Şimdi Ara

CisCoSySTeM ÖLEBİLİR LUTFEN BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar CisCoSySTeM adlı char ın sahibi okan yani murat abimiz yarın sabah saat 10 da kalp amelıyatına giricek sizdende Lutfen dua larınızı etmenızı rica edıyorum

• inşallah sağ salim çıkar...
  • q.o bro kendisine sağ salim ameliyattan çıkmasını dilediğimi söle belki beni tanımaz ama forum kardeşliği inşallah Allah uzun ömürler verir
  • Arkadaslar ole iyi bir insanki Allah onu razamana sag cıkarsın Allah tan baska bişe istemem Lutfen dua edın ramazan a sag cıksın
  • allah acil şifalar versin hocam umarım sağ çıkar
  • ölebilir ne demek oluyor birader edit le sunu yaw
  • baslıgı okuyunca pek yorum yapmak istemedim
    ama isin icine dua giriyorsa
    ve ii biri iste Allah gonlune gore verir
    dualarim sizinle
  • şimdiden geçmiş olsun bi şey olmaz inş. Başlığı editle adamı ölmeden öldüreceksin
  • Ben tanımıyorum ama eminim sağlığına kavuşacaktır.İnşallah problemsiz ve iyi bir ameliyat geçirir.Dualarımı esirgemiyeceğim.
  • Arkadaşlar herhangi birinden bahsetmiyorsunuz "ALLAH" tan bahsediyorsunuz lütfen imlamıza az dikkat edelim ! A harfi küçük yazılmaz..
  • ALLAH Acil Şifalar Versin.
  • Allah acil şifalar wersin İnşallah hiç bişe olmaz sapa sağlim çıkar.Dualarımız seninle
  • ALLAH Acil Şifalar Versin
  • kimsenin bsına gelmesin iyişallah gelirde gecmişolsun deriz
  • allaha emanet olsun sapa sağlam gelir şallah
  • başlığa bak..

geçmiş olsun şimdiden.. ama adam gibi bi başlık yazsana şuraya yaw allah allahhh....
  • Allah Acil şifalar versin
  • ölebilir niye yazdın ya tanıdığım biri olsa çok moralim bozulurdu bence değiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.