Şimdi Ara

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.484
Cevap
58
Favori
274.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda bir yerden sonra ulaşım sizde de patlıyor mu?

Nüfus 990 binde,Otobüs,metro,tramvay hatlarında önemli istasyonlarda duran yolcu sayısı ortalama 1000-3000 arası,araçlara binen kesinlikle biri olmuyor araçlar yol boyu 0 yolcuyla tamamlıyor.
  • Çok fazla doğal afet oluyor. Bu durum iyice kabak tadı verdi. Üst üste 3-4 tane doğal afet olur mu? Oyundan soğudum artık. Bunları kapatmanın yolu yok mu? :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: FindikEzmesi

Çok fazla doğal afet oluyor. Bu durum iyice kabak tadı verdi. Üst üste 3-4 tane doğal afet olur mu? Oyundan soğudum artık. Bunları kapatmanın yolu yok mu? :/
    o dogal afet modu alınırmı ya.adamlara hem para verdiniz hemde ızdırabını cekiyorsunuz.yorumlardada millet yılmış iyice afetlerden.
  • Heating sorunu nasıl çözülecek? Problemi anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FindikEzmesi

Çok fazla doğal afet oluyor. Bu durum iyice kabak tadı verdi. Üst üste 3-4 tane doğal afet olur mu? Oyundan soğudum artık. Bunları kapatmanın yolu yok mu? :/
    Ayarlardan doğal afetleri ya tamamen kapatabilirsiniz ya da sıklığını azaltabilirsiniz.
  • 289saat bu oyunu oynamısım fakat 32saat oynamıs oldugum transport fever bu oyundan kat kat daha zevklı ve eglencelı

Cıtıes skylınes da yesıl, mavı ve sarı alan kur elektrık su ver canavar gıbı bınalar gelısıyorlar.Fakat transport feverda bınaları gelıstırmek oldukca mesekatlı ve kafa yorucu.Bınbır hesaplama yapıyorsunuz.Dıceksınız kı transport fever ulasım oyunu cıtıes skylınes sehır kurma oyunu.Ama aslında tam olarak boyle degıl.TF da sız bınaların gereksınımlerını karsılamazsanız bınalar gelısmıyor.Bınalar gelısmedıgı ıcın nufus az oluyor.Az oluncada uretım yerlerındekı mal azalıyor ve yepyenı gıcır gıcır aldıgınız kargo gemılerı,trenlerı ve kamyonları zarar edıyor.Inanılmaz hızlı bırsekılde ıflasa dogru gıdıyorsunuz.

CS da ıflas etmek ıcın cıddı anlamda cok caba sarfetmek gerekıyor.Cok kısa surede mılyonlarınız oluyor ve herseyı rahat rahat yapabılıyorsunuz tam 6-10yas aralıgına hıtap edıyor.Ama TF da bırsuru hesap kıtap ıslerı ıle ugrasmaktan basınızı kaldıramıyorsunuz.1850 yılından 2000yılına borcsuz gelmek ancak profosyonellerın ısı

Detaylı acıklama yapmamı ısteyenler bana ulasabılır.Seve seve oyunu sıze anlatır ve sevdırırım

Oyundan bırkac kare atayım
     Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 17 Mayıs 2018; 15:53:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WARTIME

289saat bu oyunu oynamısım fakat 32saat oynamıs oldugum transport fever bu oyundan kat kat daha zevklı ve eglencelı

Cıtıes skylınes da yesıl, mavı ve sarı alan kur elektrık su ver canavar gıbı bınalar gelısıyorlar.Fakat transport feverda bınaları gelıstırmek oldukca mesekatlı ve kafa yorucu.Bınbır hesaplama yapıyorsunuz.Dıceksınız kı transport fever ulasım oyunu cıtıes skylınes sehır kurma oyunu.Ama aslında tam olarak boyle degıl.TF da sız bınaların gereksınımlerını karsılamazsanız bınalar gelısmıyor.Bınalar gelısmedıgı ıcın nufus az oluyor.Az oluncada uretım yerlerındekı mal azalıyor ve yepyenı gıcır gıcır aldıgınız kargo gemılerı,trenlerı ve kamyonları zarar edıyor.Inanılmaz hızlı bırsekılde ıflasa dogru gıdıyorsunuz.

CS da ıflas etmek ıcın cıddı anlamda cok caba sarfetmek gerekıyor.Cok kısa surede mılyonlarınız oluyor ve herseyı rahat rahat yapabılıyorsunuz tam 6-10yas aralıgına hıtap edıyor.Ama TF da bırsuru hesap kıtap ıslerı ıle ugrasmaktan basınızı kaldıramıyorsunuz.1850 yılından 2000yılına borcsuz gelmek ancak profosyonellerın ısı

Detaylı acıklama yapmamı ısteyenler bana ulasabılır.Seve seve oyunu sıze anlatır ve sevdırırım

Oyundan bırkac kare atayım
    Bir oyunu yüceltmek için diğerini itin bir tarafına sokma yöntemini bırakın. 2 oyunun birbirine benzer noktalarını karşılaştırmak başka birşey, saçmalamak başka birşey.

quote:

tam 6-10yas aralıgına hıtap edıyor.

demişsin 289 saat oynamışsın. Çok kısa sürede büyümüşsün evlat.

• Lyrazed kullanıcısına yanıt
    Bırısı benım gıbı cıkıp kardesım bu oyun yerıne su oyun var dıye soylemıs mı?HAYIR. Isınız gucunuz gormedıgınız tanımadıgınız kısılere bos bos sallamak.6 yasındayım var mı ıtırazın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARTIME

Bırısı benım gıbı cıkıp kardesım bu oyun yerıne su oyun var dıye soylemıs mı?HAYIR. Isınız gucunuz gormedıgınız tanımadıgınız kısılere bos bos sallamak.6 yasındayım var mı ıtırazın?
    Valla sen söylemesen herkes bi haberdi TF 'den. Simulasyon manyağı olan ve şehircilik oynayan hemen herkes steam de zaten denk gelmiştir bu oyuna. Senin bu oyunu burada tanıtman problem değil bunu nasıl yaptığını eleştirdim ama kafa 6 yaşındaysa ne itirazım olacak sağlıklı büyümeler.
  • bu oyunu bir kaç aydır oynuyorum size bir sorum yeni bir şehir açtım ve yollar yaptım 5000 nüfusa kadar geldim sorunum şu ben yol yapıyorum fakat yolların kenarlarında ev, market ,ofis için yerler çıkmıyor ne yapıcam nasıl düzelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.Gokceoglu

bu oyunu bir kaç aydır oynuyorum size bir sorum yeni bir şehir açtım ve yollar yaptım 5000 nüfusa kadar geldim sorunum şu ben yol yapıyorum fakat yolların kenarlarında ev, market ,ofis için yerler çıkmıyor ne yapıcam nasıl düzelir?
    highway yolların etrafında yerleşim yeri kuramazsınız. Siz geniş yollarla başlamak için sanırım highway yol kuruyorsunuz. 2 şeritli yollarla başlayın. İleride nüfus arttıkça daha geniş yol seçenekleride açılacak o zaman yolları silmeden genişletebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.Gokceoglu

bu oyunu bir kaç aydır oynuyorum size bir sorum yeni bir şehir açtım ve yollar yaptım 5000 nüfusa kadar geldim sorunum şu ben yol yapıyorum fakat yolların kenarlarında ev, market ,ofis için yerler çıkmıyor ne yapıcam nasıl düzelir?
    Network Extensions modu son gelen güncelleme ile uyumlu çalışmıyor. Onu mecburen devre dışı bırakmanız lazım.
  • Standart versiyonunu aldım. 2 günlük şehrim var.

Gelir-gider birbirine çok yakın gelirin yükselmesi için arada 15sn falan vergileri köklüyorum
  • Çöp konusunda sıkıntı yaşıyorum.

Ne yapacağımı anlamadım..

• HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Cop merkezi uzak olabilir

Cop kamyonlari trafige takilmis olabilir

Ulasim yoktur
  • Şu oyuna nasıl official Türkçe dil gelmez aklım almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Cop merkezi uzak olabilir

Cop kamyonlari trafige takilmis olabilir

Ulasim yoktur
    Çöp merkezi fotoda göründüğü gibi tüm yerleşim yerlerine yakın. Yollar da uygun yani.. Düzeltemedim millet kaçmasın diye de çözmeden girmiyorum oyuna
  • bende oyun tamamen cortladı.İndirme ekranı bittiği anda şu şekilde kalıyor oyun ve haritaya girmesi imkansızlaşıyor

• Mass Transit DLCsi ne kadar gerekli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 3 Temmuz 2018; 22:46:52 >
  • Arkadaşlar sıcaklık 10 dereceye felan inince yeterince ısı yok diyor 100 binden 20 binlere düştü nüfus.

-her binaya ıstıcı bağlı ancak yeterince elektrik olmazsa çalışmaz yazıyor elektrik de var anlamadım gitti.

-elektrik de bir sorun yok tüm binalara ısı boruları bağlı ama işe yaramıyor yeterince ısı olmadığı için nükleer elektrik santrali de çalışmıyo :D sonsuz bi döngüye girdim
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.