Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.650
Cevap
99
Favori
362.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BLUE MAnN

benim merak ettiğim bu büyüklükteki bir aracı tam yükte iken yokuşta kaldırmayı bir denemek lazım ama bu pek mümkün olmayabilir

Sayın Blue ManN, Araç da 4 yetişkin ve bagaj full olarak bir sıkıntı çekmedim. Artı olarak da yokuş da zaten kaydırmazlık var onunda etkisi büyük. İnanın 40 derecelik bir eğimde bile çok rahat olarak kalkış yapıyor. Manevra kabiliyetinin çok iyi olduğu söylenemez. Saygılarımla.
  • Ulugöl' den 77.400' e kapora verdim. (İlk verdikleri fiyat yalan oldu) Bayram sonrası teslim. Intensive-Metalik Kırmızı+Teknoloji+Güvenlik+Zorunlu Cam tavan.

Bu arada bu vites geçişlerinde yığılma olayı kabak tadı verdi bana :) 100.000km 6 sene kullandım grand; bayıla bayıla helak oldum. Tamam alet uçmuyor da Vettel ile gride çıkmıyoruz biz de sonuçta. Hızlanırken yukarı viteslere geçerken bahsedilen "yığılma" olayı sadece 1-2 arasında ciddi hissedilir durumda.
    Tekrar belirtmek isterim güce ihtiyacınız olacağını düşündüğünüzde (mesela rampaya girerken sollama yaparken vs) gaza yüklenmek yerine manual 1 vites azaltmanız bir çok probleminizi çözecektir. Arabanın vitesine auto mode' ta da anında müdahale edebildiğinizi unutmayın. Sanki manual arabada ne yapıyorsunuz ki bayılırken? Arabaya hakim olmazsan arabayı olması gereken vitese almazsan manual arabada bayılır hatta stop eder :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcaprica -- 10 Ekim 2013; 20:52:54 >

• 2012 GP açık renk döşemeli araç kullanıcısı olarak, yeni Picasso'yu showroom'da inceledim ve maalesef beğenmedim. İçine bindiğimde sanki Hyundai accent blue gibi vasat bir araca binmişim gibi geldi. plastik ve döşeme kalitesi eskisinden daha iyi durmuyor.
    hele arka koltuğa oturunca resmen kendimi Hyundaki Kia gibi markaların içinde sandım.

Birde GP'yi görüp öyle karar verelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhkn

2012 GP açık renk döşemeli araç kullanıcısı olarak, yeni Picasso'yu showroom'da inceledim ve maalesef beğenmedim. İçine bindiğimde sanki Hyundai accent blue gibi vasat bir araca binmişim gibi geldi. plastik ve döşeme kalitesi eskisinden daha iyi durmuyor.
    hele arka koltuğa oturunca resmen kendimi Hyundaki Kia gibi markaların içinde sandım.

Birde GP'yi görüp öyle karar verelim.

Çok ilginç Hyundai accent blue ile bu aracın kıyaslandıgını benzetildigini ilk kez gördüm.
    hani bu aracı alacagıma range rover alirim diyen sacmalayanlar gördüm de hyundai görmemiştim.
  • Dün bayiye giderek 5 kişilik picassoyu inceleme fırsatım oldu satış görevlisi ile birlikte.İlk koltuga oturdugumda başım güneşliklere değdi koltuk çok mu yukarıda dedim, tam olmamakla birlikte yukarıda idi.Sonra aklıma şu geldi şuan ki GP aracımızı eşim agırlıklı kullanıyor hem koltuk önde hemde yukarıda oluyor bir kaç defa o şeklide koltuga oturdum henüz kafam güneşliklere değmedi.
    bunuda satış görevlisine ilettim ben eski kasa GP alırken 5 kişiliğine bakıp 7 kişilik almıştım o zaman koltuga oturduğumda picasso beni yakalamıştı fakat bu yeni GP de bu izlenimi alamadığımı belirttim.Satış görevlisi çok samimi bir şekilde beyfendi alınmazsanız birsey demek istiyorum diyerek sunu söyledi; araçta emaneten durdunuz dedi araç size kuçük geldi :) (boy 1,86 kilo 90) bunu benim de farkettiğimi kendisine belirttim kibarca söyle bir yorum yaptı eski kasa daha çok ferahlık sunmak için tasarlanmış iken bu daha çok gençlere ve genele hitap etsin diye biraz daha toplandığını belirtti.Bir nevi sportif görünüm olsun mantık yaklaşımı diyebilirm.
    Akşam eski kasa GP'mize baktım bir hayli heybetli duruyor ve eski kasa GP'i bir kat daha sevgim arttı diyebilirim:)
    Bu arada yeni kasada hoş olmuş gögüs falan güzel.ekranların albenisi dışında çok birseyi yok daha önceki araçlarımda tecrübe ettim yinede tercihler farklılık gösterebilir tabiki:)
    Fiyat olarak paketler haric 73 bine indiler ayak üstü pazarlıkta ek paketler 5 binden biraz fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soskay -- 11 Ekim 2013; 18:58:10 >

• Özellikle GP kullanıcılarının yorumlarına ben de katılıyorum çıktığı günden beri GP kullanan biri olarak.
    Ama artı ve eksileri koyunca almaya karar verdim. Çünkü yıl sonundayiz ve lansman fiyatı. 2014 model olduğu anda rahat 85'e çıkacağını ve GP nin geldiginde buna paralel 90'i rahat bulacağını belki de geçeceğini tahmin ediyorum. DS5 böyle oldu 89 falandi lansmanda şimdi full listede 110 lara falan geldi neredeyse.
    Şu anki fiyat bence oldukça iyi bir fiyat bu donanımda bir aracı bu fiyata bulmak kolay degil. O yüzden aldım gitti. En azından devasa ön camın verdigi keyif hala var bunda da. Sonuçta tamam GP kadar ferah degil ama basık daracık bir arabadan da bahsetmiyoruz.
    Hem cocuklar da büyüdü artık biraz daha minibüsten araba formatına geçmek lazım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanlara hayırlı olsun diyelim.

Ancak kendi adıma 2012 gp kullanıcısı olarak fikrim; eskisini satıp alınacak araç olarak görmüyorum. Hele bir gelsini GP'yide görelim, nasipse olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcaprica

Özellikle GP kullanıcılarının yorumlarına ben de katılıyorum çıktığı günden beri GP kullanan biri olarak.
    Ama artı ve eksileri koyunca almaya karar verdim. Çünkü yıl sonundayiz ve lansman fiyatı. 2014 model olduğu anda rahat 85'e çıkacağını ve GP nin geldiginde buna paralel 90'i rahat bulacağını belki de geçeceğini tahmin ediyorum. DS5 böyle oldu 89 falandi lansmanda şimdi full listede 110 lara falan geldi neredeyse.
    Şu anki fiyat bence oldukça iyi bir fiyat bu donanımda bir aracı bu fiyata bulmak kolay degil. O yüzden aldım gitti. En azından devasa ön camın verdigi keyif hala var bunda da. Sonuçta tamam GP kadar ferah degil ama basık daracık bir arabadan da bahsetmiyoruz.
    Hem cocuklar da büyüdü artık biraz daha minibüsten araba formatına geçmek lazım :)

Aracınız hayırlı olsun. Bunun fiyatını DS5'le karşılaştırmak doğru olmaz. DS5 prestij aracı. Herhangi bir satış beklentileri yok. Picasso'dan ise bu yıl 500, 2014'de 3000 satış hedefleri var. Bu nedenle fazla bir zam yapacaklarını ben düşünmüyorum.

• Veeee sonunda aldım. Lakin bayram sonu Ekim 20 25 i gibi gelir dediler en kötü ihtimal kesimin ilk haftası.... sebebi mi? Teknoloji paketi ilave ettirdi. 4. Citroen'im olacak şimdiye kadar yakıt konusunda citroe nden memnun kaldım bakalım bu nasıl olacak.. 2011 c3 ex.1.4hdi den ayrılmak sıkıntılı olacak ama hayırlısı onunla bayramın sonu uzun yola çıkıp döneceğiz. Biraz daha nakitim olsaydı vermezdim takasa ama yetmiyormuş artık ( oğlum öyle diyor).. kim nederse desin kardeşim piyasa miyasa vızzz
    gelir. Sonuca bakarim alıp başına bela olmuyor citroen. Servisten başkasını tanımam sanayi daha pahali garanti yok bi halt anlamaz adama vermem Arabamı. Servis 10 numara 5 yıldız sıkıntımı çıktı olsun muhatabı belli çözüyor.... sanayiye gidiyorsun adam sana felsefe yapıyor ben üniversitede ders veriyorum ben ona insan muamelesi yapıyorum arkadaşca konuşuyorum adam sana salak muamelesi yapıyor. Diyorum ki adama kardeşim ben de sanayide yetişti.rektefeyide motoru. Yürüyen aksami bilirim. ( inanmayip beni sorgulayanida gördükleri şükür:))) sonra duta dönüyor soruyorsunuz aldın mı yok kaba geldi imasi yapiyor:)))) değişiyor başlıyor kanka muhabbetini..yemez kardeşim gerek yok adam gibi iş isterim 3 veya 5 i düşünen adam gider Toros alır kaya gibi vur duvara gelsin:)))))) yok konfor istiyorum diyorsan kapatacaksin ceneni... araç teslim edilince size aracı anlatırım...

• Noyan 35, şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanın (Trafik kurallarına uyarak ) Bende servis hizmetlerinden çok memnunum, hatta 5 gün serviste fazla kaldığı için tarafıma 250 TL ödeme yapılmıştı. En kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle ayrıntıları bekliyoruz... Saygılarımla.
  • arkadaşlar aracı alanlara hayırlı olsun. aldıkları fiyatı ve donanımları buraya yazarsanız en azından referans olur bizlere teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcaprica

Özellikle GP kullanıcılarının yorumlarına ben de katılıyorum çıktığı günden beri GP kullanan biri olarak.

Fiyatların üzerinde % 15 Kur farkı var, 60000 liralık araba 72000 liraya çıkıyor,

Ds5 te kur fırlamasını çık yine 90 000 i bulursun...

Aracı denedim söylenecek söz bırakmamışlar ama yakıt koca yalan, adam şehir içi 4.8 deyince şu test aracının değerine bakalım dedim, 7,9 okuduk, sizde bakın.

Araç 2. El 50000 tl olursa alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 16 Ekim 2013; 8:46:05 >

• noyan35 N kullanıcısına yanıt
    arkadaşım hangi donanım ve rengi kaça aldığınıda paylaşırmısın, bizede referans olur en azından
  • spyman

yakıt değeri konusunda fabrika verilerini tutturmak biraz zor olabilir ancak test aracının
    gösterdiği değer de bence yanıltıcıdır.sonuçta test aracı, test ettiğimiz arabada biraz daha
    tanımak, anlamak,öğrenmek için sürüş tarzımız normalin dışına çıkıyor.
    eğer testlerinde yakaladıkları değerleri test yapan arkadaşlar paylaşırlarsa daha sağlıklı sonuçlar elde ederiz.
    (açıkçası yakıtının kocaman bir yalan olmasını istemiyorum çünkü vazgeçmem gerekecek )
  • Ben 2007 GP' da 9000km önce resetlemisim 6,8 ortalama var. Bu aracın 7,9 olmasına imkan ihtimal yok.

• Ben 2007 den beri GP kullanıyorum. Çok fazla trafiğe takılsam bile 7,1'i hiçbir zaman geçmedim. Bugün bu konuyu (7,9 lt) Citroen servisde bulunan bir arkadaşıma sordum , cevap olarak "Belki, aracın çok kısa mesafelerde düşük vites ile sürüldüğü için böyle bir değere ulaştığını" söyledi. Bana da mantıklı geldi.
  • Kullanim sartlarina gore 10 lt bile olur. 2006 dizel focus ile sabah - 20 de ise gidiyordum. Is yeri eve 3 km mesafede . Bir kac kez resetleyip denedim 11-12 oldugunu gordum. Mesafe ve hava sartlari ozellikle dizel icin onemli.

• arkadaşlar ben citroen diyarbakır bayisinde satış temsilcisi olarak çalışıyorum aklınıza takılan bir soru warsa 0412 339 01 62/119 dan bana ulaşabilirsiniz adım mirhan.
  • Yeni Citroen ile ilgili görüntüler. Dikkatinizi yakıt harcamaya çekmek istiyorum. Saygılarımla.

francuskieyoutube
    Nowy Citroen C4 Picasso 2013 - 1.6 Exclusive i 1.6 HDi - pierwszy test w Polsce. LINK W OPISIE
    http://www.youtube.com/watch?v=WM7jP8-kSwc

• yakıt için test yapan arkadaşlardan yorumları bekliyoruz.

grand picasso da site de yerini aldı fiyat olarak 77950 yazıyor listede
    2 adet opsiyonu var onlar da 2900+1300 tl toplam 82150
    intensive tek paket sadece iki opsiyon seçeneği ile satışa sunulmuş

incelemek için tr sitesi http://www.citroen.com.tr/home/#/yeni-citroen-grand-c4-picasso/
    teknik özellikler
    Citroën Türkiye
    Citroën internet sitesi - Sayfa bulunamadı - 404 HATASI
    http://www.citroen.com.tr/Resources/Content/TR/Tarifs/binek.pdf

fiyat ve opsiyon listesi
    Citroën Türkiye
    Citroën internet sitesi - Sayfa bulunamadı - 404 HATASI
    http://www.citroen.com.tr/Resources/Content/TR/Brochures/Yeni_C4_Picasso/Yeni_C4_Picasso_Foy.pdf

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.