Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Çipli Nintendo Switch Oled Pokemon Edition Satın Al 26 Mart 2024 23:01 1 1 Çipli Nintendo Switch Oled Pokemon Edition Beklediğim kadar kullanmadığım için satıyorum. 10 saat civarı mario oynayıp kenara çantasına kaldırdım. 256 gb samsung evo kart, oivo taşıma çantası ve silikon grip kılıf ile beraber vereceğim. Kutu içeriği naylon poşetlerine kadar eksiksiz. Kullanmaya vaktim olmadığı için değerlendirmek açısından satıyorum. Aşırı az kullanıldığı için çizik vb hiçbir sorunu yok standın fotoğrafını çekmedim ama istenirse fotoğraf video gönderebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 13500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Mart 2024 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Çipli Nintendo Switch Oled Pokemon Edition [SATILDI] Xbox Series X 9. Nesil gamepad + elite series 2 [SATILDI] Nintendo Switch V2 [SATILDI] Playstation 5 Sony Türkiye 18 ay garantili Çift kol