şimdi Ara

Cinsiyet 'Muhabbet Kuşu' Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelıkle herkese iyi gunler..iyi forumlar..Bundan yaklasık 6 ay once dişi diye aldıgım muhabbet kuşumu bı sıtede resmıne erkek denıldı suan kafesımdekı erkek muhabbet kuşumla gayet ıyı anlasıyolar bı nereye gıtse otekıde dıbınde..öpüşüyolar bırbırlerının bıtlerını temızlıyolar ancak bu kusun cınsıyetının tam olaran ne oldugunu bılmemek kafamı karıstırıyo ..bilgisi olan varsa lutfen yardımcı olabılırmı?sımdıden Teşekkurler :)
     Cinsiyet 'Muhabbet Kuşu' Acil Cinsiyet 'Muhabbet Kuşu' Acil Cinsiyet 'Muhabbet Kuşu' Acil Cinsiyet 'Muhabbet Kuşu' Acil Cinsiyet 'Muhabbet Kuşu' Acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan323 -- 12 Ağustos 2014; 18:04:36 >

• resımler acılmıyo sanırım burdan bakabılırsınz
     Cinsiyet 'Muhabbet Kuşu' Acil Cinsiyet 'Muhabbet Kuşu' Acil Cinsiyet 'Muhabbet Kuşu' Acil Cinsiyet 'Muhabbet Kuşu' Acil Cinsiyet 'Muhabbet Kuşu' Acil

• sen öyle kuşu tutmaya devam ette senden iyicene ürksün.
  • bybursa B kullanıcısına yanıt
    kuşu sıkmıyorum kı bana alısık degıl zaten hanı bı kusu nasıl sekıl tutucagımıda ıyı bılırım..
  • kus size alsık olsada bu sekilde tutulmak hoslarına gitmez korkarlar kus bence erkek ama resimlerde flas varsa etkileyebilir flassızda cekermisin resim bence erkek kusunuz
  • eski acik E kullanıcısına yanıt
    resımlerde flash kullanmadım.ancak cere mavımsı cıkmıs orjınal halı burun etrafı beyazımsı sekılde yanlara gıttıkce pembelesıyo..
    buda erkek oldugunu umdugum kusum :D
     Cinsiyet 'Muhabbet Kuşu' Acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan323 -- 12 Ağustos 2014; 19:03:18 >
  • ByBursa bilmislik yapma kuşa az çok ilgi gosterdikten sonra bu şekilde.tutulabilinir hikaye o ürker muhabbeti falan şu var kuşu eline alırken yada elindeyken urkutursen o zaman sikinti ama bn 6. Kuşu besliyorum bu sekilde tutmadan , eline alip sevmeden alistirmak zor. Eline alip sevgi gosterirsen bu kez kendi disardayken elinin icine girmeye calisir. Ezbere laf yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşu ve kedi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alpingo95 kullanıcısına yanıt
    hocam sızce cınsıyet nedır ?
  • İkiside erkek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan323

hocam sızce cınsıyet nedır ?

Hocam büyük ihtima erkek ikiside... zamanla daha net belli olur
  • rebelmummy kullanıcısına yanıt
    tesekurler dusuncelerınız ıcın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.