Türkiye'nin en iyi kuruyemişçilerinden biridir çitlekçi. |
Çitlekçi 2.5 kg kuruyemiş 1000 lira (2. sayfa)
-
-
Kocaeli'nde 3 şubeye ulaştı Arkadaşın dediği gibi dakato için 15 km yol gidip sadece çekirdek aldığım oluyor ama fiyatları biraz pahalı makbul citlekci yaninda yakup ustanın dukkani gibi kalır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Makbul ile kalite farkı tartışılmaz tabi ama aynı ürünler Makbul'de toplam 923 Tl tutuyor. Ahım şahım bir indirim yok maalesef..
-
Bu paketteki dakota mı?
Makbul bu fiyatlara satabiliyorsa helal olsun. Kaç kez aldım, kokuyordu hep
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ankara yolcuğumda çitlekçi mağazalarını görüp uğradık...
Çekirdeğin arkasında hammadde yada ana madde çinden ithal edilmektedir yazıyordu...Hala aynı mı bilmiyorum...
dünya kadar çekirdek varken ülkede çinden çekirdek ithal etmek.... Almayıp çıktık
-
O çekirdekten sonra kaju sana yavan gelicek dostum güven bana :)
Kabuklu kaju ve biraz daha çekirdek zira niye fazla almadım diye dövünebilirsin.:)
Hala aynı. Siyah iri çekirdekten satıyorlar. Sorduğumda yerli çekirdeğin hiç gelmediğini muhtemelen bir kaç seneye hiç üretilmeyeceğini söylemişlerdi.
Makbulde ürün standardı yok maalesef. Bir alıyorum süper, bir alıyorum kötü çıkabiliyor.
-
Alınır mı arkadaşlar ne diyorsunuz
Tiktokta reklamı çıkan hicret kuruyemis var. O da fena değildi sanki. Ona da bakın.
Kalite tad konusunda şüpheniz olmasın. Bence alınır
Arkadaşlar firmayla bir bağlantım olmadığını baştan söyleyeyim, evime yakın bir fabrika satış mağazası var ve sürekli alış veriş yapıyoruz. Bütün ürünleri her zaman taze ve üst kalite, lezzetli. Kabuklu kaju favorim.
-
İzmit taraflarında otoban kenarında açmışlar karıştırmışım.
Ürünler çok güzel. Fiyatlar mağaza fiyatlarından 100₺ fazla girilmiş websitesine. Bölgesinde olanlar webden almasın derim.
aynı soruyu ben de çitlekçideki arkadaşa sormuştum 2-3 sene önce. dedi ki "yerli çekirdeğin içi dolu olmuyor, mecburen bunu getiriyoruz"
-
Evet websitesinde ürünleri tek tek ekleyince bu paket 250tl ucuza geliyor gibi gözükse de mağaza fiyatıyla web fiyatlari farkli olduğu icin ,hemen hemen aynı fiyata geliyor gibi ,kısaca fiyat yönünden bi avantajı yok ,bulunduğu sehirde subesi olmayanlar icin belki cazip olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firefighter06 -- 4 Ekim 2024; 11:13:36 >
Köfteci Yusuf'un dükkanı değilmi bu
Markadan ben de alışveriş yapıyorum ürünleri güzel paket belki ucuza da geliyordur ama alırken bekleyen kuruyemişin bayatlayacağını da göz önünde bulundurun. İmkanınız varsa 2-3 günde bir taze kuruyemiş almak daha iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X