Şimdi Ara

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.484
Cevap
58
Favori
274.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kavşaklı yol sistemi uyguluyorum. Trafik sıkıntısı yaşamıyorum akıp gidiyor trafik. Yorumlarınız?

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]
     Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raznurk -- 23 Temmuz 2018; 10:26:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raznurk

Kavşaklı yol sistemi uyguluyorum. Trafik sıkıntısı yaşamıyorum akıp gidiyor trafik. Yorumlarınız?

Baya iyi görünüyor hocam emeğine sağlık

Ben ulaşımdan gelir elde etme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Otobüs, Gemi vs hepsinin gideriyle geliri arasında uçurum var. Nasıl artacak bu gelir?

• aynı durum bendede var. nüfus az diye üzerine düşmüyorum. ilerde bakıcam.

yüksek binaları sevmiyorum. böyle küçük binalar kurdum ama bundada nüfus artmıyor. 33bin nüfus var. buraya 150bin sığardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam yorumlarında imelih ile dalga geciolardı acayip komikti
  • Arkadaşlar şehrimin nüfüsu 50bin civarlarında. Şöyle bir sorunum var.

zamanı hızlıya aldığım zaman ile normale aldığım zaman herhangi bir hız farkı olmuyor.

oyun hep aynı zaman hızında ilerliyor nedeni ne olabilir?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

Arkadaşlar şehrimin nüfüsu 50bin civarlarında. Şöyle bir sorunum var.

zamanı hızlıya aldığım zaman ile normale aldığım zaman herhangi bir hız farkı olmuyor.

oyun hep aynı zaman hızında ilerliyor nedeni ne olabilir?

teşekkürler.
    Mod kullanıyor musunz? Modlar zaman akışını bozabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Ben ulaşımdan gelir elde etme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Otobüs, Gemi vs hepsinin gideriyle geliri arasında uçurum var. Nasıl artacak bu gelir?

Alıntıları Göster
    Mod kullanmazsanız o uçurumu kapamanız mümkün değil. Oyunun açık ara en saçma yeri ulaşımdan gelir elde edememe durumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Alıntıları Göster
    Ulaşımdan metro dışında herhangi bir yerden para kazanma mümkün değil gibi. O kadar verimli ağ kurmama rağmen sadece + da olan metro var. Trafik azaldığı için zararı da umursamıyorum. Trafik toplu taşıma kazancından çok daha büyük bir sorun. Yüksek yerleşim yapmadığın için trafik daha problem olmamış olabilir fakat gökdelenler çıkmaya başlayınca özellikle commercial kısmının yerleşimini iyi ayarlayamadıysanız trafiği kırmızıdan turuncuya getirmek bile imkansızlaşıyor.

• Arkadalar oyunda binalari terk ediyorlar neden anlamadim

• Çöp kapasitesinin 5 katı çöp dökme yeri ve çöp yakma yerim var belki daha fazla. Ama hala çöp toplanmayan yerler var yollar ulaşılabilir olmasına rağmen.

Şehir içine çöp koyunca da etraf kirleniyor.

Yeniden tasarlamam lazım galiba
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Eğer çöp toplama yerin varsa veya recycling üretimin üzerindeyse ve çöp toplanamayan yerler çıkıyorsa, mesele tamamen trafiktir.
    Ben 25 alanın hepsini açtım ve şehrin en uzak otobanın kenarına neredeyse çöp şehri kurmama rağmen, böyle sıkıntı ile karşılaşmadım. Yani çöp alanım şehirden çok uzakta olmasına rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suyheuti

Eğer çöp toplama yerin varsa veya recycling üretimin üzerindeyse ve çöp toplanamayan yerler çıkıyorsa, mesele tamamen trafiktir.
    Ben 25 alanın hepsini açtım ve şehrin en uzak otobanın kenarına neredeyse çöp şehri kurmama rağmen, böyle sıkıntı ile karşılaşmadım. Yani çöp alanım şehirden çok uzakta olmasına rağmen.
    Trafik sorunum var evet büyük ihtimalle ondan sizin de dediğiniz gibi. Halletmeye çalışacağım teşekkürler.
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Ulasimdan gelir elde etmek icin sehri bölümlere ayirip, sadece o kısımda yasayanlarin araclari ile iceri girmesine izin vermelisin.

Bu sekilde sehrin bir ucundan diger ucuna gitmek icin mecburen toplu tasimayi kullanıyorlar. Hem de trafik azalmis oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başladım maden, yakıt ve orman endüstrisini kuramadım videoları izleyip aynısını yapıyorum ama hiçbirşey çıkmıyor. Birileri Yardımıcı olurda sevinirim. Playstationdan oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raznurk

Kavşaklı yol sistemi uyguluyorum. Trafik sıkıntısı yaşamıyorum akıp gidiyor trafik. Yorumlarınız?

Hangi harita bu?

Ayrıca oyun Intel HD Graphics 4600 ile çalışır mı en düşük ayarda da olsa? 30 fps alsam yeter. i5 4460 işlemci var ama ekran kartım yandı maalesef.

• Adalar haritası olması lazım.

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

• Raznurk kullanıcısına yanıt
    Eğer sorun değilse kendi oyununun save dosyasını atar mısın?
    Save dosyası şurada: C:\Users\Kullanıcıadı\AppData\Local\Colossal Order\Cities_Skylines\Saves

Önce gizli klasörleri göstermeyi seçmelisin. Teşekkürler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbell -- 2 Eylül 2018; 14:26:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akbell kullanıcısına yanıt
  • en son gecen sene indirmiştim bu oyunu güncel hali ve tüm dlcler vardı. yeni değişiklikler önemli güncellemeler güzel dlcler çıktı mı yakın zamanda acaba yoksa geçen sene kiyle deam mı edeyim. bir de güncellemeyle optimizasyona düzeltme yaptılar mı yoksa yine nüfus artınca takılmalar başlıyor mu
  • Arkadaşlar geçen seneden beri oynamıyorum. Tekrar indirime girince gözüme takıldı. Hala optimizasyon sıkıntıları var mı ? Ve alınması şart dediğiniz dlcleri ve özelliklerini yazar mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.