Bildirim
Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] (115. sayfa)
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Move It moduyla oyundaki tüm objeleri olduğu yerde döndürebilir, yüksekliğini ayarlayabilir ve başka alana taşıyabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: serhat29
Bir mod vardı ismini hatırlayamıyorum mesela ilk okulun öğrenci kapasitesini arttırabiliyorduk bilen varmı acaba.Birde endüstri dlc si ile gelen binaları olduğu yerde döndürebiliyormuyuz yolun kıyısına yaparken cephesini değiştirebiliyormuyuz?steamcommunity.comSteam Workshop :: Move Ithttps://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1619685021
-
Güzel olmuş minik ada. =) -
bazı videolarda adamlar kamerayı insanların ağzının içine kadar zoom yapıyor nasıl? -
Merhaba arkadaşlar
İndustry dlc ile alakalı bazı sıkıntılarım var.
Mesela tarım bölgesinde ekim alanlarını kuruyorum daha sonra mera, un değirmeni ve fırın kuruyorum. Demir yoluna bağlıyorum. Benim tarım bölgesinden çıkan tahılım ihraç oluyor. mera, un değirmenim ve fırınım tahılsız kalıp çalışmıyor. Çok saçma değil mi bu. Daha sonra trenle başka bir çiftliğimden tahıl geliyor bunlara. Dibindeki tahılı kullanmıyorlar. Bu problemle karşılaşanlar nasıl çözdüler? -
Sıkıntımı çözdüm. Tüm fabrikalar aktif çalışıyor artık.
Hammadde üreten tesisler ile hammadeyi işleyen fabrikaları iç içe kuruyorum. Bu fabrikalar bazen hammadde yeterizliği yaşıyor ancak kısa sürede hammaddesi geliyor.
Özel fabrikları kurarken yanına kaç çeşit işlenmiş ürüne veya hammaddeye ihtiyacı varsa o kadar orta büyüklükte depo kuruyorum. Çünkü bu özel fabrikalar ile buraya ürün sağlayan fabrikalar arasında mesafe olduğu zaman özel fabrikalarda üretim duruyor. (hammadde bitiyor. Fabrika istek yapıyor. Hammadde üretilip yola çıkıp gelene kadar fabrika üretim yapmıyor). Yanına kurduğum depolar sayesinde hemen ihtiyacı olan ürün getiriliyor.
Bu özel fabrikaların 10ar tırı oluyor. Bazen uzak mesafelere ihraç yaptıkları zaman 10 tırdan herhangi biri dönene kadar fabrikanın deposu doluyor ve tekrar üretim duruyor. Bunu çözmek içinde birbirinden uzak özel fabrikaların orta mesafeli yerlerine, havalimanı yanına vs büyük depo kurup özel fabrika ürünlerini seçiyorum. Özel fabrikalar mallarını buraya aktarıyor. Bu depoda yanlış hatırlamıyorsam 40 tırıyla ihraç yapıyor. Bu sorunda böyle çözülüyor.
Oyunun depo mekaniği böyle daha işlevsel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen oyunun bu kısmı çok güzel. Dikkatle bakıyorum neler var diye tek tek. Overeducated people yazıyor bazen bildiğin bizim milletin sürekli laf ettiği üniversite mezunu fabrika çalışanları ile doluyor. Halbuki lise üniversite mezunları ofislerde ve commercial zonelarda daha çok çalışıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Industry DLC tavsiye eder misiniz? Geliri arttırmak istiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu oyunu oynamak zor mu acaba ? daha önce buna benzer hiç bir oyun oynamadım. -
Değil. Bu tarz oyunlar arasında en anlaşılabilir olanı bencequote:
Orijinalden alıntı: Alsancak
bu oyunu oynamak zor mu acaba ? daha önce buna benzer hiç bir oyun oynamadım. -
traffic manager president edition hata veriyor bunun çözümü ney arkadaşlar -
Arkadaslar kent unsuru duzenleyıcısınde bıyoyakıt otobusunun yolcu kapasıtesını arttırmak ıstıyorum.Orjınal olanı 30 ben ıse 50 yapmak ıstıyorum.Kent unsurundan duzenlıyorum yenı otobus yaratıyorum kaydedıyorum fakat oyunu oynarken otobusler bı 30 kısılık bı 50 kısılık cıkıyor.Orj olan 30 kapasıtelık otobusun cıkmasını ıstemıyorum nasıl yapabılırım.
COZUM: Advanced Vehicle Options AVO (Industries DLC ready) modu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 25 Nisan 2019; 13:2:30 > -
-
steamda 50 tl alınıp oynanabilir o zaman. -
Mass Transit DLC'sine sahibim ama Mafo üstadın ekranındaki yollardan bende mevcut değil?
Eksik olan ne tam olarak?Mafolduk TVyoutubeMETROBÜS #1 - Cities Skylines Türkçe #43 📺https://www.youtube.com/watch?v=GhUjc5rcMxo&t=1531s
-
steam atölyeden indirilen yollar, bus road yazınca çıkıyor. -
Atöyledekiler genelde tek yol olarak eklenmiş. Bahsettiğim yerde ayrı sekme var o yollar için. Onun için ne yapmam gerekiyor?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A
steam atölyeden indirilen yollar, bus road yazınca çıkıyor.
Edit:
Buldum. Network Extensions 2 moduyla geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 29 Nisan 2019; 23:25:41 > -
arkadaslar,
genel olarak sekilde kumeler halinde ulasimi sagliyorum.
A dan C e gidecek kisiler ya araba ha metro kullaniyor. B de de aktarma yapiyorlar. Ama bazen duraklarda 300 400 kisi oluyor ve bu insanlarin nereye gitmek istediklerini anlayamiyorum.
Bu kuyrugun olustugu durakta otobus mevcut, 2+ adet metro mevcut, mevcut metrolar her sekilde aktarma yapilacak noktalara ve ya endustri/market alanlarina direk/dolayli gidiyorlar. Otobus A kumesi icinde dolasiyor. Kisa mesafe icinde sikinti oldugunu dusunmuyorum.
Bu birikmeyi nasil cozerim? Nasil anlayabilirim? -
Birikme olan yerdeki araç sayısını arttır. -
steamcommunity.comSteam Workshop :: Roundabout Builderhttps://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1625704117
Otomatik kavşak yaratma modu.Süper bir mod yav.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X