Şimdi Ara

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.484
Cevap
58
Favori
274.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Başka neden olur bilemedim hocam acaba bazı oyunlarda bölgesel kısıtlama olabiliyor na,row falan gibi acaba o oyunda da öyle bir durum mu var ki satmıyorlar size ya da stok mu yok acaba ellerinde? Aklıma gelen sebepler bunlar olabilir belki...

valla hocam olacak gibi değil crackledim takılıyorum, indirime girdiği zaman artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreasyon

quote:

Başka neden olur bilemedim hocam acaba bazı oyunlarda bölgesel kısıtlama olabiliyor na,row falan gibi acaba o oyunda da öyle bir durum mu var ki satmıyorlar size ya da stok mu yok acaba ellerinde? Aklıma gelen sebepler bunlar olabilir belki...

valla hocam olacak gibi değil crackledim takılıyorum, indirime girdiği zaman artık

O zaman mecbur indirim bekleyeceksiniz hocam ben 12,75e almıştım steamden yanlış hatırlamıyorsam her kuruşunu hakediyor diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Oyun şuan 12.25 TL ile indirime girdi...
  • aynen arkadaşlar indirimi gördüğüm gibi satın aldım ama şu green cities dlc sine 20 lira verilmez gibime geldi. dlc ler indirime giriyor mu acaba?
  • quote:

aynen arkadaşlar indirimi gördüğüm gibi satın aldım ama şu green cities dlc sine 20 lira verilmez gibime geldi. dlc ler indirime giriyor mu acaba?

Evet, DLCler de indirime giriyor ancak Green Cities daha çok yeni. Son 1-2 ay içinde çıkan dlcler çok nadir indirime girer.
  • hmm anladım hocam oyunu zırt pırt neden indirime soktukları belli oldu aldık en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başladım, bu şehre çirkin görüntü oluşturmadan en verimli şekilde nasıl elektrik hattı çekebilirim ?

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Protez Bacaklı Çekirge -- 28 Kasım 2017; 3:25:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Oyuna yeni başladım, bu şehre çirkin görüntü oluşturmadan en verimli şekilde nasıl elektrik hattı çekebilirim ?

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

Hocam o nasıl nick ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Protez Bacaklı Çekirge kullanıcısına yanıt
    çirkin görüntü vermeden elektrik hattı çekmenin yolu elektrik hattı çekmemektir!

yakın binaların ortasına küçük park koyarsın hem elektriği iletir hem de o bölgenin emlak değeri artar.

okullar sağlık cenaze ve sosyal yapılar da elektriği iletmekte kullanılınca görüntü çok daha şık görünecektir.
  • merhaba arkadaşlar saatlerdir kafayı yedim workshop'da şu 2 şerit 2 yön otoban bulamadım gitti benim oyun vanilla olduğu için highway kısmında 3 tane tek var. bahsettiğim yol şurda arkadaşın döşediği yol;
    YouTube
    Cities: Skylines - National Road Network - EP 8
    https://youtu.be/R1tKDrWLSqs?t=18m20s

• Kreasyon K kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir mod var en popüleri bu Network Extensions 2 bunun içinde vardır dediğiniz yol ayrıca mass transit ile de yollar geldi

• sinsityotrofoblast kullanıcısına yanıt
    modlar hepsi dlc ler için hocam workshopda saatlerce gezdim :(
  • Kreasyon K kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu denediniz mi siz çünkü dlc için olanların sayfasında köşede belirtiyor bu dlc lazım diye bu mod için dlc şart değil diye biliyorum çünkü mass transitten daha önce de vardı bu mod

• Arkadaşlar oyunu uzun süredir oynuyorum yaklaşık 40.000 nüfusluk kentim vardı. Ancak şu an oyunu açtığımda kayıtlı oyunum görünmüyor belgelerden oyunun kayıt dosyasını buldum yerinde sorun yok ama kayıtlı oyunu açamıyorum yardım edebilecek biri var mı ? Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]
  • bugün indirip oynadım 2 saat kadar bu vatandaşlara 2 saat boyunca hem sövüp hem yol elektrik yaptım. Bide vergi vermiyorlar anca onu yap bunu yap adamlara çalışsın evine ekmek götürsün diye sanayi kuruyorum işe giden yok. Ondan sonra elektrik yok su yok. Suriye vatandaşları mı denk geldi bana ne oldu anlamadım.

Edit:evin tekini yakmış salaklar bunu nasıl kaldırabilirim pis görüntü oluşturuyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitterliLokum -- 12 Aralık 2017; 0:35:36 >
  • Beyler acil yardımınıza ihtiyacım var oyunun bende deluxe edition versiyonu yüklü
    v 1.9.0 oyunun bazı dlcleri özellikleri ingilizce acaba elinde full türkçe yama olan var mı?
  • arkadaslar ben para kazanamıyorum .daha yeni başladım ama vergileri yuzde 13 lere cektim ancak para gelmiyor.ne yapicam anlamadım.yardım edin lutfen.
  • Arkadaşlar yeni oyun açtığımda hangi haritayı açarsam açayım otobana bağlantısı olmayan bölgeden açıyor onun için şehir gelişmiyor sebebi ne olabilir.
  • Hocam öncelikle 70.000 doların tamamını harcamayın yaklaşık 5000 falan elinizde kalsın.Elektrik için rüzgar gülü değil de 19.000 lik olanı kurun çünkü rüzgar gülü max 8kw veriyor diğeri max 40 kw veriyor ayrıca oyunda after dark dlc si ile mi geliyor tam emin değilim ama bütçe ayarlamada suyu ve elektriği %50 ile çalıştırın başlarda lazım oldukça arttirisiniz.Vergileri o kadar arttirmayin cunku bu sefer yuksek vergiden dolayi terk ederler.

• Yük limanı kuramıyorum güzergah bulunamadi diyo bilen varmı haritaylami alakalı

cannot connect to route

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerkeseSelamSanaHasrett -- 13 Aralık 2017; 19:35:44 >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.