Şimdi Ara

[[[CİTROEN C-ELYSEE KULÜBÜ]]] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
221
Cevap
17
Favori
133.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bunu aldım. Şimdilik gayet memnunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademtari

Ben bunu aldım. Şimdilik gayet memnunum...
    Link çıkmıyor #ademtari
  • uğur03 U kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettiğimde bende çalışıyor ama ben uygulamadan giriyorum...

https://forum.donanimhaber.com/falken-as210-dort-mevsim-lastik--135602516#135602516

Bir de bunu deneyin isterseniz...
  • arkadaşlar 2016 dizel elyseem var, 60 bakımını tamirci arkadaşla beraber yaptık, 4 litre mobil partikül filtreli motor destekli yağ(içinde de aynı yağdan vardı) hava filtresi, yağ filtresi değişti, 4 litrenin hepsini döktüm, herhangi bir soket falan sökmedik, araçla eve giderken fark ettim, turbo devreye girene kadar bariz tepki kaybı var, bakımdan sonra oluştu ve eve az kala arıza lambası yandı, hafta sonu olduğu için götürmedim yarın götüreceğim, başına gelen oldu mu sebeb ne olabilir. hava filtresini düzgün yerleştirdiğimden eminim
  • Baskı balata değişim kilometresi kaç binde yapılıyor? triger seti değişim zamanı nedir ikinci el bi c-elysee alacağım bilgimiz olsun
  • porsche911turbo kullanıcısına yanıt
    Turbo elektrovanasının hortumlarından biri yerinden çıkmış olabilir. Yağ filtresine ulaşmaya çalışırlarken olabiliyor bazen...
  • 2016 exc 1.6 hdi modeline sahibim. aracım 102000 Km oldu. Bu arada bu aracı alanlar kesinlikle km düşürülüp düşürülmediğini kontrol etsin çünkü sadece panel hafızasına kayıt ediyormuş.
  • Eşimin 2017 model 22binde, citroen c elysee exclusive aracının curise control ışıkları yanıp sönüyor (3 çizgi) devreye girmiyor, ne yapmalıyız,..? Teşekkürler.
  • CoOLMuSTi kullanıcısına yanıt
    Çok şey olabilir. Doğrudan CC arızası, fren ya da debriyaj müşürü arızası, ESP arızası... Hızınız da CC'nin devreye girmesi için gerekli limitin altında (50 km/h idi sanırım, kılavuzda yazar) olabilir...

Bu nedenle en doğru seçim otomobili bir tanılama cihazına bağlatmak olacaktır...
  • quote:

Çok şey olabilir. Doğrudan CC arızası, fren ya da debriyaj müşürü arızası, ESP arızası... Hızınız da CC'nin devreye girmesi için gerekli limitin altında (50 km/h idi sanırım, kılavuzda yazar) olabilir...

Bu nedenle en doğru seçim otomobili bir tanılama cihazına bağlatmak olacaktır...
    Kitapcıkta mevcut açıklama şöyle:

İşlemede anormallik

Sabitleyicinin çalışmaması durumunda, sürat
    silinir ve çizgiler yanar söner. Bir kalifiye servis
    atölyesine veya CITROËN servis ağına kontrol
    ettiriniz.

??
    Söylediğimden çok da farklı yazmamış. Arıza da doğrudan CC ya da onu devreden çıkaran müşürler veya CC kontrol düğmelerinden kaynaklanabilir. Anlamanın yolu da tanılama cihazı...
  • quote:

Söylediğimden çok da farklı yazmamış. Arıza da doğrudan CC ya da onu devreden çıkaran müşürler veya CC kontrol düğmelerinden kaynaklanabilir. Anlamanın yolu da tanılama cihazı...
    Bosch servisinde hata taraması yaptırdım, hiç hata bulunmadı, şöyle bir yazı buldum, galiba lexia 3 cihazı gerekli.

Peugeot 407 1.6 hdi aracımın hız sabitleyicisi(cruise control) çalışmıyordu orjinalinde olmasına rağmen. Aktif etmek istediğimde ekrandaki çizgiler yanıp sönüyordu deneme yanılma yoluyla kendi problemimi çözdüm. Debriyaj veya fren müşürü değiştirmeden önce denenebilir. Lexia 3 cihazı gerekli elbette. Sırasıyla uygulayın. Cihaz ile araca bağlandıktan sonra öncelikle aracımızı seçiyoruz ve diagbox programını açıyoruz sırasıyla Onarım>Motor kontrol hesaplayıcısı>Onarım>Tele kodlama>Manuel tele kodlama>Tele kodlama>Kumanda aletinin uzaktan kodlanması>Araç hız sınırlaması>Var olarak seçtikten sonra aksiyoner butonuna tıklıyoruz ve kodlama yapılmış oluyor. Not: Araç hız sınırlayıcı eğer zaten var konumda ise önce yok olarak seçip aksiyoner butonuna basıp kodlayın daha sonra var olarak seçip aksiyoner butonuna basarak kodlamayı tamamlayın. Ben bu şekilde çözüme ulaştım umarım faydalı olur.

Denemeye değer... 👍😊
    Düşük bir hızda denemiş olabilir misiniz? En az 4. viteste ve 60-65 gibi bir hızda devreye girebiliyor hız sabitleyici.
  • 90 km süratlede denedim, çalışmıyor, ama hız sınırlama özelliğide var o çalışıyor.
  • arkadaslar aracim otomatik 1.2 lpgli fakat kalkislarda cok titreme yapiyor normal mi bu sizce???
  • arkadaşlar merhaba... eski üyelik bilgilerimi unutmuşum yeni aldım:)

citroen 2015 hdi exculisive sahibiyim.
    bu modellerde bosch park sensörü kullanılmakta ve bu park sensörü aracın orjinalinde olan pioneer üretimi müzik çalar ana ünite üzerinden ses ikazı göndermekte.
    ben orjinal ünitesini çıkarıp yerine farklı bir ünite koydum ve bu yüzden park sensörüm çalışmıyor.
    çok araştırdım bosch u bile aradım araçta ki tüm park sensörü kablolarını denedim ama bir türlü çalıştıramadım. sensör beynine buzzer takayım dedim uğraştım çıkış bulamadım.

tampondaki sensörleri değiştirerek şeklini bozmak istemiyorum.

sorularım şunlar;
    1. aranızda bu sorundan muzdarip olup çözüme ulaştıran var mı?
    2. acaba bu orjinal sensörlere yan sanayi sensör beyni bağlasam çalışır mı?
    3. ne yapmalı? :)

ilginize teşekkürler

• aranizda volanti taslatan varmi acaba
  • satilik 2 yil garantili kutulu son surum android fiyat 1350 tl
     [[[CİTROEN C-ELYSEE KULÜBÜ]]]
  • İçindeki tabletin sistem özellikkleri nedir ?
    I pad mini de olabilir mi tablet olarak ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.