Şimdi Ara

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.484
Cevap
58
Favori
274.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunun sade sürümüyle (Deluxe değil) beraber birçok DLC ile başlamaya karar verdim. Şu an için İndustries, Parklife, Greencity, Mass Transit, Natural (Doğal Afet), Concerts, After Dark ve Snowfall paketlerim. Radyo DLC'lerine hiç bulaşmadım.

Content Creator isimli 3 adet DLC ise sanırım bazı zamanlar ücretsiz dağıtılıyor.(Umarım doğru biliyorumdur) O yüzden onları ücretsiz alabilmek için sonraki bir zamana bıraktım. Alınması gerekiyor mu onu da bilmiyorum.

Umuyorum şu oyunu kotarabilecek kadar zekiyimdir, zira çok detay var 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krnslhn -- 22 Kasım 2018; 1:56:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süredir oynamıyordum oyuna gireyim dedim fakat daha ilk başta yol inşası yaparken yolu inşa ediyor fakat göstermiyor. Nereye nasıl inşa ettiğimi bilmiyorum. İnşa edilen yol gözükmüyor. Eklentilere tek tek baktım yorumları okudum böyle bir durumdan muzdarip yoktu. Başına gelen var mı?
  • Herkese selam.
    Bu oyunda FPS sıkıntısı çekiyorum.
    oyunu 1080p High ayarda da oynasam 17-18 FPS alıyorum , 1366*768 de low ayarda oynasamda aynı 17-18 FPS alıyorum.
    Sorunun ne olduğunu anlamadım. Ekran kartını işlemciden kullanıyordur onu harici yap dediler yaptım ama hiçbir değişiklik olmadı.
    Diğer oynadığım oyunlarda hiçbir sorun olmuyor. Gta 5 olsun , Rocket lig olsun , rainbow 6 siege falan hepsi gayet yeterli çalışıyor ama bu oyun beni deli etti
    i5 7200u , 8 gb ram ve nvidia 2gb 940mx ekran kartı var. NE dersiniz fps yükseltmek için bir umut var mı ?
  • Modlar oyunu yavaşlatıyor. Bende sadece Türkçe dil modu vardı. Oyundaki ana ekran bile çok yavaş geliyordu. Onu da kaldırdım, şimdi tıkır tıkır çalışıyor.

• Oyunda başarı sağlamak öyle zor ki arkadaşlar. 3000 nüfusa kadar gelebildim ve en son iflas bayrağını çektim. Ne yapsam nankör halk mutlu olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krnslhn -- 26 Kasım 2018; 22:13:27 >
  • Tekrar merhaba Jemalizm1, haritada yeni parçalar satın aldığımda zeminde birçok ağaç ve taş oluyor. Ben onları bulldozer ile yıkıyorum ama aklıma geldi, acaba yıkmamalı mıyım? O ağaç ve taşlar mesela orman endustrisi için gerekiyor mu? Yoksa sadece gorsellik için mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: krnslhn

Oyunda başarı sağlamak öyle zor ki arkadaşlar. 3000 nüfusa kadar gelebildim ve en son iflas bayrağını çektim. Ne yapsam nankör halk mutlu olmuyor.
    Hocam o kadar da zor değil aslında. Oyun 3 şey üzerine kurulu. Nüfus, ofis, sanayi. Bunları her sıfırladığında çöp, yangın, sağlık, polis vs hizmetleri halletmek gerekiyor. Tabi halkın mutluluğu da önemli. Yani gürültüden ve sanayiden uzak olmak, park yapmak gerekiyor belirli yerlere. Arkaplanda turistlere de bir şeyler yapmak lazım. Elektrik ve su o kadar da zor değil zaten. Ne zaman bunları halletsen nüfus, ofis ve sanayi isteği artıyor. Vee tekrar aynı döngü. Ancak nüfus arttıkça trafik, toplu taşıma sıkıntı olabiliyor. Keşke en baştan şu yolu yapmasaydım da şöyle bir sistem yapsaydım dediğin olabiliyor. O yüzden en iyisi sıfırdan plan yaparak oyuna başlamak. Yani daha en baştan sanayi, ev ve ofisler arasındaki yolların bağlantısını planlamak, durak yapılabilecek yerleri düşünmek, bisiklet yolu ve toplu taşıma için pay bırakmak gerekebilir.

Şehir planlaması = win

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 30 Kasım 2018; 17:26:45 >

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Hocam level atladığımda ilk açılan şehir politikalarını hemen kullanmaya başlamıştım. Sorun buymuş. Elektrik ve su sayaç politikalarını açmıştım. Ben sanıyordum ki su ve elektrikten sayaçlar ile tasarruf ederken halk da mutlu oluyor. Halkın mutluluğuna olumlu etki ediyor ama her seferinde iflas ettim. En sonunda ekonomi panelinden giderlerimi kontrol etmek geldi aklıma. Bir baktım ki çok ciddi bir gider var politikalar kısmında. O politikaları kapattığımda oyunu başardım. Şu an her şey yolunda 😊

• krnslhn K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Taşlar sadece görsellik fakat Ağaçlar işlevsel. Ağaçları silmeyin :)
    Ağaçlar gürültüyü keser.

• İkinize de teşekkürler 😊

•  Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

Arkadaşlar şu şekilde çatlak bir şehrim var :) Sağdaki 3'lü daire alan yerleşim yerleri ve ticaret alanları. Solda aşağıdaki tekli daire ise sanayi bölgesi. Şimdi sanayiden yerleşim alanlarına dümdüz yol çeksem trafik sorunu olacak diye şehrin girişinden bir çevre yolu getirdim ve kavşakla hem sanayi alanına hem de yerleşim alanlarına bağladım. Ama bu yönteme göre yerleşim alanlarından mesela şehrin çıkışına gitmek isteyen biri koca şehri dolaşmak zorunda kalacaktı. Bu yüzden de şehrin çıkışına giden yolu da girişten gelen çevreyolunun yanına çektim. (Karayolu kullandım, tek yön, hız yüksek olsun trafik birikmesin diye.) Fakat yaptığım kavşak trafiği kaldırmadı. Bu bölgenin arasına gördüğünüz gibi bir yonca yaptım. Şimdilik istediğim şey gerçekleşti fakat daha şehrin başındayım, topu topu 2 bölgem varken bu sorunu yaşadım. Şehir ilerledikçe her bölgeyi birbirine bağlamak için yonca mı kullanacağım? Sanki bir yerlerde yanlış bir şeyler yapıyorum.. Öneriniz var mı?

Bir de yoncanın sağda kalan boş alanı yeşillendirmek istiyorum. İstediğimiz yere ağaç dikebiliyor muyuz?
    Çok teşekkürler.

Bu nasıl bir fantastik şehir birader böyle olmaz sen mafolduk tv yi aç youtubeden iyice bir izle farklı serilerdeki başlangıçlara bak.

• semavi7 kullanıcısına yanıt
    Yapma ya kardeş, çok mu çirkin 😁 Olmaz mı diyorsun? Şehri şu şekilde yapacağım diye kaç kere baştan başlamıştım ☹☹

Güzel veya çirkinle alakası yok kardeş oyun mekaniklerine ters.

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

Adam kendi yaşadığı şehri yapmış.

Bu şehir de çok güzel olmuş. Ama ben klasik ve düz gitmek istemiyordum. Hayal gücümle şekillendirmek istemiştim. Eğer oyun bizi bir çeşit şablona göre yönlendiriyorsa bu bana göre olumsuz bir şey. Radyolar hariç tüm DLC leri de almıştım. Yardımların için çok teşekkür ederim, şu verdiğin bağlantıya da bakacağım.

Başka fikri olan varsa onları da dinlemek isterim..

Olay düz gitmekte değil bağlantıları ve dağılımı doğru yapmakta. Mafoyu izle anlayacaksın.

Tamamdır teşekkür ederim.

Merhaba

Resim üzerinden çizgiler çizerek anlatmaya çalıştım:
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/lqvrsx

• Yani iki tane çevre yoluna gerek yok resimde gorduğum kadarıyla. Yonca yerine de kavşak koymuşunuz. Bu arada siz de Semavi kardeş gibi mi düşünüyorsunuz, bu şehir olmaz mı?

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.