Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nintendo Switch OLED Çipli 128GB Hafıza Kartlı Sıfır Kondisyonda Satın Al 25 Kasım 2024 01:34 1 1 Nintendo Switch OLED Çipli 128GB Hafıza Kartlı Sıfır Kondisyonda Ürün 7 ay önce sıfır olarak alınmış, alındığı gibi de işin ehli usta tarafından çiplenmiştir. Kırık, çizik, ezik herhangi bir yeri yoktur. İlk günden itibaren ekran koruyuculu şekilde kullanılmıştır. Bütün oyunları ücretsiz şekilde oynayabilirsiniz. 12.000e cihazı aldım, 2500e çip taktırdım, 350 liraya da hafıza kartını aldım.. Dolayısıyla pazarlık teklif etmeyiniz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 12750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kaliteli Bileşenlerden Oluşan Üst Seviye Sistem Nintendo Switch OLED Çipli 128GB Hafıza Kartlı Sıfır Kondisyonda Thull Apex 32GB (2X16GB) 6400MHZ CL32 Rgb White Heatsınk DR5 Ram Kapalı Kutu Sıfır Garantili Samsung 980 PRO 2 TB SSD + Western digital SN770 NVME GEN4 SSD