Çözebildiniz mi hocam? |
★ CITROËN C4 CACTUS ★ (57. sayfa)
-
-
arkadaşlar merhaba, 2015 shine paket 100.000 km de aracım var. Şöyle bir durumla karşılaşmaya başladım. Aracı belli bir süre kullanıp, mesela evden 1-2 km hareket edip, araç çalışır vaziyette boşta (n) bekledikten sonra tekrar d veya r konumuna alınca yüksek bir ses geliyor kütleme gibi ve araç baya sarsılıyor. Ama sadece dediğim durumda oluyor. Onun dışında normal geçişler olsun ilk çalıştırıp hareket ettiğimde olsun ya da park yaparken felan hiç bir sıkıntı yok. Bulunduğum ilde de servis olmadığından baktıramadım. Başına gelen veya bilgisi olan var mı acaba?
-
Selamlar,
Bir arkadaşımda 2015 model 1.6 e-HDI 92 bg'lik versiyondan var. Bu aracın antifirizi uzun zamandır değişmemiş, değiştirmek istiyoruz. 3 gündür araştırıyorum ama markanın sunduğu net bir spesifikasyona ulaşamadım.
Hangi marka ve hangi özellikteki (organik & inorganik) antifirizi almamız gerekir?
Edit: Araştırmalarım sonuç verdi.
Yukarıda belirttiğim motor için Citroen antifiriz onayı 9735.K0 olarak geçmekte.
Febi'nin 19402 kodlu 5 litrelik Korozyon / Antifriz Koruması G12+ (Konsantre) antifirizini satın aldım. Birebir uyuyor.
Motorun soğutma sistemi toplamda 6.5 LT. %50 antifiriz, %50 su ya da %60 antirifiz %40 su karışım şeklinde yapılabilir. %50 %50 karışım yapıldığında -35 dereceye kadar dayanım sağlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 21 Haziran 2024; 22:58:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-citroen-ekonomik-degisensiz-ufak-lokal-boyasi-olan-iyi-bir-aile-araci-1174487504/detay
Bu araç alınır mı nasıldır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tramer yapılan islemleri sorgularsanız pazarlıkla beraber alınır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostlar selamlar mevcut aracımı satışa koydum niyetim c4 cactus almak fakat sıfır bilgiye sahibim. Amacım otomatik ve dizel olması bana donanım paketleri ve makyaj yılları hk genel bir bilgi verebilir misiniz? şimdiden çok teşekkür ederim.
-
Aşırı bir çeşitlilik yok zaten. 2018'den sonra makyajlanıyor. Shine üst paket, Feel giriş ama yenilerde tam nasıl bilmiyorum, bir kılavuz indirip baksanız çözersiniz.
-
merhaba bugün 2018 citroen c4 cactus feel 1.6 bluehdi 100 etg6 aranıza katıldım..Geri dönüş kamerası için tavsiye verebileceğiniz bir yer var mı ? İstanbul'da ikamet ediyorum
-
https://www.carvocal.com/urun/geri-gorus-kamerasi
bu linkteki ürünü mesela aracımda kullanabilir miyim ?
-
Arkadaşlar merhaba,
2015-2016 Model C4 Cactus Shine araçlara bakıyorum. Eşim için İstanbul içerisinde kullanmak üzere almayı düşünüyoruz. Bu araçların kronik bir sorunu var mı? Araç bakarken neye dikkat etmem gerekir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X