Bildirim
Citoles başlamak istiyorum. Nasıl bilirsiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ilk kullanmaya başladığım antidepresan
-
8 ay kullandım. Pek bir faydası olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayrıca kullandığım en az yan etkili antidepresan
Bir süre Lustral 100 mg kullandım, fayda görememiştim. Citoles de böyle galiba. Ben yine de doktora sorup 10 mg alacağım. Belki de kullanmam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben neredeyse tüm antidepresanları denedim. En etkilisi SNRI grubundan Efexor ve Cymbalta oldu. Bana göre Prozac, Lustral, Paxil, Citoles verimsiz
Duxet 30 mg kullanıyorum, Cymbalta eşdeğeri. Bir şey anlamadım. Efexor 37.5 mg başlayıp başlamamayı sorayım Citoles yerine.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence Efexor çok daha etkili. Ama hem duxet hem efexor riskli olabilir serotonin sendromu filan.
Aslında ilaçlardan mümkün mertebe kurtulmam gerekiyor. Efexor'un yorumlarına baktım, kullanmasam daha doğru olur.
Şu anda;
Duxet 30 mg, Largactil 50 mg, Keday XR 100 mg, Norodol 10 mg, Clonex 50 mg, Dideral 1 adet, Nootropil 1 adet kullanıyorum. Bunlardan Largactil ve Clonex'i bırakacağım. Yerine de Zyprexa 5 mg kullanacağım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X