Şimdi Ara

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.484
Cevap
58
Favori
274.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim, peki deluxe edition'u almalı mıyım sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krnslhn K kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Eğer Radyo istiyorsanız Delux alın, Radyo ilginizi çekmiyorsa normal alın.
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    Merhaba

isterseniz bu linke tıklayın.
    Google Docs
    ### mods list ###
    https://goo.gl/TbfTUU

isterseniz buradan göz atın:https://goo.gl/dyQdQy

• jemalizm1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Radyonun dışında Eyfel Kulesi gibi birkaç tarihi bina ve sanat defteri varmış. Bunlar oyuna neler katıyor Deluxe Edition'da?

• krnslhn K kullanıcısına yanıt
    historical bina veriyorsa oyunun içerisin de o binaları dikebiliyorsunuz. Bu binalar Turistik binalar, şehrin arsa değerini yükselten ve turistler için şehri daha çekici kılmasını sağlıyor.
  • Teşekkür ederim.

Öncelikle yotube kanalinizi dikkatle ve zewkle izliyorum efendim çok güzel bir şekilde bu oyunu oynuyorsunuz tek sorun simetri durumu aşiri bir simetri hastaliğiniz var heralde efendim :)
    Bir sorum olucakti bilen birisi olarak oyun bende sürekli 30fps de oynaniyor ekran kartim 1060 olmasina ramen
    fps sabitlemeyi kapattim oyundan ama yine ayni sorun var
  • Oskis kullanıcısına yanıt
    Bu oyun daha çok işlemci ve ram ile alakalı onlar ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Bu oyun daha çok işlemci ve ram ile alakalı onlar ne?
    RAM 8gb
    işlemci eski ama idare ediyorum i7 870
    16gb destekleyen anakart bulamiyorum bulsam h55 anakart alicağim ama yok malesef
    Oyunun başından itibaren mi öyle yoksa belli bir nüfustan sonra mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Oyunun başından itibaren mi öyle yoksa belli bir nüfustan sonra mı?
    Açilişta sabitliyor 30fps ye sonra yogun nüfüsta 25 lere düşüyor şaka gibi
    oysaki başka oyunlarda 100fps den aşa almiyorum efendim
    Merhabalar

izlediğiniz ve değerleri yorumlarınızı esirgemediğiniz için teşekkür eder ve ilave olarak İzlediğiniz videoların altında da yorumlarınızı görmekten mutluluk duyacağımı belirtirim.
    (Sanki resmi bir evrak yazıyor gibi hissettim kendimi )

Üstad oyun Vanilla iken, yani hiç MOD yok ve yeni başladığınız da 60FPS yakalayabilirsiniz. bu durum da şehriniz büyüdükçe FPS düşmeleri olacaktır.
    eğer oyunu MOD ve Asset yükleyerek oynuyorsanız 30 FPS ile başlamanız normaldir ve zamanla 13-15 lere düşecektir.

Gamer Bilgisayarın da bile bunlar yaşanmaktadır. Intel işlemciler bu oyunun hızına yetişemiyorlar. Üst seviye AMD işlemciler çok daha iyi performans vermektedir. Ek olarak ekran kartının çok iyi olması oyunun FPS'sine katkı sağlamıyor. 3'lünün iyi olması gerekir. İşlemci, RAM ve Ekran kartı.

iyi günler, esenlikler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jemalizm1

Merhabalar

izlediğiniz ve değerleri yorumlarınızı esirgemediğiniz için teşekkür eder ve ilave olarak İzlediğiniz videoların altında da yorumlarınızı görmekten mutluluk duyacağımı belirtirim.
    (Sanki resmi bir evrak yazıyor gibi hissettim kendimi )

Üstad oyun Vanilla iken, yani hiç MOD yok ve yeni başladığınız da 60FPS yakalayabilirsiniz. bu durum da şehriniz büyüdükçe FPS düşmeleri olacaktır.
    eğer oyunu MOD ve Asset yükleyerek oynuyorsanız 30 FPS ile başlamanız normaldir ve zamanla 13-15 lere düşecektir.

Gamer Bilgisayarın da bile bunlar yaşanmaktadır. Intel işlemciler bu oyunun hızına yetişemiyorlar. Üst seviye AMD işlemciler çok daha iyi performans vermektedir. Ek olarak ekran kartının çok iyi olması oyunun FPS'sine katkı sağlamıyor. 3'lünün iyi olması gerekir. İşlemci, RAM ve Ekran kartı.

iyi günler, esenlikler dilerim.
    Değerli yorumlariniz için teşekkürler efendim
    Bende kendimde sorun ariyordum bu oyunun özelliğimiş düşük fps almasi demek ögrendik sayenizde efendim..
    Şimdi sizin yotube kanaliniza abone oldum sabahlari zaten izliyordum işe gitmeden önce 6- ile 7 arasi maden sanayisi 10.cu bölümdeyim 11 de çekmişiniz yarin sabah 10.bölümü bitirim bari.
    Bir sorum olcakti oyunun dinamakleriyle ilgili efendim.Örneğin tarim veya petrol sanayisi kurduk
    tarlalar kurduk veya meyve mahçeleri yada petrol çikarma aleti kurduk
    Belli bir süre sonra tirlar gelmiyor bahçeden veya petrol çikarma aletinin kapesitesi doluyor sari işaret geliyor üzerine ürünler zamaninda madenden alinmiyor veya tarladan toplanmiyor
    İşci sorunu yok tirlarda 8 de 8 çalişmasina ramen gidip tekrara gelemeleri çok uzun sürmektedir
    bu konuda fikriniz varmidir teşkkürler

bu sorunun direk olarak cevabı, malı depolamanız gerekmektedir. Bağımsız WareHouse kurarsanız problem kalmayacak.
    Depolar malı kötü günler (Hammaddenin bitmesi gibi) için saklar ve o kötü günler geldiğin de fabrikaya taşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 20 Kasım 2018; 20:49:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemalizm1

bu sorunun direk olarak cevabı, malı depolamanız gerekmektedir. Bağımsız WareHouse kurarsanız problem kalmayacak.
    Depolar malı kötü günler (Hammaddenin bitmesi gibi) için saklar ve o kötü günler geldiğin de fabrikaya taşır.
    Çok teşekkürler değerli yorumlariniz için
    birazdan deniceğim inşallah..
  • Başkan bu oyunun piridir arkadaşlar. ilgilenenler canlı destek almak isteyenler cuma ve pazar geceleri twitch canlı yayınına gelebilirler.

ayrıca, Fabrika 10-30 ton arası ham maddeye ihtiyaç duyar, büyük depolar 600 ton depolayabilir. "Fill" seçerseniz depoyu ağzına kadar doldurur.
    yani 3-4 tane depoyu tamamen doldurduğunuzda uzun bir süre ham madde ihtiyacınız olmaz gibi.
  • semavi7 kullanıcısına yanıt
    eyvallah üstad teşekkürler :)
    Ne demek hocam asıl biz teşekkür ederiz. Canlı yayınlar hem zevkli hemde öğretici oluyor. Sorumuzun yanıtın anında alıyoruz

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.