Şimdi Ara

Cities: Skylines, Epic Games'te ücretsiz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
10.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen öyle. Yan taraftan para basıp epic e basıyorlar.
  • aslinda steam kis indirimleri sanirsam 22 aralikta başlıyor sende 22 araliktan itibaren 15 gunluk bedava kampanyayi baslatacaktin millet indirim boyunca "acaba epic bunu bedava verir mi diye" supheye dusecekti ve kis indirimi boyunca steam indirimlerini baltalayacaktin millet ilk gunden hic oyun almazdi alanlarda epicteki 15 gunu bekleyince otomatik olarak aldigi oyunlar 2 haftayi gectigi icin iade yapamazdı birde bunun korkusundan dolayi ilk 3 gun oyun alinmazdi elleham ya da en temizi steam indirimlerinin bitisine yakin 15 gunlugu baslatacaksin boylece en son gun alan adam dahi 2 haftayi gectigi icin iade yapamama korkusuyla bastan itibaren alisveris yapmayacak
  • gedizgeduk kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki mesajlarımı okumadan komiklik laf sokma çabasına giren kişilere bence gayet de üsluplu yanıt verdim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oknglr O kullanıcısına yanıt
    Doğum gününüz kutlu olsun, oyun konusuna gelirsek hikayesi ile saran hiç bir oyuna adapte olamadım, beni etkilemedi. Oyunları gerçek gibi yaşayanlara ithaf ettim o lafı aslında. Bir de bir önceki mesajda da belirttim, komiklik laf sokma çabasına giren insanlara uygun bir üslup kullandım. 9gag da denk gelmiştim bu konuya yazma/liste atma ihtiyacı duydum. O kadar :)
    İyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Doğum gününüz kutlu olsun, oyun konusuna gelirsek hikayesi ile saran hiç bir oyuna adapte olamadım, beni etkilemedi. Oyunları gerçek gibi yaşayanlara ithaf ettim o lafı aslında. Bir de bir önceki mesajda da belirttim, komiklik laf sokma çabasına giren insanlara uygun bir üslup kullandım. 9gag da denk gelmiştim bu konuya yazma/liste atma ihtiyacı duydum. O kadar :)
    İyi forumlar...

Teşekkür ederim size de iyi forumlar.

• Yav listelerle dalga geçiyonuz ama şu listeyi önceden görsem ben de inanmazdım bunların verileceğine. Epic'ten her şeyi beklerim bu saatten sonra. Cities: Skylines, Epic Games'te ücretsiz 

Cities: Skylines, Epic Games'te ücretsiz
  • Türkçe yaması varmı arkadaşlar?

• birtek borderlandsi kaçırdığıma üzülüyorum

• Bu oyunun esas içeriğini sağlayan Steam'in atölye bölümüydü. Atölye'de DLC'ler dışında onbinlerce mod ve içerik mevcut Steam'de. Oyunu bedava vermiş olmaları güzel yine de.

• La bi tane şu oyunla ilgi yorum yapın namızsızlar. Şu oyunla ilgili yorum okumaya geldiydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.