Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ÇİPLİ 256GB NİNTENDO SWİTCH LİTE-BOL AKSESUAR Satın Al 24 Kasım 2023 09:17 1 1 ÇİPLİ 256GB NİNTENDO SWİTCH LİTE-BOL AKSESUAR Ürünü 4 Kasım da trendyol üzerinden aldım. Geldiği gibi kendim RP2040 çip takıp test amaçlı kullandım. Herhangi bir sorunu vesaire yoktur.Üstünde ekran koruyucu vardır. Kutu ve orjinal şarj aletide mevcuttur. Satın alımdan sonra her türlü TEKNİK DESTEK verilir. Arşivimde ki istediğiniz oyunlar yüklenip gönderilir.Kozmetik 10/10. AKSESUARLAR: ●256GB SAMSUNG EVO PLUS SD KART,●TAŞIMA ÇANTASI,●KORUMA KILIFI,●3 ÇEŞİT ANALOG KORUYUCU,●2 TANE YEDEK CAM EKRAN KORUYUCU,●TYPE-C KABLO,●DOKUNMATİK KALEM,●KULAKLIK Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 2 AYLIK ÇİPLİ 256GB SPLATOON EDİTİON NİNTENDO SWİTCH OLED [SATILDI] ÇİPLİ 256GB NİNTENDO SWİTCH OLED + TAŞIMA ÇANTASI [SATILDI] NİNTENDO SWİTCH ÇİPLİ 128GB V2+AKSESUARLAR [SATILDI] 3 AYLIK ÇİPLİ 128GB NİNTENDO SWİTCH V2+BOL AKSESUAR