Şimdi Ara

Cities: Skylines, Epic Games'te ücretsiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
10.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Epic Games'in 14 Mayıs 2020 de GTA5 i ücretsiz verdiğini unutmayın..Sürpriz çıkabilir.

https://www.webtekno.com/gta-5-ucretsiz-indir-h92424.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 17 Aralık 2020; 23:44:38 >
  • Hzd icin heyecanlanmisdim hevesim giddi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce hiç oynamadım.

şu dlc'i almalısın şu dlc olmadan oynayamazsın diyeceğiniz önemde bir dlc var mı?

• Neco. kullanıcısına yanıt

O listeyi sızdıran adam Gta5 in bedava olacağını sızdıran adam. Gta 5 verildiğine göre. ihtimali var. Hepsi bedava olmayabilir ama içlerinden bazıları bedava olarak verilecektir.

• selimyuksel S kullanıcısına yanıt

Bu da birinin uydurması. O adam kim ve bu listeyi paylaştığına dair kanıt göster denilse kalacaksınız.  

Çeşitli ipuçlarına göre sızan oyunlar şimdilik böyleymiş:

• 17 aralık - Cities: Skylines
    • 23 aralık - Tropico 5
    • 24 aralık - Inside
    • 31 aralık - Jurassic World Evolution

bu da tutmayabilir tabi.. yarın disc room adlı oyun gelebilir, o da ihtimal...

Birileri eğlenmek için ortaya saçma sapan abartı bir liste atıyor, herkes sazan gibi atlayıp elden ele ünlü ediyor. Gülünecek hâl gerçekten.

• slowfood kullanıcısına yanıt

onlar zaten ücretsiz DLC'ler hiç bir zaman paralı değillerdi.

• WhyNot? kullanıcısına yanıt

Anladım. Oyunu ilk kez aldığım için bilmiyordum. Yine de merak eden arkadaşlar için;

X Pearl East

X Carols, Candles and Candy

X Match Day

Dlc' lerini ücretsiz olarak ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Oyun konularına uzağım maalesef, gerçek bir hayatım var :) Listeye de pek dikkat etmedim. Birileri liste yalan oldu deyince bu liste mi diye attım sadece :)

İyi forumlar...

buradaki birçok insanın severek yaptığı bir aktiviteye uzak olmanıza rağmen "gerçek bir hayatım var:)" diye dalga geçerek konuşmanız ne ilginç.

düşünün ki fanatiklerin bulunduğu bir tribüne girmiş yanlarına oturmuşsunuz, yanlış bir bilgi verip onlar yok abi böyle değildi deyince siz de "futbola uzağım maalesef bence çok saçma bir spor bir topun peşinden bu kadar adam neden koşturuyor ki" diyorsunuz.

size de garip geldi değil mi bu durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Oyun konularına uzağım maalesef, gerçek bir hayatım var :) Listeye de pek dikkat etmedim. Birileri liste yalan oldu deyince bu liste mi diye attım sadece :)

İyi forumlar...

Biz de zaten sanal gerçeklikte yaşıyoruz  

• o listedeki oyunlar gelmeyecek boş yere insanları ümitlendiriyorlar :)

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    GTA haberleri gezerken de aynı muhabbetleri çevirdi millet. Adamlar verdi bende kütüphaneme ekledim.
    Bu liste verilir verilmez o ayrı.
    Ama oyunlara baktığım da çıkışının üzerinden çok zaman geçmiş oyunlar. Verilmemesi için sebep yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliArda_

Witcher 3 verecekler mi ? İade etmiştim ben ya keşke etmeseydim

Muhtemelen verirler. Artık witcher 3 mü kaldı

• GTA V çıkalı 7 sene olmuş. 7 sene dile kolay. GTA verilmesini garip bulmadım çünkü aşırı eski oyun ve Online modunda Rockstar Games para basıyor. Adamalar zaten satacağını satmış şimdi online'dan sağıyorlar oyuncuları. GTA örneğin ile yukarıdaki oyunları mukayese etmek çok yanlış çok alakasız. Mesaj yazdığım kişi mesajını silmiş listeyi unuttum şimdi ama AC Origins vardı galiba onun üzerinden örnek vereyim. 3 senelik oyun evet ama bu AAA bir oyun, GTA gibi online modu da yok satıyorsun ve bitiyor. He belki kozmetik harcamalar yaparsın ama bunu kim kaç kişi umursar o da ayrı. Öte yandan Ubisoft gibi paragöz bir firmadan bahsediyoruz. Bu adamlar tutmuş olup da 3 sene içinde hangi oyunlarını beleşe vermiş? Bazı altın kurallar vardır. Satışından dolayı para basan AAA oyunu bedavaya vermezler. Anca satışlar durur, biter, anca o zaman firma PR için bu oyunu bedava verir ki o da böyle Epic platformu yerine Ubisoft kendi yükleme aracından bunu verir. (İsmini unuttum o aracın şimdi.) Ya da oyun böyle GTA gibi online'dan altın yumurtlar ve oyun satışları bir noktadan sonra geriye düşer, o zaman firma cici görünmek için bakın bedavaya verdik der o şekilde bir PR yapar ama bu da hemen olmaz. Ya da For Honor gibi leş bir oyun yaparsın ve oyun hiç satmaz, indirim yaparsın yine satmaz, kısa bir süre bedavaya verirsin. Ya da yine Ubisoft'tan örnek vereyim AC Unity mesela yanlış hatırlamıyorsam Fransa'daki terör olsylarından sonra bir günlüğüne bedavaya sunulmuştu o da sadece Ubisoft'un kendi platformu üzerinden. Bir de böyle PR durumları oluyor ki zaten bu oyun da pek başarılı değildi ve zaten çıkışının üzerinden birkaç sene geçmişti. Aksi halde özellikle AAA olan hiçbir tutmuş oyunu kimse bedavaya vermez. Belki indirimle satar ama asla bedavaya vermez.

• EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt
    Umarım verirler ya iade ettim ben 😞
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Epic games Steam den oyuncu çalmak için yapıyor. Epic gözünü kararttı ya Steam le pastayı paylaşacak ya da kendini bitirecek. Böyle bir kafa yapısındalar. Zaten bu oyunları satın alıp oyunculara hediye ediyor. Oyun sahipleri parasını kazanıyor. Bende açıkçası rdr 2 aldım epic ten aldım. İndirim kuponu vermişti. Steam den kolay kolay oyun almam bu saatten sonra.
  • Epic'in neden bunları yaptığı tabi ki su götürmez bir gerçek de Epic'in de bir sınırı bir bütçesi vardır. Bu sınırsız değildir. Atıyorum RDR2 oyununu çıktığı gibi beleşe veremez. Verirse her dijital hesap için Rockstar'a para ödemesi, yani cebinden ödemesi gerekir. Ki bu bile ilgili firmaların izin ve denetimine tabi olur, kafasına göre yapamaz zaten bu da olmayacak ütopik bir örnekti. Para kazanmak için kurulmuş bir platform neden dakikalar için batarcasına para kaybetsin ki.

• Bunların online oyunu var para basıyorlar oradan. Buradan aldığı parayı epic store a aktarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neco.

O listeye inandınız mı gerçekten?

umut fakirin ekmeğidir. ben şahsen inanmak istemeyi seçtim.  

• quote:

Orijinalden alıntı: WhyNot?

Bu da birinin uydurması. O adam kim ve bu listeyi paylaştığına dair kanıt göster denilse kalacaksınız.  

Çeşitli ipuçlarına göre sızan oyunlar şimdilik böyleymiş:

• 17 aralık - Cities: Skylines
    • 23 aralık - Tropico 5
    • 24 aralık - Inside
    • 31 aralık - Jurassic World Evolution

bu da tutmayabilir tabi.. yarın disc room adlı oyun gelebilir, o da ihtimal...

Birileri eğlenmek için ortaya saçma sapan abartı bir liste atıyor, herkes sazan gibi atlayıp elden ele ünlü ediyor. Gülünecek hâl gerçekten.

eeeeeeh. tropico 5'i 5 sene önce bitirmiştim üzerine de geçen aylarda tropico 6'yı bitirdim. (evet nik - mesaj uyumu.;))

• Fortnite.yanlış bilinen bir oyun aslında bedava da oynanabiliyor ben bir sezon oynadım ya da 35 liraya bilet alıp kasabildiğiniz kadar xp kasabiliyorsunuz bir daha para vermiyorsunuz 4 ay.sürekli tema değiştiriyor.yeni değişti önceki marveldi ben hepsini açtım karakterlerin.adamlar içerik mağazasından kırıyor parayı 70 100 liraya skin alıyor adamlar ve onlara göre sigara parası olunca sürekli yeniden alıyorlar.

https://webrazzi.com/2020/08/07/1-78-milyar-dolar-yatirim-alan-epic-games-17-3-milyar-dolar-degerlemeye-ulasti/

https://www.foxngame.com/fortnite-yalniz-mobil-cihazlardaki-uygulama-ici-satislardan-1-milyar-dolar-kazandi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.