Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 {KAMPANYA} SIFIR ÇİPLİ 256GB NİNTENDO SWİTCH OLED Satın Al 26 Aralık 2024 09:19 1 1 {KAMPANYA} SIFIR ÇİPLİ 256GB NİNTENDO SWİTCH OLED Sıfır cihazdır.Çipi bizzat kendim yeni taktım. Çip işlemi için içi açılmıştır. Tamir görmemiştir. Kutusu ve tüm aksesuarları vardır. Üstünde 300₺ değerinde NANO ekran koruyucu bulunmaktadır. 800₺ değerinde KINGSTON 256GB hafıza kartına yüklü oyunlar mevcuttur, Türkçe yamalar da yüklüdür. Elimde bulunan 85 oyunluk arşivden istediğinizi yükleyebilirim.Kendiniz de cihazın içerisinde olan Tinfoil oyun mağazasından istediğiniz oyunu indirebilirsiniz.PİCOFLY çip takılıdır. Çip işlemini kendim yapıyorum,3 ay cihaz garantisi mevcuttur. Bunu iş olarak da yapıyorum. Görseller de işçiliğim mevcuttur. EMUMMC işlemi uygulanmıştır bu sayede cihaz da online oyunlar oynayabilirsiniz.Herhangi bir sorunu yoktur. Tak çalıştır olarak kullanabilirsiniz. Sağlam paketleme yapılarak gönderilir. Aklınıza takılan herhangi bir soruyu sormaktan çekinmeyin. DİĞER İLANLARIMA DA GÖZ ATMAYI UNUTMAYIN Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 14149 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli, Gebze Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] {KAMPANYA} SIFIR ÇİPLİ 256GB NİNTENDO SWİTCH OLED [SATILDI] 2 AYLIK ÇİPLİ 256GB SPLATOON EDİTİON NİNTENDO SWİTCH OLED [SATILDI] ÇİPLİ 256GB NİNTENDO SWİTCH OLED + TAŞIMA ÇANTASI [SATILDI] NİNTENDO SWİTCH ÇİPLİ 128GB V2+AKSESUARLAR