Şimdi Ara

Çitlekçi 2.5 kg kuruyemiş 1000 lira (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
6.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Buzdolabı veya donduruca saklayın. Dolapta taze kalıyor. Yarım kg ambalajlarda sorunsuz bekler. Bayatladıysa fırında 10 dakika ısıtın

• brkmania kullanıcısına yanıt

çitlekçinin gofreti kesin denemelisiniz.

• Herhangi bir banka kartı kombosu vs yapan varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tükkana uğrar, tadına bakar alırım hep..yeteri kadar çıtır değilse kalsın derim.. bu da ankara'nın şansı..

yeteri kadar tazeyse sütte kavrulmuş kabak çekirdeği favorimiz..asıl yeri de ürgüp'tür..kavruk kuruyemiş..bi giden olsa da getirse .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce şubeden almaya gittim. Online sipariş ile gönderiyoruz dediler. Vazgeçtim.

• *akbul çerezi yiyen arkadaşlar, adı sanı bilinmiş kaliteli çerez almasın!

• 1-4gram arası eksik gelenler var. Gram hassasiyeti olan arkadaşların dikkatine. Akşam çay ile birlikte yerim inşallah, tat konusunda da fikrimi yazarım.

Fındıklar fazla kavruk. Acımsı bir tat var. Bademler güzel. Antepler orta seviye. BİM’den jumbo Antep alırım genelde onun yanında tat yok diyebilirim. Çekirdek güzel. Karışık çerezde kaju var fazladan. Onun da tadı güzel. Çerezlerin tümü taze. Ama ultra bir çerez değil. Orta seviye diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1001 -- 7 Ekim 2024; 6:39:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kuruyemişler taze ama paketleme kötü. Antep fıstığı bu şekilde geldi

Çitlekçi 2.5 kg kuruyemiş 1000 lira Çitlekçi 2.5 kg kuruyemiş 1000 lira

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ankara civarında yıllardır yoldan geçerken alırdık. Çok şükür kocaeliye de geldi geldiği günden beri çekirdek dahi almıyorum başka yerden. Çok nadir bayat ürün çıkar genelde taze fiyatlar kalitesine göre çok uygun. Çeşitlilik Çok fazla. Bir kuruyemiş toptancısı akrabamı götürmüştüm bunlar kafayı yemiş bu fiyatlarla kar edemez demişti.

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    bas butona al hocam

https://kapadokyabeyzade.com/sutle-kavrulmus-kabak-cekirdegi

• Makrosoft82 M kullanıcısına yanıt
    makbul 'le kalite farkı varsa, fiyat niye karşılaştırıyoz o zaman ? cümle çelişkili olmuş.

• Emrah_d kullanıcısına yanıt
    onu da ekledik sepete, bakalım nasıl çıkacak.

• benim ürünler de gelmis, şimdilik çekirdek ve karışık paketi açtm, beğendik..

tazelik - tat 10 numara.

paylaşan arkadaşa teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a z i z -- 5 Ekim 2024; 21:25:27 >
  • Arkadaşlar aldık ancak pişman oldum. Fındıklar küçük ve çok kavrulmuş acı. Antep fistliklari minik, içleri çok az. Badem guzeldi bi tek ama o da çok kavrulmuş. Tavsiye etmem.

• Can Verip Nam Alırız kullanıcısına yanıt
    Bu konuda yalnız değilsin, onlarca böyle yorum gördüm. İyi ki sipariş vermemişim

• şubeden görerek almanız daha iyi olur online de ne gelir bilemezsiniz

• Geçen yıllarda forumda meşhur Gürbüzler kuruyemiş denen bir firma vardı,
    Böyle toplu sipariş geçmiştim.. Gelen ürünler hayatımda gördüğüm en bayat çöplerdi
    Çer çöp basıp göndermiş..
    Tövbeliyim daha online kuruyemiş işine

• hergün 3 çitlekçinin önünden geçiyorum..durup, girip, hiçbir şey almadan da çıktığım çok olmuştur.. tadına bakıyorsun, taze ve diri ise alıyorsun..çok da arzulanacak bir şey değil.. tuzlu fındığı genelde iyi oluyor..sütte kabak çekirdeğinin tazesine denk gelirseniz bir de o.. çikolatlar, lokumlar pahalı artık.. zaten çikolatları da gimattan aynısını indirimli alabiliyorsun vs.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.