Şimdi Ara

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.484
Cevap
58
Favori
274.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nüfus artınca fpsnin düşme olayı kadar normal birşey yok. İyi bilgisayarda oynanınca daha fazla dayanıyor, benimki orta ölçekli, 100kdan sonra hafif hafif kasmalara başlıyor. 250kyı gördüm, fps 20lere düştü fakat oynanamayacak kadar değil.

İndirimde iken alabildiğini al, natural disaster dlcsi hariç gerisini al geç. Doğal felaketler hoşuna gidiyorsa onu da al, benim hoşuma gitmediği için almadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suyheuti kullanıcısına yanıt
    Hocam peki 7820X+2080Ti ne kadar dayanır bu oyuna (Tüm DLC'leri ile birlikte)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyun şuan steamde indirimde. Oyunun collection versiyonu 92 TL. Sizce o paketteki tüm dlcler işe yarar mı? Yaramazsa cities skylines ın yanına hangi dlcleri almalıyım? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar bendede normal cities skyle var, indirimde iken snow fall ve dark after alacağım, yanında başka bir yararlı ne gibi dlc önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corleone_

Arkadaşlar oyun şuan steamde indirimde. Oyunun collection versiyonu 92 TL. Sizce o paketteki tüm dlcler işe yarar mı? Yaramazsa cities skylines ın yanına hangi dlcleri almalıyım? Teşekkürler.
    Şahsen ilk alacaksan hepsini al derim, daha sonra pişman olmazsın emin ol :)
  • hazır indirime girmişken 2 tane dlc alayım diyorum. hangileri en önemli arkadaşlar?
  • Arkadaşlar RİCO MOD için evleri toplu ekleme seçeneği yok mu? Tek tek eklemek çok sıkıcı :(

Ev mod koleksiyonu önerilerine açığım özellikle müstakil evler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 10 Eylül 2018; 14:44:1 >
  • Trafiği nasıl akıcı hale getirirsiniz bunu anlattım.

• Oyunda yeni sayılırım. Sürekli not enough buyers for products hatası veriyor hayvancılık ve tarım endüstrisi. Yeterli ticari alan yaptım, Yakınına da kargo treni yaptım, zaten direk otobanın hemen yanında ama halen sorun devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayo3327

Oyunda yeni sayılırım. Sürekli not enough buyers for products hatası veriyor hayvancılık ve tarım endüstrisi. Yeterli ticari alan yaptım, Yakınına da kargo treni yaptım, zaten direk otobanın hemen yanında ama halen sorun devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Otoban bağlantısı şehir büyüyünce her zaman yetersizdir. Commercial ve industry alanını kargo treniyle birleştir, hatta ikisini de dış tren yoluna bağla. Yetmiyorsa ikisine de kargo gemi hattı kur. Kargo gemisi iyidir, hele hele cargo hub hayat kurtarır. Otoban bazen kurtarmıyor, trafik yoğun olunca veya şehir büyükse, şimdi görmeden de sağlıklı yorum yapmak mümkün değil ama teorik olarak böyle. Sana bir tavsiye, commerciali kesinlikle yerleşim yeriyle iç içe kurma. Sanayi gibi düşün onu da. Gerçek dünya gibi düşünürsen yanıltır, oyun mekaniği farklı. Biz redditde tartıştık bu konuyu, birsürü insan içiçe kuruyor ve bunu savunuyor. (Sanayiyi bile içiçe kuran adamlar var) Commercial kesinlikle ayırılmalı. (Ama office ile residental içiçe kurulmalı) Tecrübe ile sabit. (Lan ne tecrüben var diyorsan, son yaptığım şehir 540k nüfuslu, %82 trafik akışı ve sıfır sorunlu bir şehir, bilgisayar kaldırsa 1milyonu da geçiririm de)

• quote:

Orijinalden alıntı: Suyheuti

Otoban bağlantısı şehir büyüyünce her zaman yetersizdir. Commercial ve industry alanını kargo treniyle birleştir, hatta ikisini de dış tren yoluna bağla. Yetmiyorsa ikisine de kargo gemi hattı kur. Kargo gemisi iyidir, hele hele cargo hub hayat kurtarır. Otoban bazen kurtarmıyor, trafik yoğun olunca veya şehir büyükse, şimdi görmeden de sağlıklı yorum yapmak mümkün değil ama teorik olarak böyle. Sana bir tavsiye, commerciali kesinlikle yerleşim yeriyle iç içe kurma. Sanayi gibi düşün onu da. Gerçek dünya gibi düşünürsen yanıltır, oyun mekaniği farklı. Biz redditde tartıştık bu konuyu, birsürü insan içiçe kuruyor ve bunu savunuyor. (Sanayiyi bile içiçe kuran adamlar var) Commercial kesinlikle ayırılmalı. (Ama office ile residental içiçe kurulmalı) Tecrübe ile sabit. (Lan ne tecrüben var diyorsan, son yaptığım şehir 540k nüfuslu, %82 trafik akışı ve sıfır sorunlu bir şehir, bilgisayar kaldırsa 1milyonu da geçiririm de)

Alıntıları Göster
    Market alanlarını içe içe kurmanın bazı taktikleri var ama için de bir düzeni olmak zorun da tabi.

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 3 Ekim 2018; 13:5:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jemalizm1

Market alanlarını içe içe kurmanın bazı taktikleri var ama için de bir düzeni olmak zorun da tabi.

Alıntıları Göster
    Dostum senin youtube kanalını biliyorum. Şehir kurma tarzın bana pek uymasa da emeğine saygım var. Honu Island harita Parklife serisini çok kısa bıraktığını hâlâ anlamadım ki bence oynadıkların arasındaki en güzel harita.

Her neyse, Commercial alanının yerleşim yerleriyle içiçe kurulmaması konusunda hâlâ ısrarcıyım. Çünkü, commercial dediğimiz ticaret alanını yerleşim yeriyle karışık kurunca olanlar,

1 - Noise Pollution dediğimiz ses kirliliği insanların mutluluğunu düşürüyor ve level atlamasına engel oluyor. Tam engel demeyelim de zor atlıyor diyelim.

2 - Oyundaki en büyük trafik sorunu commercial ve industrial alanlarında ve bunların arasında oluyor. Yerleşim yerinin kamyonlar tarafından istila edilmesini istemezsin ki kamyonlar azalsın diye cargo train kurmak lazım, ki kargo treninin çevresinde hem muazzam trafik hem de muazzam ses kirliliği olur. Mutluluğu yine düşürür. İstasyonlarının çıkardığı ses yüzünden monorail bile kurmam yerleşim yerlerine.

Ofis ile yerleşim yeri iç içe kurulmalı. Çünkü ofislerin level atlaması için yakınlarında okul olması lazım (saçma ama gerçek) Ayrıca ofisleri ben commercial ile residental arasına ve otoban kıyısına kurarım ki ses izolasyonu etkisi için. Ses ofisleri pek etkilemiyor.

• Burası da bizim ilçe. Bir şehir merkezi ve çevreye konuşlanmış banliyöler kurmayı seviyorum. Tabi bunlar biraz eski. Şehir gelişti, nüfus 24K´da.

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]
     Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

• Akbell kullanıcısına yanıt
    aynı işlemci ve aynı şartlarda 2-3 ay civarı oynadım. 8 gb ram ile kurtarıyor fakat nüfus artışı olduğunda ufakta olsa kasmalar başlıyor. fps olarak otuzun altına düşmeler oluyor dostum bilgin olsun.
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 10:19:37 >
  • Ek paket alsam mı almasam mı hep düşündürüyor. Ek paket olmayınca oyun eksikmiş gibi geliyor.

Şu paradox nefret kaynağım valla. İndie yapımcılar bin kat iyi şu adamlardan. Ama adamlara karşı da alternatif kalmadı . Bütün strateji-simülasyon oyunları neredeyse ellerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suyheuti

Dostum senin youtube kanalını biliyorum. Şehir kurma tarzın bana pek uymasa da emeğine saygım var. Honu Island harita Parklife serisini çok kısa bıraktığını hâlâ anlamadım ki bence oynadıkların arasındaki en güzel harita.

Her neyse, Commercial alanının yerleşim yerleriyle içiçe kurulmaması konusunda hâlâ ısrarcıyım. Çünkü, commercial dediğimiz ticaret alanını yerleşim yeriyle karışık kurunca olanlar,

1 - Noise Pollution dediğimiz ses kirliliği insanların mutluluğunu düşürüyor ve level atlamasına engel oluyor. Tam engel demeyelim de zor atlıyor diyelim.

2 - Oyundaki en büyük trafik sorunu commercial ve industrial alanlarında ve bunların arasında oluyor. Yerleşim yerinin kamyonlar tarafından istila edilmesini istemezsin ki kamyonlar azalsın diye cargo train kurmak lazım, ki kargo treninin çevresinde hem muazzam trafik hem de muazzam ses kirliliği olur. Mutluluğu yine düşürür. İstasyonlarının çıkardığı ses yüzünden monorail bile kurmam yerleşim yerlerine.

Ofis ile yerleşim yeri iç içe kurulmalı. Çünkü ofislerin level atlaması için yakınlarında okul olması lazım (saçma ama gerçek) Ayrıca ofisleri ben commercial ile residental arasına ve otoban kıyısına kurarım ki ses izolasyonu etkisi için. Ses ofisleri pek etkilemiyor.

Alıntıları Göster
    Merhaba, tabii ki herkesin oynayış tarzı farklıdır.

ParkLife Serisinin kısa sürmesi benim kendi isteğim değil, oyunun buna müsaade etmemesi oldu. 8gb RAM'e 1 8GB ram daha ilave edip 16'ya çıkarttık bu arada nasıl olduğunu anlayamadığım bir hadise yüzünden SAVE'ye girememeye başladım.

ne yaptıysam SAVE açılmadı ve o seriyi bende seviyordum güzel ilerliyordu.

ilerleyen zamanlar da belki aynı haritaya geri dönüp bir ParkLife serisi daha yapabiliriz :)

Şuan da mevcut seriyi durdurup Industries'e özel videolar çektim, yüklenmesi 1-2 günü bulur

sevgiler.

• Bina kuramıyorum,binaları kurarken çıkan gerekli ızgaralar ortada yok,o yüzden kurulmuyor hiç bir şey.

Yardım edecek olan var mı?Mod kurulu epey çakıştımı acaba bazıları?
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.