bugün annemin bi arkadaşının kızıyla tanışmak için kafeye gittik öncesinde 1-2 hafta telefondan ve whatsapptan görüşmüştük bugün kafede buluşmak istedim kafeye geldi ve 5 dk sonra benim işim çıktı diyerek gitti eve geldiğimde ise bana ben seni daha yakışıklı ve uzun boylu bekliyordum kusura bakma ama olmaz dedi yani kısa boylu ve çirkinseniz kızları unutun 26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 11 Ağustos 2024; 21:12:33 > |
Çirkin olduğum için görücü usülünden bile red yedim
-
-
Geçmiş olsun kardeşim. Kişisel bakımını arttır, berberini, stilini değiştir.
-
1.78 kısamı -
Herşeyi tam yapıyorum ama yinede kimse beğenmiyor bi kızın beni sevebileceğine dair inancım kalmadı artık
-
1.90 altını erkekten görmüyorlar
-
İnancın yoksa hiç uğraşma konu falan da açma.
-
Konuma yanıt vermeyebilirsiniz
-
Muhabbetin kötüdür -
Kızın kendi ağzından çıkanları dedim muhabbet bile etmedikki
-
Anladım kızın boyu kaçtı -
1.50
-
Enes sen yine de en kötü ortalamada tiptesin
yani sana kız mı yok birader
bir gün karşına çıkar merak etme
-
Resmimi gördünüzmü
-
Olum gülmekten yıkıldım 150 178 e kısa diyo zaten 178 tabanlı ayakkabı giyse 182 183 olur 190 herifin kaş hizasına gelir -
2/10'luk kızlar bile 1.80 boy arıyor
-
Devede de boy var bende de tanıdığım en uzun kisilerden biriyim benim de sevgilim olmadı çünkü tipim 4/10 omg para durumum da berbat
Beni begenen kizlar hem 1/10 2/10 oldugu icin hiçbirini istemeidm -
Bu kız için değil genel olarak öyle çoğu kız kısa boylu ve çirkin biriyle sevgili olmaktansa yıllar boyunca yalnız kalmayı tercih ediyor
-
1.80 ariyo da boyunuzu 5 cm fazla söyleyin işte anlamiyolar ben 175 im 180 im desem anlamiycaklar zaten herkes boyunu fazla soyluyo -
Olm Kenan İmirzalıoğlu 191 herifde öküz gibi boy var bak sen tabanlı giysen onun kaş hizasına gelcen bunlar ne ariyo anlamadim -
Hem yakışıklı hem uzun boylu istiyorlar demekki
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Konuma yanıt vermeyebilirsiniz |
Kendini prenses sandığından sana yakıştramamıştır. Rusyada var ya kızlar ayıyla bile çıkıyor 0 ego. |
Benzer içerikler
- gözlükte odak noktası hatası düzeltme
- kapatmak istediğiniz vadesiz hesap bir banka kartınızın ana vadesiz hesabıdır
- akıcı sohbet edemiyorum
- sabıka kaydı olanlara iş imkanı
- balkonda güvercin ölmesi ne anlama gelir
- walmart dolandırıcılığı
- penis nakli
- black friday ne zaman 2024
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X