Kendini prenses sandığından sana yakıştramamıştır. Rusyada var ya kızlar ayıyla bile çıkıyor 0 ego. |
Çirkin olduğum için görücü usülünden bile red yedim (2. sayfa)
-
-
Yaş 27 hiç sevgilim olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 12 Ağustos 2024; 0:0:30 > -
Denizde kum; sende para olsun. Boy 1.49 kilo 40 cücük kadar bir şey olsan da fark etmiyor o modellere. Şanslısın bence dostum. O modellerden uzak durmalı.
Erkeğin güzeli çirkini olmaz. O senin insanlığını hak etmemiş bence...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 12 Ağustos 2024; 0:14:2 > -
Enes geçimini ne ile sağlıyorsun görücü usulünde tıp o kadar da etkili olmaz. Veya annesinin zoru ile gelmiştir tıp'den ziyade hiç opma ihtimali yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğru ben de 30 yaşındayım ve kız arkadaşım yok, kısa boylu ve çirkinseniz şansınız yok.
-
muhasebeciyim hocam
Hocam ben 1.70’im 1.75 desem de çok birşey değişmeyecek adam yerine koymuyorlar çünkü 1.80 altını.Bakan kızda güzel olmuyor zaten,onunla da bir şekilde ilişki kursan arkadaşları karışıyor onunla çıkılır mı diye, hemen ona başka birini yamamaya çalışıyorlar.Başıma geldi o yüzden biliyorum bu durumu.O yüzden kaderimiz ya güzel olmayan kızlar ya da boyumuzun normal sayıldığı uzak doğu ülkelerinden kız bulmak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam benimde boyum 1.78 aynı şeyleri yaşadım artık bi kızın beni seveceğine dair bi ümidim kalmadı
Bu kızlara yaranılmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fotonu at bide biz değerlendirelim
Ne kısalar var çene ile kızın en mahrem yerlerine en kısa sürede ulaşıp sonra da kıza ektiri çekip yolluyor. Olay özgüvende. Bu forumda ki en büyük eksiklikte özgüven olduğu için sorunu sürekli başka yerlerde arıyorlar. Kizlar çok zeki varlıklar değildir. Utanma, çekingen dolma. Korkusuzca konuş, eğlenceli ol kız altında. Yalnız bunları yapamayan erkekte çok odun görünüyor kizlar karşısında. Kizlar ilişki de yönetilmek istiyor. Bizim DH erkekleri kızlardan daha çok yönetilmek istiyor.
Bu tipi sen seçmedin
Haklısınız hocam
Yine umudunu yitirme bizkm mahallede 160 cingen evlendi
Uzun boy, para gibi detayları öncelik tutan kızdan zaten hayır gelmez.
-
Kısa boylu ve çirkinsen kızlar senle ilişki bile kurmak istemiyorki ben 13 kere reddedildim çirkin olduğum için
Yüzde 90 i ole
Up
Senin sevgilin yok muydu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X