Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ÇİPLİ 256GB NİNTENDO SWİTCH OLED + TAŞIMA ÇANTASI Satın Al 18 Eylül 2024 10:22 1 1 ÇİPLİ 256GB NİNTENDO SWİTCH OLED + TAŞIMA ÇANTASI Temiz cihazdır. Çip işlemi için içi açılmıştır. Onun haricinde herhangi bir tamir görmemiştir. Kutusu ve tüm aksesuaları vardır.Herhangi bir sorunu vesaire yoktur. Üstünde ekran koruyucu vardır.Taşıma çantası mevcuttur. SANDISK 256GB hafıza kart mevcuttur. Rp2040 çipi kendim taktım. Bunu iş olarak da yapıyorum. Cihaz sizde olduğu müddetçe her zaman teknik servis vardır. İşçilik fotoğrafları da vardır. EMUMMC işlemi uygulanmıştır bu sayede hem online oynayabilecek hem de crackli oyunlarınızı oynayabileceksiniz. Oyunlar yüklü ve çoğunda türkçe yama yüklenmiş bir şekilde gelecektir. İstediğiniz farklı oyunlar var ise onları da elim de bulunan 70 oyunluk arşivden seçebilirsiniz direkt yükleyip gönderebilirim. Tinfoil mağazası da ayarlı istediğiniz oyunları internete bağlanıp indirebilirsiniz. Aklınıza takılan herhangi bir soruyu sormaktan çekinmeyin. Alana şimdiden hayırlı olsun. PROFİLİME GÖZ GEZDİRMEYI UNUTMAYIN. DİĞER İLANLARIMA DA GÖZ ATMAYI UNUTMAYIN. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 13300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] {KAMPANYA} SIFIR ÇİPLİ 256GB NİNTENDO SWİTCH OLED [SATILDI] 2 AYLIK ÇİPLİ 256GB SPLATOON EDİTİON NİNTENDO SWİTCH OLED [SATILDI] ÇİPLİ 256GB NİNTENDO SWİTCH OLED + TAŞIMA ÇANTASI [SATILDI] NİNTENDO SWİTCH ÇİPLİ 128GB V2+AKSESUARLAR