Şimdi Ara

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.484
Cevap
58
Favori
274.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Oyunun boş sürümünü bedavaya almıştım 2017'de ama nereden hatırlamıyorum. Bu oyuna başlamak istiyorum. En temel olarak, olmazsa olmaz diyebileceğiniz DLC var mı? bir de deluxe edition var onun ne avantajı var?
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    deluxe edition oyun içi 5 tane tarihi bina veriyor. dlc tavsiyesine gelince o biraz senin zevkine bağlı. ben toplu taşıma için snowfall ve masstransit i satın almıştım. snowfall, masstransit dışında gördüğüm kadarıyla en çok sevilen dlc ler green cities ve industries.

korsan taraftarı değilim ama dlcleri satın almadan oyunun bir kaç dosyasını değiştirerek tüm dlcleri aktif edebilirsin.
  • Teşekkür ederim. Ya indirimini bekleyeceğim en kötü o zaman alırım artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Teşekkür ederim. Ya indirimini bekleyeceğim en kötü o zaman alırım artık
    şu an indirimde sakın kaçırma. 12 lira
  • Oyun var zaten. Ama boş hali var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Campus DLC'sine bağlı bir menü gelmiş eğitim bölümüne ama Campus yazmıyor tuhaf şeyer yazıyor kod gibi. Hata falan oldu galiba çünkü o DLC'ye sahip değilim..
  • birisi bu oyunun nasıl oynanması gerektiğinin mantığını sıralayabilir mi ?
  • Abi bu oyun çok zor yav çok fazla detay var
  • 14bin nüfuslu şehrime haftalık 5 lira giderli elektirik sayacı taktım 6.5 milyon giderim oldu, kişi başı hesaplasak bile bu kadar para etmiyor, bug mu bu? ilk oyunlarımda bu yüzden batıyormuşum.
  • Naneli Larry kullanıcısına yanıt
    üzerinden yıllar geçmiş ama hatırlarsın diye soruyorum. autobuldozeri nasıl aktif ediyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alsancak

üzerinden yıllar geçmiş ama hatırlarsın diye soruyorum. autobuldozeri nasıl aktif ediyoruz ?
    4 yıl önceki mod terk edildi. Aşağıda yeni versiyonu bırakıyorum.

Abone olduktan sonra;
    -Oyun menüsünde "Content Manager" seçeneğine giriyorsunuz.
    -Soldaki kategoriden "Mods" seçeneğine tıklayıp sağdan Automatic Bulldoze'un On/Off ayarını işaretliyorsunuz.
    -Yapacağınız işlem bu kadar. Oyun içinde terk edilmiş yerler bir şeye tıklamadan yok olacak.
    steamcommunity.com
    Steam Workshop :: Automatic Bulldoze v2
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=639486063

• Trafik sorunu için ne yapmam lazım ya. 5 şeritli yol koysamda yine trafik oluşuyor. Tek şerit mi yapmam lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Otoban ana halterler tali halterler ve iç sokaklar şeklinde ayır. Ana halterlere olabildiğince az kavşak koy. Sanayiyi yerleşim bölgelerindeki ana halterlere bağlama onları direk otobana bağla hatta alışveriş parsellerinide aynı şekil yapabilirsin. Otobüs hatlarının sayısını ve otobüs adetlerini az tut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semavi7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deniyeyim bir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tunel yapmak için pageup veya pagedown kullanmamız gerekmiş ama youtubede gordum birçok kişi bu sorundan dert yanmış tünel olmuyor köprü kuruyorum ama tünel konusunda ben mi hata yapıyorum youtubede baktım takır takır yapılıyor
  • BABASCARFACE kullanıcısına yanıt
    Tünele giriş ve çıkıç mesafesini ayarlamanız gerekiyor.
    Örnek vereyim; yol yapmaya basladınız ve 10 metre sonra, tünelin girişi burası olsun, dediniz, orada page down'a basarsanız tünel girişini yapmıs olursunuz. Cıkısta da aynı sekilde tünelin nerede bitmesini istiyorsanız page up yapın.
  • telikopukGitar kullanıcısına yanıt
    Eyv kullandıgım mod engel oluyormus dediğini sürekli denedim olmadı yol modunu devre dışı bıraktım aynen dediğin gibi tek seferde tünel oldu teşekkürler.
  • Oyun + 1 dlc almak istiyorum, hangi dlc'yi önerirsiniz. Ben after dark ile mass transit arasında kaldım
  • içerik yöneticisinde bulunan tarzlar sekmesinde lanet bir bina tarzı var silemiyorum. nasıl silebilirim ?
  • steamde atölyede modlar vardı abone oldum, oyunda editors mods kısmında görünüyor hepsi ancak seçip seçememek yok mavi şekildeler ve oyunda değiller (evet ilk kez oynuyorum hayatımda birkaç gündür: ) , oyuna o güzel işlevleri hazır modelleri info tabloları vs.. nasıl getirebilirim? çok kafaya taktım zormuş sanırım 1 milyon population yapcam ama modları ayarlayamadım bir türlü gelmiyorlar oyunuma anlamadım...
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.