Bildirim
CisCoSySTeM ÖLEBİLİR LUTFEN BAKIN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
inşallah sağ salim çıkar... -
q.o bro kendisine sağ salim ameliyattan çıkmasını dilediğimi söle belki beni tanımaz ama forum kardeşliği inşallah Allah uzun ömürler verir -
Arkadaslar ole iyi bir insanki Allah onu razamana sag cıkarsın Allah tan baska bişe istemem Lutfen dua edın ramazan a sag cıksın -
allah acil şifalar versin hocam umarım sağ çıkar -
ölebilir ne demek oluyor birader edit le sunu yaw -
baslıgı okuyunca pek yorum yapmak istemedim
ama isin icine dua giriyorsa
ve ii biri iste Allah gonlune gore verir
dualarim sizinle -
şimdiden geçmiş olsun bi şey olmaz inş. Başlığı editle adamı ölmeden öldüreceksin -
Ben tanımıyorum ama eminim sağlığına kavuşacaktır.İnşallah problemsiz ve iyi bir ameliyat geçirir.Dualarımı esirgemiyeceğim. -
Arkadaşlar herhangi birinden bahsetmiyorsunuz "ALLAH" tan bahsediyorsunuz lütfen imlamıza az dikkat edelim ! A harfi küçük yazılmaz.. -
ALLAH Acil Şifalar Versin. -
Allah acil şifalar wersin İnşallah hiç bişe olmaz sapa sağlim çıkar.Dualarımız seninle -
ALLAH Acil Şifalar Versin -
kimsenin bsına gelmesin iyişallah gelirde gecmişolsun deriz -
allaha emanet olsun sapa sağlam gelir şallah -
başlığa bak..
geçmiş olsun şimdiden.. ama adam gibi bi başlık yazsana şuraya yaw allah allahhh.... -
Allah Acil şifalar versin -
ölebilir niye yazdın ya tanıdığım biri olsa çok moralim bozulurdu bence değiştir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X