Şimdi Ara

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.484
Cevap
58
Favori
274.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulaşım araçlarındaki yolcu sayılarını değiştirebildiğimiz modun adı neydi? Biliyor musun hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Ulaşım araçlarındaki yolcu sayılarını değiştirebildiğimiz modun adı neydi? Biliyor musun hocam?

1. Advanced Vehicle Options
    2. Improved Public Transport 2
  • Enteresan bir Yol çalışması yaptım, nasıl yapıldığını görmek için videoyu izleyebilirsiniz.

• selam arkadaşlar,

oyuna yeni başladım zaman geçirmelik oynayacağım çok hardcore ilgilenmeden. Başlangıç için tavsiye ettiğiniz olmazsa olmaz Modlar var mı?
  • Oyuna yeni dlc'ler geliyor.

İlki Concerts,

Oyuna konser alanı ekleniyor ve nasıl futbolda olduğu gibi millet izlemeye gidiyor. Futbol dlcsi gibi tadımlık. Zaten çıktı bu hafta.

İkincisi Green cities,

Doğa dostu şehirler kurmaya başlıyoruz bu paketle.

Oyuna 350 yeni assets ekliyor

Bunların içinde ekolojik binalar, organik pazarlar, parklar, unique binalar, elektrikli araçlar da var.

Aynı zamanda yeni kanunlar da geliyor.

Bekleyip görelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz Türkçe yama kullanan var mı aramızda arkadaşlar. Bulduklarım yazıları allak bullak ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konser DLC'sini boşa almayın.
  • Laptoplarda ekran kartı geçişi sağlamadığı için kasma problemi vardı çözüm bulundu mu ona? Bulunduysa tekrar yüklemek istiyorum. Sırf bu sıkıntı yüzünden orjinal oyunu kaldırıp crackli kullanmıştım.

• Gerçekten güzel fikir.

Bu şey gerçek hayatta bazı şehirlerde de var ve bunu oyuna uyarlamışlar. Sonuç harika.

Özellikle şehir istatistikleri açıldığında süper blokların olduğu alana dikkat edin. Trafikten tutun da ses kirliliğine kadar her şey sorunsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Oyuna yeni dlc'ler geliyor.

İlki Concerts,

Oyuna konser alanı ekleniyor ve nasıl futbolda olduğu gibi millet izlemeye gidiyor. Futbol dlcsi gibi tadımlık. Zaten çıktı bu hafta.

İkincisi Green cities,

Bunların içinde ekolojik binalar, organik pazarlar, parklar, unique binalar, elektrikli araçlar da var.

Bekleyip görelim

Hocam 350 asset ne öyle sistemi pek iyi olmayanları yerden yere süründürür (ben de dahil)

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality_

selam arkadaşlar,

oyuna yeni başladım zaman geçirmelik oynayacağım çok hardcore ilgilenmeden. Başlangıç için tavsiye ettiğiniz olmazsa olmaz Modlar var mı?

Automatic Bulldoze (en önemlisi terkedilen binaları otomatik yıkıyor)
    Network Extensions (yol çeşitlerini artırıyor)

Sanırım öyle pek ilgilenmeyeceğiniz için bu ikisi yeter şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemalizm1

Enteresan bir Yol çalışması yaptım, nasıl yapıldığını görmek için videoyu izleyebilirsiniz.

Oldukça güzel olmuş hocam, ellerinize sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigido59

quote:

İlki Concerts,

İkincisi Green cities,

Bekleyip görelim

Hocam 350 asset ne öyle sistemi pek iyi olmayanları yerden yere süründürür (ben de dahil)

Workshop ile gelen assetler o sorunu veriyor.

Oyunla gelenlerin böyle bir sorun yapacağını sanmam, ki her yeni dlc ile optimizasyon düzeliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yigido59

quote:

İlki Concerts,

İkincisi Green cities,

Bekleyip görelim

Workshop ile gelen assetler o sorunu veriyor.

Oyunla gelenlerin böyle bir sorun yapacağını sanmam, ki her yeni dlc ile optimizasyon düzeliyor.

O zaman sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: REV0

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

Hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş
    kullandığınız modlar hangisi bilmiyorum ancak binaları oldukça beğendim

• REV0 R kullanıcısına yanıt
    dostum sen bilgili bir abiye benziyorsun. şehirde ki araç yoğunluğuna komple müdahale edebildiğimiz bir mod var mı?
    ben şahsen yönetimle ilgilenmiyorum ve şehri estetik olsun diye resim niyetine inşa ediyorum. bazı noktalarda özellikle downtownlarımda inanılmaz trafik olabiliyor. ben komple şehirde ki araç sayısına müdahale etmek istiyorum mesela şehirdeki npclerin rastgele yüzde 30 u hiç araç kullanmadan direk ışınlansın gibi. aradım ama bulamadım(ingilizcemin pek olmamasıda etkili bunda) umarım böyle bir mod vardır olsa güzel olur yani.
  • Isvicre usulu kasaba:

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: zagozan

dostum sen bilgili bir abiye benziyorsun. şehirde ki araç yoğunluğuna komple müdahale edebildiğimiz bir mod var mı?
    ben şahsen yönetimle ilgilenmiyorum ve şehri estetik olsun diye resim niyetine inşa ediyorum. bazı noktalarda özellikle downtownlarımda inanılmaz trafik olabiliyor. ben komple şehirde ki araç sayısına müdahale etmek istiyorum mesela şehirdeki npclerin rastgele yüzde 30 u hiç araç kullanmadan direk ışınlansın gibi. aradım ama bulamadım(ingilizcemin pek olmamasıda etkili bunda) umarım böyle bir mod vardır olsa güzel olur yani.

Oyle bir mod yok hocam.

Tek ara cozum, metro ve benzeri sistemlerle toplu ulasimi desteklemek.

NPC acisindan en etkili sistem ilk olarak metrodur, sonrasinda tren otobus ve tramwaydir.

Genelde yolcu toplama acisindan siralama boyle olsa da, cizdiginiz rotaya gore de degiskenlik gosterir, oyun ici NPC'ler gidecekleri guzergahi A - B ve en kisa zaman olarak belirler. Dolayisiyla metro daha avantajlidir bu sebeple.

Eger estetik kismiyla ilgileniyorsan, sehir icinde bolca metro istasyonuyla ulasim sorununu yer altina atabilirsin. hem trafik rahatlar hem de ulasim olayini cozmus olursun.

• peki aktarma metrosu var mı oyunda öyle bir şey bulamadım bence çok mantıklı ve olması gerekiyor bir çok büyük şehirde 2 hatta 3 metro istasyonunu bağlayan duraklar var 2 durağı yolda karşı karşıya yapsma insanlar otomatik aktarma falan yapsa olmaz mı? insanlar illa ki tek vasıta tercih ediyorlar çok saçma!
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagozan

peki aktarma metrosu var mı oyunda öyle bir şey bulamadım bence çok mantıklı ve olması gerekiyor bir çok büyük şehirde 2 hatta 3 metro istasyonunu bağlayan duraklar var 2 durağı yolda karşı karşıya yapsma insanlar otomatik aktarma falan yapsa olmaz mı? insanlar illa ki tek vasıta tercih ediyorlar çok saçma!

Oyunda yok, mod olarak da göremedim.

Ben de farkındayım cidden büyük bir eksiklik.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.